Yasemin Şefik ve Burcu Kuş'un yelken macerası ilgi gördü

MAGAZİN 05.08.2022, 11:45
Yasemin Şefik ve Burcu Kuş'un yelken macerası ilgi gördü

Radyo programcısı ve stand-up şovlarıyla tanınan Yasemin Şefik ve ünlü oyunculara rollerine özel eğitimler veren spor eğitmeni Burcu Kuş, İstanbul’dan Marmaris’e uzanan yelken seyri maceralarını sosyal medyadan vlog olarak yayınlıyor. Geçtiğimiz günlerde seyre çıkan ikili yolculuk boyunca başlarından geçenleri sosyal medyadan takipçileriyle paylaşırken, kadınların her şeyi yapabileceklerinin altını çiziyor.

Sosyal medya paylaşımlarını #burcuyaseminseyirdeyiz etiketiyle gerçekleştiren Burcu Kuş ve Yasemin Şefik, 11 metrelik bir yelkenli ile Marmaris’e gidiyor. Ünlü isimlerin katıldığı canlı yayınlar da yapan ikili, özellikle genç kızlara hayallerini ve hedeflerini özgürce gerçekleştirmeleri konusunda ilham veriyor.

TASARIMCI VE SANATÇI ESRA GÜLMEN’DEN SANAT DOKUNUŞU

Türkiye’deki ilk sergisi ‘Duygularımda Oynama’ ile sanatseverlerin ilgisini çeken Berlin’de yaşayan başarılı sanatçı Esra Gülmen; Burcu Kuş ve Yasemin Şefik’in seyirine destek için yelkenliye özel bir çalışma yaptı. Gülmen’in yelken üzerinde tasarladığı “Waves” (dalgalar) yazılı eser seyrin dikkat çekici detaylarından birini oluşturuyor.

Yorumlar (0)