01.05.2023, 11:04

01 – 07 Mayıs haftalık burç yorumları

01 – 07 Mayıs Haftalık Burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar mayıs ayına iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularla başlıyorsunuz. Bu haftaya ağırlıklı olarak çalışma düzeniniz, tamamlanması gereken konular damgasını vuracak. Plüton pazartesi günü geri hareketine başlıyor sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanında hareket etmeye başlamıştı 23 Mart itibariyle. Şimdi bu alanda geriliyor olması arkadaşlarla ya da dahil olduğunuz gruplarla olan ilişkilerinizde bazı konuları yeniden gözden geçirmenizi sağlayacak. Burada elde etmiş olduğunuz güç neyse ya da güçlü insanlar varsa bu insanlarla olan ilişkilerinizi de gözden geçirmeniz gerekebilir. Salı günü Güneş’in Merkür’le bir kavuşumu var para ile ilgili halledilmesi gereken konu ve olayları çok rahat bir şekilde ele alabilir, çözüm üretebilirsiniz. Sıkıntı yaşadığınız sorunlara daha derinden bakmak ve buna göre adımlar atmakta önem kazanacak. Perşembe günü Venüs’ün Neptün’le olan dik açısı ikili ilişkiler, özel hayat ve yakın çevre ilişkilerinde bazı problemleri karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insanın bu dönem seyahatleri ya da iş hayatıyla alakalı konuları devrede olabilir ve burada alacağı haberlerle zaman zaman sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma ihtimali de olacak ama diğer taraftan yakın çevrenizdeki insanlardan biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir ya da ilişkisinde aldandığını, aldatıldığını duyabilirsiniz. 5 Mayıs Cuma günü parçalı bir Ay tutulması gerçekleşecek 14 derece Akrep burcunda. Ortak parasal konular önemli olacak. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri tutulmalar sizin para aksınızda. 5 Mayıs’taki Akrep burcundaki Ay tutulması ile beraber ödemeler dengesine odaklı olacaksınız. Bir borçla uğraşma, banka işlemleri, cebinize girecek, tahsil etmekte zorlandığınız bir para burada önemli değişimler ve dönüşümler var. Bazı konuları çok net fark etmeye başlayacaksınız, bu Ay tutulması aydınlanmaları da beraberinde getirecek ve bu haftaya da damgasını vuracak.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular ya da kendi özelinize yönelik atacağınız adımlarla haftanızı başlatıyorsunuz. 1 Mayıs’ta Plüton geri hareketine başlıyor. İş, kariyer, meslek, amaçlar, hedefler alanınızda hareket etmeye başlamıştı Plüton. Burada önemli güç değişimleri ve dönüşümlere açık olmanız gereken bir dönemdi. Şimdi burada yaşadığınız, fark ettiğiniz konuları gözden geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Yaklaşık 5-6 ay boyunca buralarda bazı konuları sindirebilir ya da yeniden ele alabilirsiniz. Salı günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu kendinizle ilgili vermeniz gereken önemli kararlar varsa nihayete erdirmeye çalıştığınız konular varsa bu konularda çözümleri karşınıza getirebilir. Ne hissettiğinize ne dilediğinize dikkat edin çünkü önceden planladığınız bazı konuların ve işlerin yeniden devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Venüs ve Neptün karesi perşembe günü devreye giriyor, parasal konularda alacak verecek dengesinde arkadaşlarınızla olan bağlantılarda bazı hayal kırıklıkları sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelirken cuma günü Akrep burcunda bir Ay tutulması olacak. Bu Ay tutulması ikili ilişkilere dair verilmesi gereken önemli kararları karşınıza getirebilir. Özel hayatınızda önemli değişimler dönüşümler krizler ve bu krizlerin aslında bir fırsata dönüşmesi gibi etkiler de devrede olacak o yüzden ikili ilişkiler, ortaklı işler, iş birlikleri ya da özel hayatınıza dair önemli krizlerle değişim ve dönüşümlerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bir ilişkinin bitişi ya da ilişkide atılması gereken önemli adımlar bu Ay tutulmasıyla beraber devreye girebilir bu haftaya da bu etkiler damgasını vuracak.