“Mehmed: Fetihler Sultanı” Pelin Çift İle Gündem Ötesi'nde!

TV 23.02.2024, 00:00 25.02.2024, 18:52
“Mehmed: Fetihler Sultanı” Pelin Çift İle Gündem Ötesi'nde!

Pelin Çift ile Gündem ÖtesiMehmed: Fetihler Sultanı” Özel Bölümüyle Canlı Yayınla TRT 1’de

Pelin Çift ile Gündem Ötesi programı, TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin setinden gerçekleştirilecek özel bir yayınla ekranlara geliyor.

Pelin Çift ile Gündem Ötesi programı, TRT 1’de 27 Şubat’ta ekranlara gelecek olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizi setinden canlı yayınla bu gece saat 00.15’te TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Fatih devrinin en can alıcı olaylarından tarihi şahsiyetlerine, dönemin mekanlarından kıyafetlerine Fatih Sultan Mehmed’in yaşamı, dizi setinden canlı yayınla “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” programında konuşulacak. Konuklar arasında dizinin danışmanlarından Prof. Dr. Feridun Emecen, ve Erhan Çavdaroğlu ile dizinin senaristi Ozan Bodur ve yapımcısı Eyüp Gökhan Özekin’in yer aldığı “Pelin Çift ile Gündem Ötesi”, bu gece saat 00.15’te TRT 1’de ekranlara gelecek.

“Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi 27 Şubat’ta TRT 1’de

Bu sezonun en çok merak edilen dizilerinden olan, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed'in hayatının ele alınacağı TRT 1’in yeni dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı”, 27 Şubat Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. İstanbul’un fethiyle müjdelenen Fatih Sultan Mehmed’in hikâyesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizinin yapımcılığını Eyüp Gökhan Özekin'in, yönetmenliğini ise Şafak Bal üstleniyor.

Dizideki oyuncu kadrosu ise tarihi karakterleri canlandırmak için seçilmiş ünlü isimlerden oluşuyor. Başrolde Serkan Çayoğlu yer alırken, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Seçkin Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı yapımda, her sahne adeta bir tarih dersi niteliğinde.

Yorumlar (0)