05.06.2023, 11:58

05 – 11 Haziran haftalık burç yorumları

05 – 11 Haziran haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar Pazartesi 10:30 itibariyle kariyerinize, iş hayatınıza ve hedeflerinize daha fazla yol alacağınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta hem aile hem de işle ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşebilir. Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber aşk hayatınızda kendinizi göstereceğiniz aşka kendinizi bırakacağınız eğer hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla beraber keyifli, eğlenceli zamanlar geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Çocuğunuzla olan bağlantılar önemli olurken onunla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizde kendi gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa bir insanla flörtleşme, yazışmak ya da bir insanla tanışmak aşka kendinizi teslim etmek önemli olacak. Eğitimsel konular ve hobilerinizin üzerine düşme, tiyatroya, sinemaya gitme, spora başlama gibi etkiler önemli olabilir ama hemen Venüs geçer geçmez Plüton ile de bir dik açısı devrede olacak demek ki bazı arkadaşlarınızla aranızda gerilimlere dikkat edin. Özellikle yeni ilişki içerisine girecekseniz bazı arkadaşlarınızın size söyledikleri ya da sizi tanıştırdığı insanla bazı gerilimleri hayatınıza yansıyabilir. Gireceğiniz sosyal çevrelerde özel hayatınızdaki insanı çok boğmayın çünkü kıskançlık ve manipülasyon etkisi devrede olacak. Yatırımınız varsa pazartesi civarı dikkatli olmaya özen gösterin.

Çarşamba ve perşembe ağırlıklı olarak sosyal çevreniz ön planda. Hafta sonuna gelindiğinde Merkür İkizler burcuna geçiyor yakın çevrenizdeki iletişiminiz hızlanmaya başlıyor. Siz girişimcilik ruhu olan bir insansınız o yüzden satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlardaki işlerinizi ele almak bunlarla ilgili konularda toplantılar yapmak görüşmeler içerisinde olmak ya da yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olmak önemli olacak. Önünüzdeki 2 hafta boyunca bu alanlarda bir işiniz varsa kendinizi göstermekten mutluluk duyabilir yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla konuşabilir onlarla bazı planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Bu hafta para ile ilgili işlere dikkat edin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar pazartesi itibariyle birkaç gün boyunca seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, uzak yerlerden alacak önemli haberler gündeminizde olacak. Bu hafta genelinde alıp başınızı bazen gitmek, işlerinizi dış ortamlarda halletmek ya da iş hayatınızda önemli insanlarla bir araya gelme etkileri devrede olacak.

Pazartesi Venüs’ün Aslan burcuna geçişi ile beraber evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vakit ayıracaksınız. 3 haftalık bu süreci evinizde boya, badana yapmak ya da misafir ağırlamak keyif ortamlarını evde sağlamak ya da ailenizdeki ilişkileri kuvvetlendirmek anlamında kullanabilirsiniz. Evinizde herhangi bir hareketlilik varsa şimdiye kadar ters giden sizi zorlayan konular da bir anlamda çözüme kavuşmuş olacak. Ailevi konularda da sevdiklerinizle bir araya gelmek önemli olabilir. Bu dönem hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanın kariyerinde de güzel ilerlemeler kaydettiğini göreceksiniz.

Bu hafta ortası itibariyle daha çok iş hayatınız önemli olacak koşturmalarınız, toplumsal konular, neler yapabileceğinizin üzerine düşeceksiniz. Hafta sonuysa sosyal çevrenizin hareketli aktığını görebilirsiniz.