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler mayıs ayına ev, aile ve yuva ile ilgili konulara odaklanarak giriyorsunuz. Aile düzeniniz burada ele alınması gereken konu ve olaylar Mayıs başında gündeminize yerleşecek ve bu haftanın konusu olacak. 1 Mayıs itibariyle Plüton gezegeni geri hareketine başlayacak. Plüton 23 Mart’tan bu yana seyahatler, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler, yurtdışı faaliyetler, ticari ve hukuki alanlarda geleceğinizi ilgilendirecek alanlarda önemli değişimleri karşınıza getirmiş ya da sinyallerini vermiş olabilir. Plüton’un geri hareketiyle burada karşılaştığınız fırsatlar ve dönüşümleri içselleştirme, yolunda gitmeyen konuları ayrıştırma ile ilgili olacaksınız ve bu alanda karşınıza gelen fırsatları gözden geçireceksiniz. Salı günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu dileklerinizi karşınıza getirecek. Planlarınızla ilgili konularda kendinizi şanslı görebilirsiniz. Daha önceden çözülmemiş bazı sıkıntı ve problemleriniz varsa bunları yeniden ele almak ve çözümün karşınıza hiç beklenmedik yerlerden gelmesi sizi gerçekten mutlu edebilir. Salı günü ne düşündüğünüze ne istediğinize ne yaptığınıza dikkat edin enerjisel olarak bütün o düşündüklerinizi kendinize çekme potansiyeliniz var. Perşembe günü ilişkiler biraz nane molla, siz bunu iş hayatınızda yaşayabilirsiniz, iş koşullarında beklenmedik bir davranışla karşılaşma potansiyeliniz var. Kendinize vakit ayırmak istediğiniz, çok çalıştığınızı düşündüğünüz bu dönem aslında patronlarınızın ya da beraber çalıştığınız insanların sizinle aynı fikirde olmaması ya da sizi ilişkiler bazında zorlaması hayal kırıklığı yaratabilir ya da bazı ilişkilerinizi gözünüzde fazla büyütüyor olabilirsiniz. Cuma günü Akrep burcunda bir Ay tutulması devreye giriyor ki bu Ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek bu da iş hayatınızda önemli bir mevzuyla yüz yüze gelme potansiyelini artıracak. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekiyor bu tutulma zamanı çünkü burası sağlık alanınız o yüzden üriner sistem sıkıntıları, cinsel organ problemleri, üreme sistemi problemleri aynı zamanda şeker intoleransları, boyun, boğaz bölgesi sıkıntıları ile ilgili konulara tam da tutulma zamanı dikkat edin. Diğer taraftan önemli bir kriz bir değişim ve dönüşümle beraber iş konularında önemli bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu hafta bu enerjilerle geçecek tutulma haftasındayız o yüzden sakin olmaya da özen gösterin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, yakın çevre iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Aynı zamanda bu hafta iyi plan yapmanız gerekecek yakın çevrenizdeki insanlarla telefon trafiğiniz yüksek olabilir kısa vadeli planlara odaklanacaksınız. 1 Mayıs itibariyle Plüton geri hareketine hazırlanıyor. 23 Mart’tan bu yana Plüton sizin müşterek para alanlarınızda hareket etmekteydi. Haziran ayına kadar bu alanlarda bazı değişim ve dönüşümleri, önemli krizleri ya da bazı olaylar tetiklenmiş olabilir bunların ilk sinyallerini aldıysanız şimdi burada yaşadığınız o değişimlerin biraz daha sizi rahatlattığını görebilirsiniz. Yine burada fark ettiğiniz noktaları değiştirmek için de şansınız olacak önünüzdeki süreçte o yüzden bu Plüton gerilemesini bazı konuları fark etmek anlamında kullanmaya özen gösterin. Salı günü Güneş’in Merkür’le kavuşumu sosyal çevre alanlarınızda oluşuyor bu da eski arkadaşlarla bir araya gelme potansiyelini artırabilir. Önemli bir davet ya da bir aktivitede bir görev üstlenebilirsiniz. Organizasyonel işlerinizde yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geri bırakabileceğiniz gibi para ile ilgili konularda da yarım kalmış bir mesele yeniden karşınıza gelebilir ve bu mesele de sizi mutlu edebilir. Venüs’ün Neptün’le olan dik açısı beklenmedik yerlerden gelecek önemli haberler karşısında gardınızı aşağıya çekeceğinizi ve ilişkiler bazında