Sinan Çalışkanoğlu'ndan 'Hades' açıklaması

MAGAZİN 30.07.2022, 11:37 01.08.2022, 10:40
Sinan Çalışkanoğlu'ndan 'Hades' açıklaması

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Sinan Çalışkanoğlu önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir dönem başrollerini Sinem Kobal'la paylaştığı 'Selena' dizisinde canlandırdığı 'Hades' ile tanınıp sevilen oyuncu, karakter hakkında konuştu.

'Hades' karakterinin film olması için o dönem konuşulduğunu ancak daha sonra vazgeçildiğini anlatan Çalışkanoğlu, "Bence bir film olabilir yani o dönem oyuncak bebekleri bile yapıldı. Film yapılması için konuşuldu ve vazgeçildi" dedi.

"GÜLEREK DE ADAM ÖLDÜREBİLİRİM"

Kötü karakter olarak 'Hades'i canlandıran ve kariyerinde genelde hep komedi oynayan Çalışkanoğlu, yapımcıların kendisine genelde komik işlerle geldiğini söyledi. Ünlü isim, konuyla ilgili; "Kalıbın dışına çıkmayı düşünürüm ama sektör düşünür mü bilmem. Mesela çok eğlenceli, bizde denenmemiş bir şey, eğlenceli bir katil böyle bir adam olabilir, yurt dışında var bunun örnekleri mesela. Kötüyü oynuyorsan kötüsündür, dram oynuyorsan dramatiksindir, komedi oynuyorsan komiksindir gibi bir algı var. O algı var ama ben rahatsız değilim, ömrüm boyunca komedi oynayabilirim ama başka şeylerde oynama durumu olabilir. Yapımcılar yapar mı bilmem. Belki gülerek de adam öldürebilirim yurtdışında örnekleri var" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)