Pazar günü Merkür İkizler burcuna geçiyor para kazanma becerileriniz ön plana geçecek. Maddi konularda sıkıntılarınız varsa bunlara çözüm üretmek önemli olurken aynı zamanda önemli ticari anlaşmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Durum ve olayları çok fazla abartmayın özellikle pazartesi günü sevdiğiniz insanla kıskançlıklardan uzak durun, ailenizi bazı konularda manipüle etmeyin bu hafta kendinizi disipline etmek ve doğru tepkiler vermek sizin için önemli olacak.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler hafta sonundan ilişkiler alanından güzel etkiler alıyorsunuz ama pazartesi ve birkaç gün boyunca giderler dengesine iyi odaklanın. Burada ele alınması gereken konu ve olaylarla ilgili görünüyorsunuz. Biraz daha ekonomik olmanız gerektiğinin farkına varacaksınız. Önünüzdeki dönemle ilgili olarak biraz daha plan yapmanız gerektiğini fark edeceksiniz.

Pazartesi günü Venüs Aslan burcuna geçiyor yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlarınız kuvvetlenmeye başlıyor. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın çevrenizdeki insanlarla yaşadığınız bazı çekişmeli durumların biraz daha rahata erdiğini, onlarla olan ilişkinizde cömert yapınızı sergilemeye başladığınızı göreceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, ulaşım, eğitim, radyo, televizyon, sosyal medya, online platformlarda birtakım işleriniz varsa bu işlerde de güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Bu dönem yakın çevrenizde kim varsa onlarla aranızdaki bağlantıları çok net bir şekilde kuvvetli tutacaksınız ama pazartesi günü dikkatli olmaya özen gösterin bazı fikir ayrılıkları çekişmeler, manipülasyon, karşı tarafla aranızın gerilmesine neden olabilir özellikle sizi daha az tanıyan insanların üzerinizde baskı kurduğunu düşünebilirsiniz o yüzden hafta sonuna doğru olan süreçte dikkatli adımlar atın.

Pazar günü iletişim gezegeni Merkür İkizler burcuna geçiyor. 21 Nisan itibarıyla Merkür kadersel alanınızda gerilemişti burada düzeldi bir türlü kendinizi geçmişten kurtaramadınız ya da kendi gücünüzü yeteri kadar öne çıkaramadınız. Pazar günü itibariyle Merkür’ün İkizler burcuna geçişi plan ve programlarınızı hayatınızda uygulama zamanının geldiğini gösteriyor. 2 haftanız var bu 2 haftayı en güzel şekilde kullanın hatta 18 Haziran’da yaşanacak yeni ayla beraber hayatınızdaki planların hareketlenme zamanı gelmiş olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler bu haftaya ilişkiler odaklı başlıyorsunuz. İlişkilere vereceğiniz önem ön plana çıkarken hayatınızda bir insan varsa o insanla geçirilecek birkaç gün ya da o insanın vereceği kararlara göre yapacağınız planlar ya da hayatınızda bir insan yoksa tanışma planlarının devreye girmesi söz konusu olabilir.

Pazartesi Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle maddi konularda rahat bir döneme merhaba diyeceksiniz. Harcamalarınızın hızlandığı bir dönemdi bu harcamaları eğlence hayatınıza, çocuğunuza ya da size keyif veren konulara yapmış olabilirsiniz. Şimdi Venüs’ün buraya geçişiyle beraber kazançlarınızın da artacağı ve buradan bazı fırsatlar yakalayacağınız bir dönem başlıyor. Hem sosyal çevreniz ilişkiler hem ev, aile, yuva alanlarında daha sağlam ilerleyeceksiniz. Pazartesi günü Venüs bu alana geçer geçmez Plüton’dan bir dik açı alacak bu da şu anlama geliyor maddi konularda keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz ama pazartesi para alışverişlerinize dikkat edin bazı çekişmeler, zorlanmalar, manipülasyon ya da bazı suiistimaller ortaya çıkabilir hatta sevdiğiniz insanla bu dönemde çok fazla çekişmelere girmeyin bu konuda.