hayal kırıklıkları yaşayacağınızı gösteriyor. Özellikle bir yere gitmeyi düşünüyorsanız, iş planlarınız varsa Perşembe civarı aradığınızı bulamayabilirsiniz. Cuma günü Akrep burcunda bir Ay tutulması var ve aşk evinizde gerçekleşiyor bu da aşkla ilgili bazı konuları karşınıza getirebilir. Size engel olan bir ilişki içerisindeyseniz bu dönem bu ilişkilere dair verilecek önemli kararları da devreye alabilirsiniz ya da bu dönem özel hayatınız gerçekten önemli krizleri barındırabilir ve sosyal çevrenizle uğraşırken bir yandan işlerinizin peşinden koşarken özel hayatınıza vakit ayırmanız gerektiği için zorlanabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular, sanatsal ve kreatif iş alanlarınızda önünüze yeni potansiyeller bu dönem karşınıza çıkabilir. Krizler karşınıza gelecek ama bu krizlerle değişmek ve dönüşmek önemli olacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar para ile ilgili konular aktif olacak Mayıs ayında cebinize giren para ile ilgili olacaksınız parasal konularda konuşmalarınız ne yapmanız gerektiğine dair fikir yürütmeleriniz ön planda olabilir. 1 Mayıs itibariyle Plüton gezegeni geri hareketine başlıyor. Plüton 23 Mart’tan sonra ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde önemli değişimleri dönüşümleri karşınıza getirmiş olabilir burada kendinizi ilişkiler konusunda güçlü hissetmiş olabilirsiniz ya da hayatınızda ilk defa kendinizi ilişkinize bırakmış olabilirsiniz. Şimdi burada Plüton’un geri hareketi önünüzdeki 5 ay boyunca ilişkiler bazında neyi isteyip neyi istemediğinizi ya da bu gücü nasıl kullanıp kullanmadığınızı size çok net gösterecek. Salı günü Güneş ve Merkür’ün kavuşumu kariyer alanınızda oluşacak, bu da kariyerinizde önemli bir konuşma ya da yarım kalmış bir anlaşmanın devreye girmesi ve bu anlaşma ile beraber isteklerinize kavuşmanız ön planda olabilir. Annenizle olan bağlantılar anne ile olan konuşmalar toplumsal konularda toplum önü konuşmalarınızda da önemli konu ve olaylar gündemimizde olacaktır. Perşembe gününe dikkat edin sosyal çevrenizde parasal meseleler çok çabuk sinirinizi gerebilir ya da gereksiz yere bazı tepkiler vermek durumunda kalabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda parasal yönden kendinizi değersiz ya da güvensiz hissetme gibi durumlar söz konusu olabilir. Cuma günü bir Ay tutulması var bu Ay tutulmasını Akrep burcunda yaşayacaksınız. Ev, aile yuva ile ilgili konularda önemli bazı duygusal kararlar gündeminize yerleşecek. Kariyerinize bu kadar odaklı olduğunuz bu dönem aile hayatınızda olup biten olaylar gündeminizde olacak ve enerjinizi bu alana harcayacaksınız. Diğer taraftan savunmaya geçebilirsiniz bazı halledilmesi gereken işlerle uğraşabilirsiniz, babanızın seyahatiyle alakalı konu ve olaylar hareketlenebilir. Ailevi hayatta bırakmanız gerekenleri de bu tutulmayla beraber çok net bir şekilde göreceksiniz. Kariyerinize odaklanmaya özen gösterin. Bu dönem sizi aşağıya çeken durumlar olursa buna da dikkat edin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar Mayıs ayı sizin için önemli. Mayıs ayına girişte kendi istek ve beklentilerinizi ön planda tutacak ve bu ay gerçekten istediğiniz bazı sonuçların karşınıza geldiğini görecek hayat kalitenizi artırmanın da yollarını bulacaksınız. Pazartesi Plüton gezegeni geri hareketine hazırlanıyor. Plüton 23 Mart itibariyle sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınıza geçmişti Haziran ayına kadar iş hayatınızda, gündelik hayatınızın ritminde ya da sağlığınızla ilgili konularda önemli dönüşümlere maruz kalmış olabilirsiniz ya da ufak ufak sinyaller almış olabilirsiniz. Plüton’un burada geri hareketi bu alanda bu yaşadığınız konu ve olayları yeniden gözden geçirmenize, işlemeyen konuları fark etmenize ve bunları değiştirmek için gerekli olan süreyi tanımaya yönelik olacak. O yüzden önünüzdeki 5 ay Plüton’un geri hareketiyle hem iletişimsel işleriniz hem iş hayatınızla ilgili bazı konuları yeniden ele alabilirsiniz. Salı günü Güneş’in Merkür’le kavuşumu var ve bu kavuşum seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, medya alanlarında atılacak adımlar, ticari ve hukuki alandaki işlerde karşınıza gelecek sonuçları size gösterebilir. Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu dilekleriniz, istekleriniz daha önceden başlatılmış edilmiş duaların ya da atılmış adımların gerçekleşmesi olarak karşınıza gelebilir. Daha önceden çalıştığınız insanlardan teklifler alabilirsiniz ya da daha önceden çalıştığınız insanlarla işinizi aktif hale getirebilirsiniz. Perşembe gününe dikkat edin göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmazken sevdiğiniz insanın ailesinden biriyle olan ilişkinizde hayal kırıklıkları sıkıntı ve sorunlar devrede olabilir ya da sevdiğiniz kişinin ailesindeki insanın sizden beklentileri çok yüksek olabilir. Bu dönem birbirinizin beklentilerini karşılamak çok da uygun olmayacak ya da tam tersi kendinizi bulutların üzerinde uçuyor gibi de hissedebilirsiniz ama yanıltıcı bir etki bu o yüzden bu dönem geçtikten sonra ilişkilere, aileye dair karar vermek çok daha doğru olabilir. Cuma günü Akrep burcunda bir tutulma var ki bu tutulma sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında önemli bazı değişim ve dönüşümlere açık olabilirsiniz. Siz büyük olaylarla uğraşmak isterken yakın çevrenizin ufak tefek konu ve olayları gündeminizi meşgul edecek. Çevresel olarak birbiriyle anlaşamayan kişilerin karşı karşıya gelmesi gibi durumlar gündeme yerleşebilir tam da bu tutulma zamanı uykusuzluk çekebilirsiniz düşünceleriniz çok yoğun olabilir kafanıza bir fikir takılabilir o yüzden bu tutulma zamanı dikkatli olmaya özen gösterin özellikle de araba kullanırken.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler sizin dışınızda gelişecek olaylarla mayıs ayı başlıyor. Aslında koşullar çok elinizde olmayabilir belki yurt dışında olabilirsiniz ya da çalışma koşullarına kendinizi çok kaptırmış olabilirsiniz. Gündemi takip etmek ve kendinizi ön plana çıkarmak bu ay çok da önemli olmayabilir sizin için. 1 Mayıs itibariyle Plüton gezegeni geri hareketine başlıyor 23 Mart itibariyle Plüton sizin aşk, çocuk, sanat, kreatif ve hobi alanınızda hareket etmekteydi şimdi buralarda önemli bazı ipuçları gördünüz böyle bir ön gösterim gibi değişen koşullar mesela çocukla ilgili alanda almanız gereken önemli kararlar aşk hayatınızda karşı tarafın sizi çok etkilemesi etkin bir insanın hayatınıza girmesi gibi durumlar söz konusu olduysa şimdi Plüton’un gerilemesi ile bu alanda bazı sorunlarla karşılaşma potansiyeliniz var ama bu gerilemeler bazı konuları gözden geçirmek için çok da güzel zamanları temsil eder. O yüzden hatalarınız varsa tam da bu Plüton gerilemesi ile neler yapmanız gerektiğine dair de önemli bilgiler edineceksiniz. Salı günü Güneş’in Merkür’le kavuşumu eşinizin partnerinizin müşterek para alanlarınızda önemli bazı açılımları karşınıza getirebilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir kredi varsa bu kredinin çıktığını duyabilirsiniz, yarım kalmış para ile ilgili bir işiniz varsa bu iş hallolabilir. Kısacası paraya ya da ödemelere dair geleceğinizi ilgilendirecek her tür parasal duruma dair önemli istekler, dilekler tam da salı günü karşınıza kabul olmuş olarak gelebilir. Perşembe gününe dikkat edin çünkü sizin gezegeniniz olan Venüs’ün Neptün’le bir dik açısı devrede olacak. Beraber çalıştığınız insanlardan yana hayal kırıklıkları devreye girerken uzak bir yerdeyseniz, sağlıkla ilgili bir sıkıntı ya da bir seyahatin ertelenmesi gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tanımadığınız insanların üzerinizde çok ciddi bir isteksizlik ya da çok fazla hayal kırıklığı yarattığını da fark edebilirsiniz. Cuma günü Akrep burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor bu Ay tutulması para evinize gerçekleşiyor. Önemli bir para girişi