Çok Güzel Hareketler 2, kahkahaya boğacak

TV 19.05.2024, 10:07
Çok Güzel Hareketler 2, kahkahaya boğacak

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle bu akşam Star’da.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümünün skeçleri şöyle;

5 yeni skeçle ekrana gelecek olan 174. bölümün skeçleri şöyle:

Evli, Mutlu, Playboy, Kombinasyon, Özel  vs Devlet, Evlilik Belgeseli ve Abisinin Gülü.

Kemal otuz beş yıldır evlidir. Burak ise henüz yeni evlenmiştir. Emre ise bekardır. Kemal, Burak'a evlilikte yapmaması gerekenleri anlatıyordur. Emre ise bekarlığın güzelliklerinden bahsediyordur. Kemal, Burak ve Emre'nin evlilik hakkında balkonda yaptıkları konuşmalar kahkahalar yaratacak.

Mesut ve İzel sevgilidir. İzel, üniversite okumak için İstanbul'a gelmiştir. İzel'in babasının aniden ziyarete gelmesi üzerine, İzel sevgilisini ev sahibi diye tanıtır. Gerçek ev sahibinin gelmesiyle ortalık karışır.

Bu haftaki belgesel kuşağımızda, özel okul ve devlet okullarını inceleyeceğiz. Ailemizden sonra ikinci yuvamız olan okullarda, özel okullar ve devlet okullarındaki öğrencilerin davranışları şaşkınlık yaratacak.

Bu haftaki belgesel kuşağımızda, yeni evli bir çift ile uzun süredir evli olan bir çift arasındaki farklılıkları inceleyeceğiz.

Üç erkek çocuğun ardından gelen kız çocuğu, ailede bayram havası yaratır. Abileriyle büyüyen kızımız, abilerinin yaptıkları her saçmalığa maruz kalır. Fakat evlilik zamanı geldiğinde, abilerinin duygusallıkları şaşkınlık yaratır.

Yeni sezonda tazelenmiş enerjileri, kahkaha dolu skeçleriyle Çok Güzel Hareketler 2, bu akşam Star’da!

Yorumlar (0)