"Serra tam bir Atom Karınca"

Özge Yağız, Serra için "Bayılıyorum kendinden ödün vermeyişine, hazır cevaplılığına ama en çok içinde dağ gibi büyüyen hassasiyetine." diyor...

RÖPORTAJ 23.12.2020, 22:24 25.12.2020, 11:15
"Serra tam bir Atom Karınca"

Televizyon izleyicisi onu önce "Adını Sen Koy" dizisindeki Zeliha, ardından da "Yemin" dizisindeki Reyhan Tarhun karakteriyle tanıdı ve çok sevdi... Öyle ki Yemin dizisinden ayrılışı hayranları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı... Fakat bu üzüntüleri çok sürmedi ve Özge Yağız Star ekranının yeni dizisi Sol Yanım'ın Serra'sı olarak çıktı izleyici karşısına... Biz de Yağız'la diziye ve kariyerine dair konuştuk ve ona Serra'yı sorduk...

Adını Sen Koy ve Yemin... Günlük diziyle başlayan kariyerinizde oldukça iddialı bir yapım ve kanaldasınız. Sonuçta yaptığınız iş aynı ama sizin dünyanızda farkı ne?

Aslında yaptığım iş aynı, başlangıçlar farklı, hayatıma kattığı yenilikler farklı. Yepyeni bir öğrenme yolu diyelim.

Peki, Sol Yanım'da yer almak ekstra bir başarı olarak değerlendirilebilir mi?

Kendi adıma evet. Bu projeye dahil olmak bunu başarabildim dememi sağladı inanın öyle güzel bir mutluluk ki...

Sol Yanım macerası nasıl başladı?

Sindirerek... Geç oldu ama güç olmadı. Her şeyi ince ince eledik, denedik, sabrettik. Bu macera çok büyük emeklerle başladı.

Senaryoyu okuduğunuzda sizi en çok etkileyen ne oldu? "Evet ben projede yer almalıyım" düşüncesi nasıl oluştu?

Gerçeklik. Geçmişten gelen esrarengiz sırlar hariç, o kadar günümüzdü ki... Her okuduğunuzda biliyorum diyordunuz, bu hayat hikayelerini biliyorum.

Varlıklı bir ailede doğan ve bir prenses gibi büyütülen, üniversiteye başladığında ise orta halli bir mahallede; hasta annesinin sorumluluğunu üstlenmiş bir genç kız Serra... Siz nasıl tanımlıyorsunuz Serra'yı?

Atom Karınca! Nasıl yetişiyor diyorum bazen, farklı bir paralel evrende yaşadığını düşünüyorum. Bayılıyorum kendinden ödün vermeyişine, hazır cevaplılığına ama en çok içinde dağ gibi büyüyen hassasiyetine. Sonra bunu göremeyen insanlara sinirlenip daha da güçlendiğinde beni benden alıyor açıkçası.

Yemin’deki partneriniz Gökberk Demirci için “Tarifsiz bir uyum” tanımlamasını yapmışsınız. Şimdiki partneriniz Tolga Mendi’yi nasıl tanımlarsınız?

Çalışkan, işini seven ve elinden geleni yapan biri Tolga. İyi bir insan olduğu için bu sette ki tutumuna da yansıyor o yüzden huzurlu çalışabiliyoruz bu da işimiz için en önemli şeylerden biri. Seyircimiz bizleri sevdiği sürece güzel enerjilerimizi ekipçe birleştirip ortaya koymaya devam edeceğiz.

Oyunculuk adına ileride kendinizi görmek istediğiniz en üst nokta neresi?

İşini keyifle yapmaya devam eden biri olmak...

Bir röportajınızda kendinizi Polyanna olarak tanımlamışsınız. 2020 yılının dünyası için Polyanna olmak çok zor değil mi?

Zormuş. Ama hepimiz kendimizi bu yıl Polyanna olmak için zorladık biliyorum. Her şeyi daha yaşanılabilir kılmak için. Umarım 2021 kendimizi zorlamadığımız daha çok suyun akıp yolunu bulduğu bir yıl olur...

Yorumlar (8)
Meral kör 3 yıl önce
Çok başarılı olsun güzel kızımız
Kenar 3 yıl önce
Çok başarli
Aslı 3 yıl önce
Canım Özğem♥️
Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun
Honey 3 yıl önce
Get more and more success. Fans prayers are with her. Always ♥️
❤️ 3 yıl önce
Umarim İnsAllah Gokberkle bir ömür mutlu olurlar.Allah ayırmasın İnsAllah
Nigar 3 yıl önce
Bayılıyorum sana canım benim Allah nazarlardan qorusun♥️
Jalə 3 yıl önce
İnşAllah Özge kariyerinde daha da başarılı olur.