gündeme gelebilir. Cebinize giren parayı bu ara daha fazla önemsiyorsanız parayı çok fazla önemsememeniz gerekiyor. Tam tersi parayı harcamanız ya da parayı dağıtmanız, başkalarından faydalanmanız gereken bir dönem olacak. O yüzden sizin için sıkıntı yaratan sizi aşağıya çeken koşullar tam da bu Ay tutulmasında iyice görünür olabilir ama halledilmesi gereken bir para meselesi de halledilecek, cebinize bir para girdiğini de fark edeceksiniz. Krizler, değişimler, dönüşümler, kazançlarınız ve parasal alanınızda oluşacak. Değerini bilmeniz gerekiyor bazı şeylerin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler Mayıs ayına sosyal çevre konularınız aktif olarak giriş yapıyorsunuz. Katılacağınız her tür aktivite Mayıs ayında sizin mutlu ederken bir yandan da aktif olmaya başlıyorsunuz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları da çok ön planda. 1 Mayıs’ta Plüton gezegeni geri hareketine hazırlanıyor 23 Mart itibariyle Plüton ev, aile ve yuva alanlarınıza geçmişti ve burada 20 yıl boyunca hareket edecek ama şimdi gerilemeye başlıyor. Ev, aile ve yuvanızla ilgili önemli değişimler karşınıza gelmiş olabilir ya da bunların ilk ipuçlarını yakalamış olabilirsiniz. Şimdi Plüton’un bu alanda geriliyor olması bu konularda ele alınması gereken bazı konuları yeniden karşınıza getirebilir. Ailevi konularda vermiş olduğunuz kararlar yeniden ele alınarak yapılanmak zorunda kalabilir. Evle ilgili bir probleminiz varsa evinizde üzerinize baskı kuranlar varsa bu dönem o insanlarla aranıza mesafe koymak ya da size yapılanları fark etmek, o işin temelindeki olaylara farklı gözlerle bakmak ve değişimi desteklemek adına hareket etmeniz gerekebilir. Salı günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu özel hayatınızda önceden konuşulmuş bir mevzuyu karşınıza getirecek bu da ilişkilere dair güzel bir dönemi müjdeliyor. Sorun yaşadığınız bazı konuları yeniden ele alabilir ortaklı işlerinizde istediğiniz koşulların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Merkür geri gidiyor o yüzden önceden konuşulmuş yarım kalmış işlere, ilişkilere kendinizi daha fazla verin ve salı günü ne istediğinize dikkat edin ilişkiler konusunda oldukça şanslı olacaksınız. Perşembe günü Venüs’ün Neptün’le dik açısı spekülatif işlerinizde parasal konularda yanıltıcı etkileri karşınıza getirebilir. Yatırımlarınız varsa Perşembe günü hayal kırıklığına uğrama potansiyeliniz yüksek. Çocuğunuzun bazı davranışlarından kaynaklı olarak hayal kırıklığına uğrayabilir bu dönem harcamalarınızın yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Cuma günü Akrep burcunda bir Ay tutulması olacak sizin burcunuzda olduğu için sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Sağlıkla ilgili ele almanız gereken hayatınızda değiştirmeniz gereken bırakmanız gereken kötü alışkanlıklar varsa bu tutulma ile beraber bu konular hızlanabilir. Başta boyun, boğaz, ses telleri, yutkunma, öksürme ile ilgili konular olacağı gibi Akrep burcunun konuları olarak üriner sistem, boşaltım sistemi ve cinsel organ problemleri gündeminize yerleşebilir. Ufak tefek tümörsel şeylerle de uğraşma potansiyeliniz var. Bu tutulmayla beraber hayatınıza dair önemli kararlar da almak, kendinizi değiştirmek durumundasınız, değişin ki bu tutulma size yarasın.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar meslek, iş, hizmet ya da kendinizi göstereceğiniz alanlarla yeni ayınızı ve haftanızı başlatıyorsunuz. Bu ay ağırlıklı olarak göz önünde olacaksınız kalabalık yerlerde olmak isteyeceksiniz işinizde gücünüzle kendinizi göstermek önemli olacak çalışma hayatınızda halledilmesi gereken konu ve olaylarla da uğraşmak durumunda kalacaksınız. 