20-21 Sonbahar/Kış modasına damga vuracak trendler

MODA 02.09.2020, 11:07
20-21 Sonbahar/Kış modasına damga vuracak trendler

Yazı geride bıraktığımız şu günlerde güneş bizleri hala cezbedip tatile çağırsa da, mağazalar sonbahar kış sezonuna ait kreasyonları sergilemeye başladı bile. Peki, 20-21 Sonbahar/Kış sezonunda bizleri ne gibi trendler bekliyor?

Oversize paltolar

2020-2021 Sonbahar/Kış sezonunda 80’lerden esintiler var. Sıcacık tutan, hem salaş hem de rahat oversize paltolar dolaplarımızdan eksik olmayacak. Retro ve sofistike bir stil yaratmanın en kolay hali.

Trençkot

Geçmişe yolculuğumuz bu sezon bitmeyecek. 70’lerin trençkotları bu sezon tüm vitrinlerde yerini alacak. Her sezonun değişmez ama kendini yenileyen trend parçası trençkotlar sonbahardaki kurtarıcımız olmaya devam edecek.

Etek /ceket ortaklığı

Sezonun en çok dikkat çeken trendi etek ceket takımlar dersek yanılmamış oluruz. Kloş etek, kalem etek, maksi ya da midi etekler ve ceketlerle yapacağınız kombinleri, çizme ve kemerle tamamlayıp dikkat çekici bir tarz yaratabilirsiniz.

Güçlü kollar

Retro dokunuşlarla 80’lerden gelen güçlü kollar yazın çok modaydı. Önümüzdeki kış sezonunda da tasarımcılar güçlü kollara devam edecek ve kollara farklı hacimler kazandırırken omuzları güçlü göstermekten vazgeçmeyecekler.

Ekose hep bizimle

Ekose desen kışın vazgeçilmezlerinden biri adeta. Her sezon mutlaka çalışılan ekose kumaşlar klasikten şaşmayanlar ve sıcak bir kış geçirmek isteyenler için ideal bir seçim.

Pançoyla gelen rahatlık

Her tarzdan kombinle kullanılabilen pançolar, pratik ve rahat. Sizleri hem sıcak tutacak hem de kurtarıcınız olacak.

Püskül

Püskül detaylarını bu sene daha uzun formlarda göreceğiz. Aynı zamanda kontrast renklerle kullanımı da oldukça yaygın olacak. Hem zarif hem de modern detaylarla karşımıza çıkacak.

Çantalar cüzdan oldu

2020-21 sonbahar kış modasında bu aralar görmeye de başladığımız küçücük çantalar moda. Minimal ve cüzdana benzer formların, kalın zincirlerle kullanıldığı çantalar bu senenin dikkat çeken aksesuarları arasında.

Yorumlar (0)