Merkür İkizler burcuna geçecek pazar günü, İkizler burcuna geçişiyle beraber biraz kendinizi önemli işlerden geri plana çekeceğiniz yurt dışı bağlantılı planlarınız varsa planlarınızın tam da bu dönemde hareketli olduğunu görebilirsiniz. İçinize kapanmak, kendi halinizde olmak önemli olabilir. Bu hafta en çok maddi konulara dikkat edin kimseye borç vermeyin kimseden borç almayın. Sosyal çevreniz için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir ve siz de bu harcamaları gelir gider dengesine oturtmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta çalışma koşullarınız ön planda. Gündelik hayatın ritmine ayak uydurmaya çalışarak ya da işlerinizi iyi planlayarak başlama arzusunda olacaksınız ve birkaç gün boyunca çalışma hayatınız sağlığınızla ilgili konular ön planda olabilir. Kemiklerinize, cildinize, dizlerinize, dişlerinize ekstra özen gösterin.

Çarşamba gününden sonra ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracak sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek arzusunda olacaksınız. Pazartesi Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle beraber kendinize bakacağınız, güzelleşeceğiniz ve kendinizi ön plana çıkaracağınız bir dönem başlıyor. Bu 3 haftalık döngü içerisinde diğer insanların ne düşündüğü ne yaptığı umurunuzda olmayacak. Bakımlarınızı yaptırabilirsiniz, saçlarınızı değiştirebilirsiniz, alışveriş yapabilirsiniz ya da hiçbir şey yapmasanız bile kendinizi dışarı atmak sosyalleşmek sizin için önemli olacak. Kendinizle olan bağlantınız kuvvetli olduğu için de diğer insanların ilgisini fazlasıyla çekeceksiniz. Eğer bekarsanız bu dönem gözler üzerinizde olabilir. Pazartesi günü Venüs buraya geçer geçmez Plüton’la bir dik açı gerçekleştirecek bu da ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerektiğinin altını çiziyor. Var olan ilişkinizde gergin bir durum iyice ortaya çıkabilir sevdiğiniz insanın üzerinize kuracağı baskı, manipülasyon, kıskançlık gibi etkilere karşı vereceğiniz tepkiler gerçekten önemli olacak. Hafta sonuna doğru Merkür İkizler burcuna geçiyor ve sosyal çevreniz hareketlenmeye başlıyor.

Pazar günü Merkür’ün bu geçişiyle beraber 2 hafta boyunca sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza daha fazla vaktinizi ayıracak gireceğiniz ortamlarda yeni insanlarla tanışacak organizasyona, aktivitelere, davetlere daha fazla hayatınızda yer vereceksiniz. İşten elde edilen gelirleriniz de bu dönem artabilir. Diğer insanlara faydalı olmak istediğiniz bir dönem. Hem bu faydayı sağlamak isterken insanlarla olan bağlantılarınızın da hayatınıza etki ettiği bir dönem olarak karşınıza çıkacak. İş hayatınızda ve gözle görülür ortamlarda kalabalık yerlerde abartılı davranışlardan tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Durum ve olayları çok fazla büyütmeyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar çocuklarınız, aşk hayatınız ve eğlenceli konu ve olaylarla haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta daha çok aşk hayatınızda çocuklarınız ya da eğitimsel işlerinizde organize olmanız gerekebilir. Haftaya keyifli etkilerle başlayacaksınız. Pazartesi Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle beraber hem parasal konularda hem de gelecek planlarınızı hareketlendireceğiniz alanlarda elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyebilirsiniz. Bir davanız varsa bu davanın sonuçları sizin lehinize gelebilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu işlerden yana fayda sağlayacaksınız. Diğer taraftan beklediğiniz bir paranın gelme potansiyelini de hayatınızda görmek isteyeceksiniz. Bu hafta hemen Venüs buraya geçer geçmez pazartesi günü iş hayatınızdaki baskılara dikkat edin. Beraber çalıştığınız insanın bazı noktalarda fazlasıyla üzerinize düştüğü, sizi baskıladığı, engellediği ya da bir güç çekişmesini devrede olduğunu görebilirsiniz. Bir işinizde beklediğiniz bir konuda bir çakışma ya da bir zorlanma yine pazartesi günü devrede olabilir ama haftanın geneline baktığımızda çalışma koşullarınız ön planda.