1 Mayıs’ta Plüton geri hareketine hazırlanıyor 23 Mart itibariyle yakın çevre akraba alanınıza Plüton geçmişti ve Haziran ayına kadarki dönem burada önemli değişim ve dönüşümleri tetiklemiş olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar değişmiş olabilir ya da yakın çevrenizdeki insanların üzerinizde değişik bir güç uyguladıklarını ya da güçlü insanlarla daha fazla irtibat halinde olduğunuzu görebilirsiniz. Şimdi burada Plüton’un geriliyor olması bu konularda gecikmelerin devreye girme potansiyelini artırabilir ama bu aynı zamanda bazı konuları gözden geçirmeniz için de size gerekli cesareti ve fırsatı da verecek. Salı günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Bu da iş hayatınızda tamamlanmamış bir konu üzerinde güzel açılımların devreye girmesi ve bu işin tamamlanması potansiyelini artırıyor. Önceden konuşulmuş bir iş, proje ya da sağlıkla ilgili bir konuda halledilmesi gerekenler karşınıza gelebilir. Merkür’ün geri hareketi konu ve meseleleri tekrar tekrar ele almakla bağlantılıdır o yüzden bu meseleleri halletmek üzere harekete geçmeniz gerekiyor. Bu arada ne istediğinize ne dilediğinize Salı günü dikkat edin çünkü evrenin kapıları açık olacak ve aynı zamanda pozitif olasılıkları karşınıza getirebileceği gibi negatif olasılıklara da açık olabilirsiniz. Perşembe gününe dikkat Venüs’ün Neptün’le olan dik açısı sevdiğiniz insanın kariyerinde ya da ailesel alanında bazı zorlanmaları karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insandan beklentiniz çok yüksek olabilir ama bu beklentilerin karşılanmadığını görebilirsiniz ya da o kişiyi çok farklı bir yere koyabilirsiniz aslında hak etmediği gözünüzde büyüttüğünüz bir yere koyabilirsiniz işte bunları fark edeceğinizde bir dönem olacak. İlişkiler bazında perşembe günü çok da destekli değil. Cuma günü Akrep burcunda bir tutulma olacak ki bu tutulma bir olayın aydınlanmasını sağlayacak. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşacaksınız arkanızdan dönen olaylar bazı konuların sarpa sarması derin tutkular ya da değişmesi gereken konular önemli olacak. Bu konular sizin dışınızda gelişen konularda olabilir ya da hiç olmadık şekilde olaylarla kendinizi bir şekilde ilgili bulabilirsiniz o yüzden koşulları zamana bırakın, sağlığınızı kuvvetli tutun. Bu tutulmanın etkileri sizin için çok da rahat enerjiler olmayacak. Diğer taraftan anne tarafınızın akrabaları ya da partnerinizin sağlığı ve işiyle ilgili konular bu tutulmada karşınıza gelebilir. Bu tutulma zamanı sakin olmayı, krizleri iyi yönetmeyi ve bu krizlerin aslında hayatınızda neden yaşandığına dair gözlem yapmayı ihmal etmeyin.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar seyahatler, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler, dış ortamlardan gelecek önemli haberler mayıs ayına gündemini vuracak. Mayıs ayında bolca gezeceksiniz, farklı insanlarla bir arada olacaksınız ve bundan büyük mutluluk duyacaksınız. 1 Mayıs itibariyle Plüton geri hareketine hazırlanıyor. Plüton 23 Mart itibariyle sizin para alanlarınıza geçmişti Haziran ayına kadar parasal konularda bir gücün sahibi olmak neler yapabileceğinizi görmek para kazançlarınızı artırmak için harekete geçirmiş olabilir sizi. Şimdi buralarda testleriniz de var ama Plüton’un geri hareketi sizi zorlayan konu ve olayları da çok net gösterecek. Her şey rahat aktıysa bazı noktalarda zorlandığınızı görme potansiyeliniz de yüksek olabilir ama gezegen gerilemeleri aynı zamanda farkındalık için çok yüksek bir enerji taşır o yüzden nerede neyi hatalı yaptığınızı bu dönemde fark etmeye özen gösterin. Salı günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşka dair önemli konuşmalar geçmişten gelen haberler ya da uzun zamandır haber beklediğiniz bir insan varsa bu insandan gelecek bazı haberler devreye girebilir. Aşkla ilgili ya da spekülatif işler yani borsa gibi, emtiyalar gibi burada yapacağınız yatırımlara dair umutlarınız varsa bu konularda da önceden attığınız adımların karşılığını alabilirsiniz salı günü. Ne istediğinize ne dilediğinize neyi arzu ettiğinize dikkat edin çünkü Güneş Merkür kavuşumlarında bazı konular tamamlanır istediklerimize kavuşabiliriz. Perşembe günü iş ortamlarınızda beklediğiniz bir haber varsa bir hayal kırıklığı devreye girebilir ya da çok büyük bir beklentiniz varsa parasal yönden bu beklentinin karşılanmaması gibi etkiler beraber çalıştığınız insanların hayatında yaşanacak bazı sorunlar perşembe gününe damgasını vuracak. Perşembe civarı çok da iş görüşmeleri vs açık değilsiniz. 