Okan Yalabık sesiyle Kung Fu Panda 4'te!

RÖPORTAJ 28.02.2024, 14:56 28.02.2024, 21:26
Okan Yalabık sesiyle Kung Fu Panda 4'te!

DreamWorks Animation'ın sevilen Kung Fu Panda serisinin dördüncü filmi Kung Fu Panda 4, 5 Nisan 2024'te Türkiye'de vizyona girecek. İlk filminden bu yana filmin baş kahramanı Panda Po karakterini seslendiren Okan Yalabık, serinin son filminde de Panda Po’ya hayat verdi. Ünlü oyuncu Okan Yalabık'ın seslendirdiği Panda Po karakteri, izleyicileri kahkahalara boğulacakları destansı bir maceraya hazırlıyor.

2008’den beri Kung Fu Panda serisinde Panda Po’ya sesini veren Okan Yalabık, filmle ilgili heyecanını paylaştı.

+ 2008’den beri Türkiye’de Kung Fu Panda sinema filmlerinin sevilen karakteri PO’nun sesi olarak sizi dinliyoruz. Bu durum sizi o zamanlarda çocukken dinleyip şu an yetişkin olan birçok kişi ile bağ kurmuş seslerden biri haline getirdi. Siz de Po ile aranızda özel bir bağ varmış gibi hissediyor musunuz? Ya da kısaca Po’yu seslendirmek size nasıl hissettiriyor?

- Eğer bu şekilde duygusal bir eşleşme olduysa beni çok mutlu eder. Benim de çocukluğumda bağ kurduğum bir ses olarak Red Kit yapımından Köksal Abi’yi örnek verebilirim. Çocukluk yıllarımda benim de hep istediğim bir şeydi ve yıllar sonra bunu tecrübe ettiğimi gördüğüm bir proje Po karakteri. O yüzden bu projenin bendeki yeri çok özel.

+ PO karakterine nasıl yaklaştınız? Bu role hazırlanırken nelerden faydalandınız?

- Po, çok incelikli yaratılmış bir karakter ve her bölümde gelişen teknoloji ile üzerine eklenerek devam ediyor. Tabii burada Jack Black inanılmaz bir faktör. Buradaki yaratımda onun payı çok büyük. Benim en çok sevdiğim oyunculardan biridir. Harika bir müzikal oyuncusu. Onun hakkını teslim etmek gerekiyor. Bu role hazırlanırken Jack Black referansı üzerinden ekibimiz ve yönetmenimizle birlikte kendi malzememi ortaya koymaya çalışıyorum.

+ PO karakteriyle nasıl bir ilişkiniz var? Bu ilişkiyi 16 senedir aynı şekilde korumayı nasıl başarıyorsunuz? Kung Fu Panda’nın yeni filmini nasıl tanımlarsınız?

- Her seferinde yönetmenimiz beni aradığı zaman çok heyecanlanıyorum. Halley yıldızı gibi yıllar sonra hayatıma bir kere giriyor ve geçiyor. Bu tecrübeden ve bu durumdan dolayı çok mutluyum. Burada zaman geçsin istemiyorum. Kung Fu Panda serisi her yeni filminde katlanarak artıp zenginleşen bir yapım. Yapım ekibi ve seslendirme kadrosu daha ısınmış ve tecrübeli olduğu için daha iyi bir bölüm ile seyirci ile buluşuyor.

KUNG FU PANDA 4, 5 NİSAN’DA SİNEMALARDA!

Yorumlar (0)