Çarşamba ve perşembe günleri dolaşım sisteminize dikkat edin. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ise ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Merkür İkizler burcuna geçiyor kariyeriniz ve meslek hayatınız önem kazanmaya başlıyor. İş değiştirmek, yeni bir işe başvurmak, yeni bir projenin içine dahil olmak ya da kendinizi işinizde göstermek bu dönem önemli olacak ve bunları yaparken de kendinizi çok daha özgüvenli hissedeceksiniz. Bu hafta gelecek olan haberler karşısında işle ilgili konularda dikkatli adımlar atmayı unutmayın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler ev, aile ve yuvanızla ilgili konular ön planda olacak. Evinizden işleri yürütmek, işlerinizi yapar yapmaz evinize gelmek ya da aile hayatınız alacağınız haberler bir iki gün boyunca sizi hareketli kılacak. Şimdi burada bir plan yapmanız gerekiyor ailevi konularda önemli planlar da devreye girebilir.

Pazartesi günü Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber arkadaşlarınızla bağlantılarınızı kuvvetlendirmeye başlayacaksınız. Aktiviteler, davetler öne çıkmaya başlıyor ve önünüzdeki 3 hafta boyunca işten elde edilen gelirlerinizi artırabileceğiniz gibi gireceğiniz ortamlarda dikkatler sizin üzerinizde olabilir. Bu dönemde hayatınızda bir insan yoksa hayatınızdaki insanın arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden gelme potansiyeli ya da onların tanıştıracağı bir insanla olma olasılığı yüksek. Pazartesi günü dikkat edin sosyal ortamlarda önemli çekişmeler devreye girebilir. Hayatınızda bir insan varsa da bu dönem eğlenceli haliniz, dış ortamlarda çok vakit geçirmeniz sevdiğiniz insanın sizi kıskanmasına ve hayatınızı baskılamasına neden olabilir. Çocuğunuzun bazı konularda elinizi kolunuzu bağladığını görebilirsiniz.

Pazar günü Merkür İkizler burcuna geçiyor seyahatleriniz hızlanıyor. Seyahate gitmek, yurt dışı planları yapmak ya da yabancı insanlarla yapılacak iş birliklerine açık olmak önemli konuşma ve görüşmeleri hayatınıza katmak anlamında önünüzde 2 haftanız var. Öğrenmeyi sevdiğiniz bir dönem olacak ve bu dönem sizi daha az tanıyan insanlarla daha iyi anlaşacaksınız. Bu hafta çevrenizle yaptığınız parasal işlere dikkat edin hem Pazartesi günü hem de hafta sonuna doğru bu etkiler iyice görünür olabilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizden alacağınız haberler iyi organize olmanıza ve işlerinizde iyi organize etmenizi sağlayacak ve önünüzdeki birkaç gün boyunca bu konularla alakalı olacaksınız akrabalar, kardeşler ya da iletişimsel işler ön planda.