5 Mayıs Cuma günü Ay tutulması var sizin sosyal çevre alanlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde olacak. Bu Ay tutulması ile çevre değişimlerine açık olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerde sıkıntı ve problemler iyice görünür olabilir bazı arkadaşlarınızın ayağınıza bağ olduğunu fark edebilirsiniz ama burada vereceğiniz kararlarla siz de geleceğinizi şekillendirmiş oluyorsunuz. Kendinize yatırım yapmanız gereken sosyal çevrenizden aradığınız ve umduğunuz faydayı da göremediğiniz bir dönem olacak bunları çok net bu tutulmayla beraber fark edeceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar Mayıs ayı ödemeler dengesini kurmanız gereken aylardan bir tanesi. Maddi konular, müşterek hesaplar, krediler, ödenmesi gereken borçları ele alacağınız aylardan bir tanesi olacak. Ay Başak burcundayken giriş yapıyorsunuz para evinizde sonuçta bir şekilde bu konuları halletmenin bir yolunu bulacaksınız anlamına geliyor. 1 Mayıs’ta Plüton’un geri hareketi var Plüton sizin burcunuza geçti 23 Mart itibariyle bu size ekstra bir güç, bir değişim ve bir dönüşüm enerjisi getiriyor. Kendinizi eskisinden daha fazla güçlü hissediyor olabilirsiniz başka insanları takmadığınızı, kariyerinizde ne yapmak istediğinizi çok net biliyor olabilirsiniz. Plüton’un bu alanlardaki geri hareketi bu konularda bazı yavaşlamaları ve gecikmeleri karşınıza getirebilir. Evet kendinizi güçlü hissediyordunuz ama şimdi o konular yavaşlayabilir ve o konuları yeniden ele almak durumunda kalabilirsiniz. Aslında ağır gezegen gerilemeleri hayatımızla ilgili büyük değişimler konusunda gözden kaçırdığımız konuları yakalamak konusunda bize yardımcı olur o yüzden yapmaya uğraştınız ama yapamadıysanız, yaptınız ama bir türlü dengeyi tutturamadıysanız o değişimleri de fark edeceğiniz bir dönem olacak. Kariyer hayatınızda gözden geçirmeniz gereken konu ve olaylar önem kazanırken annenizin ailesi ile ilgili konulara da dikkat etmeniz gerekebilir. Salı günü önemli Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Evinizde, yuvanızda huzuru, bolluğu, mutluluğu görmek ya da bununla ilgili dua etmek bununla ilgili isteklerinizi ve beklentilerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz ki Salı günü bütün bunlar gerçekleşebilir. Halledilmesi gereken önemli bir mevzuyu ele alacaksınız. Daha önceden adım attığınız bir mevzunun tamamlanma olasılığı da yüksek görünüyor o yüzden salı günü ne istediğinize ne fırsatları hayatınıza çekmek istediğinize dikkat edin. Perşembe günü hayattan beklentiniz çok yüksek olmasın Venüs’ün Neptün’le olan dik açısı parayla ilgili konularda yanıltıcı etkileri karşınıza getirebilir. Ortam biraz spekülatif olacak tam da aslında 1 ve 7 Mayıs haftası FED’in de faiz kararı açıklaması yapacağı haftalardan bir tanesi. Venüs Neptün dik açısının devrede olması parasal yönden harcamaların yüksek olması ya da bir beklentiniz varsa bu beklentinin karşılanmaması anlamına gelebilir. Gözünüzde para olaylarını çok büyütmeyin ama bir yandan da bol keseden harcamalar yapmayın. Diğer taraftan hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmelere de şahit olacaksınız ama cuma günü gerçekleşecek Ay tutulmasıyla kariyerinizde çok önemli bir mevzu devreye girebilir. Bir krizin ortasında kalabilirsiniz, toplumsal konularda halletmeniz gereken önemli olaylar olabilir, annenizin hayatında halletmeniz gereken önemli olaylar olabilir. Tam da ailenize, kazanımlarınıza, kendi özelinize vakit ayırmak istediğiniz bu dönemde başkalarının işleriyle uğraşmak iş hayatınıza daha fazla önem vermek sizi bu tutulma zamanı zorlayabilir. İşinizde ayağınıza takılan size engel olan konu ve olaylar neyse bu tutulma size bunu gösterecek.