80’li 90’lı yıllardaki asi kızlar geri dönüyor

MODA 22.09.2020, 10:46
80’li 90’lı yıllardaki asi kızlar geri dönüyor

Havaların soğumaya başlayıp sonbaharın kendini hissettirdiği günlere geldik. Dolaplarınızda deri pantolonlarınız yoksa Sonbahar 2020’nin olmazsa olmazları arasındaki bu parçaları almak için zaman kaybetmeyin. Bu sezon her yerde deri var. 80’li 90’lı yıllardaki asi kızlar geri dönüyor.

Sizleri çok uğraştırmadan dikkat çekici hale getirecek deri parçalar ayrıca sizin hakkınızda da ipuçları veriyor. Kendine güvenen, Sadece siyahla sınırlı kalmayan deriler canlı renkler, dijital baskılar, leopar baskı detayları, doğadan ve vahşi yaşamdan esintilerle hayatımıza giriyor. Pantolonlar genelde bol veya düz kesimlerle mağazalardaki yerlerini aldı.

Pandemi süreciyle birlikte hayatımızda daha çok yer alan rahat kıyafetlere çeşitlilik katan modacılar, konforlu ve rahat şıklık rüzgârını deri pantolonlarla devam ediyorlar. Jogger pantolonlar ve rahat paçalar dikkat çekiyor. Parlak ve metalik deriler uzay üssündeymişsiniz imajı yaratacak.

Sabah t-shirt, deri pantolon ve sneakerla sporlaştırdığınız tarzınızı akşamüzeri gelen bir telefonla tamamen değişebilirsiniz. Parlak deri pantolonununuz üzerine giyeceğiniz halter yaka bluz ve topuklu ayakkabılar ile katılacağınız davete hazırsınız.

Havaların serinlemesiyle birlikte deri pantolonlarınızı rahatlıkla giyebilir, farklı renkler ve desenlerle bezenmiş yeni parçalara da şans tanıyabilirsiniz.

Yorumlar (0)