Pazartesi günü Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber kendinizi işinizde, gücünüzde, kariyerinizde göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Geçtiğimiz süreçte bu alanlarda hızlı hareketlenmeler olmuş olabilir ama burada rekabet ve kavganın da devrede olduğunu varsayabiliriz. Venüs’ün buraya geçmesiyle ortalığın yatışacağı ve üstlerinizle, beraber çalıştığınız insanlarla aranızı kuvvetlendireceğiniz bir dönem başlıyor. Kendinizi gösterecek ve bu alanda da önemli bazı atılımlarda bulunacaksınız. Venüs buraya geçer geçmez pazartesi günü dikkatli olun. Aile hayatınızda gerginliklere açık olabilirsiniz, ailenizden bir insanın üzerinizde kullanacağı bir güç kendinizi aşağıya çekmenize neden olabilir. Ailevi konularda güç çekişmelerine açık olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ikili ilişkiler ve özel hayatınızda durum ve olayları çok fazla abartmayın aynı zamanda sevdiğiniz insanla yapacağınız harcamalarda müsrifliğinize müsriflik katabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru Merkür İkizler burcuna geçiyor para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi çok daha net göreceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Borcunuzu yapılandırmak, borcunuzla ilgili bir konuyu konuşmak ya da krediye başvurma gibi bir niyetiniz varsa bütün bu alanlar önem kazanıyor. Spiritüel ve gizemli konulara ilginizi artabilir ayrıca cinselliği daha fazla konuşmaya başlayabilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar haftanıza parasal işlerinizi organize ederek giriş yapacaksınız ve birkaç gün boyunca bu işleri daha ele almak, ödemelerinizle uğraşmak gibi etkiler de devrede olabilir. Venüs’ün Aslan burcuna geçişi eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılı işler, yabancı insanlarla yapılacak her türlü işte size şans getirecek. Daha az tanıdığınız insanlarla bağlantılarınız kuvvetlenirken bu dönem medyadaki gücünüz artabilir. Diğer insanlar sizi çok daha fazla destekleyebilirler daha az tanıdığınız insanlardan yana şans ve fırsatlarınız yüksek olacak ama pazartesi günü Venüs’ün buraya geçişiyle yakın çevrenizden bir insanın bazı müdahaleleri ile ya da üzerinizde bazı baskılarıyla karşılaşmanız söz konusu. Çekişmelere açık olacaksınız o yüzden yakın çevrenizde kendi planlarınız hayat amacınız arasındaki bu gerginliği aza indirmeye çalışın özellikle kardeşiniz, abiniz, ablanız varsa bu dönem üzerinize ekstra bir yük ya da bir baskı oluşturabilirler. İlişkiyi daha fazla zedelemeyin pazartesi, salı gününü geçirmeye özen gösterin.

Çarşamba ve perşembe günleri iletişimsel konular önemli. Hafta sonuna doğru evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Pazar günü Merkür İkizler burcuna geçiyor sevdiğiniz insanla bazı konuları konuşmak, ilişkilere dair verilecek önemli kararlar gündeminize yerleşebilir. İpler sevdiğiniz insanın elinde olacak ve siz de onun kararlarına ayak uydurmak isteyeceksiniz. Aşkı konuşmak bir ilişkiye başlamak anlamında da şanslı bir dönem olacak. Bu hafta iş alanlarınızdaki gerginlik ve çekişmelere dikkat edin. Bir işin içerisinde bazı sonuçlarla da karşılaşma potansiyeliniz yüksek.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar haftaya kendi istek ve beklentilerinize daha fazla yer vererek giriş yapıyorsunuz bu hafta sizin için oldukça hareketli haftalardan bir tanesi. Yerinizde duramayacaksınız hızlı haberler alacaksınız ve bu haberler sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Pazartesi Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber maddi konularda güzel bir dönem başlıyor. Bundan önceki süreçte parasal konularda mücadeleleriniz devredeydi belki istediğiniz ve beklediğiniz bir parayı almakta zorlandınız ya da bir yere yatırım yapmak sizin için kolay değildi bir rekabet vardı işin içerisinde ya da para ile ilgili konularda bazı çekişmeler söz konusuydu. Şimdi Venüs’ün buraya geçişiyle beraber maddi konularda derin bir oh çekebilirsiniz. Para ile ilgili konularda da güzel ilişkiler kurma potansiyeliniz yüksek olacak ama pazartesi günü parasal konularda dikkatli olun bir sıkıntı bir manipülasyonun devreye girmesi sizi gerçekten zorlayabilir. Para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atın büyük kararlar vermeyin.

