Onur Tuna'nın oyunculuk yolculuğu nasıl başladı?

ÖZEL HABER 26.08.2022, 15:24 27.08.2022, 11:37
Onur Tuna'nın oyunculuk yolculuğu nasıl başladı?

Şu sıralar Mahkum dizisinin çekimleri için sete çıkan Onur Tuna, geçen aylarda verdiği bir röportajında oyunculuk serüvenini anlattı. 

Samimi açıklamalrda bulunan Tuna hikayesini şu sözlerle anlattı: "Oyunculuk aslında, aile desteğiyle beraber Çanakkale’de oratoryolar, tiyatrolar ve izlediğimiz oyunlarla, çok küçük yaşlarda başladı. Eğitimci bir ailem olduğu için, bu tarz sanatsal sahne çalışmalarının içerisinde çocukluğumdan beri yer aldım. On dört yaşımdan beri gitar çalıyorum, yirmili yaşlardan beri de piyano çalıyorum; dolayısıyla başka bir şey yapmayı düşünmedim aslında.

Bu serüvenin nasıl başladığını inanın tam olarak bilmiyorum ama nasıl devam ettiğini ve nasıl devam edeceğini daha iyi analiz etmiş durumdayım. Oyunculuğun, sevilmeden yapılabilecek bir iş olduğunu da düşünmüyorum. Bence o serüven, o iç aksiyon insanın içinde varsa zaten oyunculuğa bir şekilde kendini eviriyor. Bu serüven içerisinde oyunculuğu elimden geldiğince geliştirmeye, dönüştürmeye ve evirmeye çalışıyorum tabii ki."

Yorumlar (0)