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar haftanıza ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Mayıs ayı genelinde ilişkiler hayatınızda önemli olacak. Diğer insanlarla beraber ilerlemek Mayıs ayında yalnız olmamak ve önemli işlere imza atmak isteyeceksiniz. Pazartesi günü Plüton geri hareketine hazırlanıyor. Plüton sizin kadersel alanınıza girmişti hem ruhsal konularda, spiritüel alanda önemli değişimler, kendinizi fark etme, bilincinizin açılması, bazı takıntıların ya da obsesyonun ortaya çıkması ya da yurt dışı bağlantısı işlerinizde önemli dönüşümler 23 Mart’tan sonra karşınıza gelmiş olabilir. Burada yavaş ilerliyor olabilirsiniz ama bir şeylerin üzerinize geldiğinden bir şeyleri değiştirmeye çalıştığını da çok net görebiliyorsunuz. Şimdi Plüton’un burada geri hareketi bu konularda bir yavaşlama bir gecikme ya da bir engelle karşılaşma potansiyelini karşınıza getirebilir ya da yaşadığınız önemli dönüşümler varsa bu dönüşümlerin hafiflediğini fark edebilirsiniz ama Plüton’un bu geri hareketinde önemli bazı konuları da fark etmeniz gerekiyor. Nelerin değişmesi nelerin değişmemesi gerektiğine dair önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Salı günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu iletişim alanlarınızda gerçekleşecek. Akrabalarınızın hayatında önemli açılımlar devreye girebilir ya da yine iletişime dayalı işleriniz, kendinizi göstereceğiniz konular varsa toplantılar ya da satış, tanıtım, reklam alanında atmanız gereken önemli yenilikler varsa burada bazı konuları sonlandırma ve yeniden ele alma potansiyeliniz var o yüzden yakın çevrenizdeki insanlarla konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir ama bu daha önceden görüştüğünüz konuştuğunuz konuları içinde barındıracak. Düşüncelerinize dikkat edin yakın çevrenizdeki insanların hayatında da bazı olayların devrede olduğunu görebilirsiniz ki Güneş Merkür kavuşumları ve dua ettiğimiz, arzu ve isteklerimizi söylediğimiz zamanlarda bunların gerçekleşmesiyle çok bağlantılıdır. Hatta bu daha önceden başlamış işlerle bağlantılı olacak çünkü Merkür geri hareketinde. Perşembe gününe dikkat edin ev, aile ve yuva alanlarınızda beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Ailenizden bir insanın sizi hayal kırıklığına uğrattığını görebilirsiniz, ailenizden bir insanla anlaşmak hiç de kolay olmayacak. Ev, aile hayatınızda aldatıcı etkilerden mümkün olduğunca uzak durun ve beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin. Yine önemli girişimleriniz varsa bu girişimlerinizi ertelemek faydalı olabilir. Cuma günü Akrep burcunda bir tutulma var ki bu tutulma seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler, ticari faaliyetler, hukuk alanları ve medya konularını içerecek. Önümüzdeki dönem eğitimle ilgili önemli fırsatlar karşınıza gelebilir. Tamamlamanız gereken önemli bir eğitim konusu vardır ya da seyahatle ilgili vermeniz gereken önemli kararlar devreye girebilir. Evliyseniz eşinizin yakın çevresiyle ilgili konu ve olaylar hızlanırken tam da bu Ay tutulmasında gelecek planlarınızın doğru işleyebilmesi için yaptığınız hataları ya da sizi zorlayan koşulları da fark edeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem bir seyahat gündeme gelirse bu seyahat sizi biraz zorlayacak gibi görünüyor. Çünkü o dönem yakın çevrenizde bir insanın bir olayı olacak ama siz bu dönem aslında uzaklara da gitmek zorunda kalacaksınız bu da iki durum arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanacağınızı gösteriyor. Seyahatlerde ve uzak yolculuklarda mümkün olduğunca dikkatli olmaya özen gösterin. Krizleri fırsata çevirin krizleri. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem içinizde tuttuğunuz her şeyi ifade ederken dikkatli olmaya özen gösterin.

Yorumlar (0)