Çarşamba ve perşembe maddi konular yine ön planda ama cuma, cumartesi, pazar iletişiminizi yüksek tutacak, yakın çevrenizle bazı planlarınızı hareketlendireceksiniz. Hafta sonu Merkür’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber işinize, gücünüze daha fazla kendinizi vereceksiniz. Başka işlere başvuruda bulunmak, bir işinizle ilgili bir konuyu başlatmak, eleman almak, beraber çalıştığınız insanlarla aranızdaki sıkıntı ve problemleri halletmek anlamında Merkür size burada güzel bir güç verecek. Önünüzdeki 2 hafta boyunca çalışmaktan ve üretmekten mutluluk duyabilirsiniz hem bunu yapacak hem çevrenizdeki insanlara faydalı olmak sevdiğiniz insana yardım etmek isteyeceksiniz. Bu hafta riskli işlerden kaçının ödemelerinizde dengeyi tutturun, alacak verecek dengesi önemli olacak.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Haftaya adapte olmak çok da kolay olmayabilir hafta ortasına kadar biraz daha kendi halinizde olmak ya da olayları gözünüzde büyütmemeye çalışmak önemli olsun. Venüs Aslan burcuna geçiyor ilişkilerinizi toparlama, sevdiğiniz insanla bir bütün olmak planlar yapmak anlamında hayat sizi destekleyecek ama Pazartesi günü Venüs ilişkiler alanınıza geçer geçmez Plüton’dan yana bir karşıt açı devrede olacak. Sevdiğiniz insanı kıskanma, manipüle etme, baskı altına alma potansiyeliniz yüksek görünüyor. Beraber iş yaptığınız insanlarla da anlaşmayacak tavırda olan siz olacaksınız. Sevdiğiniz insanı çok fazla yormayın, üzmeyin çünkü bu aralar her şeyden kıl kapar gibi bir havanız olacak ilişkiler anlamında bu sizi zorlayabilir. Çarşamba öğle saatleri itibariyle perşembe ve cuma öğle saatlerine kadarki dönem destekleniyorsunuz. Hızlı haberler alacaksınız bu dönem içerisinde ve önemli işlere kalkışabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ağırlıklı olarak maddi konular hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Pazar günü Merkür de İkizler burcuna geçiyor aşka, keyfe düşkünlüğünüz artmaya başlıyor. Venüs de ilişkiler alanınızda demek ki bu dönem aşık olduğunuz, flörtleşeceğiniz insanlarla işi ciddiye bindirmek daha önemli kararlar almak söz konusu olacak. Hayatınızda bir insan varsa da o insanla beraber gelecek planlarınızı hızlandırabilirsiniz aşkı yüreğinizde hissedeceksiniz. Çocukla ilgili konu ve olaylar bu dönem çok konuşulabilir. Sanatsal ve kreatif işler, ilişkiler sizi destekleyecek. Ev ve aile ortamınızda bazı huzursuzluklar devreye girebilir ve siz bu huzursuzlukları gereksiz yere gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz bunu yapmayın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar bu hafta sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanınız aktif ve hafta ortasına kadar arkadaşlarınızla yapacağınız planlar doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz. Sonrasında biraz daha kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinize daha fazla vakit ayıracak ve kendi istek ve beklentileriniz doğrultusunda harekete geçeceksiniz.

Pazartesi Venüs Aslan burcuna geçiyor çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz, patronlarınızla girişeceğiniz önemli işler devrede olabilir, kendinizi liderlik pozisyonunda bulabilir ve coşkun, hevesli yapınızı iş hayatınızda ortaya koyabilirsiniz. Şimdiye kadar dolaşım sisteminizde tansiyon ve kalp ritminizde ya da sırt bölgenizde birtakım zorlanmalar olduysa şimdi Venüs’ün buraya geçişiyle bu zorlanmalar da geride kalıyor. Çalışma hayatınızda ya da gündelik hayatın akışında insanlarla aranızdaki bağlantılar kuvvetli olabilir. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz baskılar da var pazartesi günü buna dikkat edin çünkü iş hayatınızda bir kıskançlık bir manipülasyon sizi zorlayan bir etki devrede olacak. Birkaç gün konu ve olayları çok fazla büyütmeyin.

Merkür İkizler burcuna geçiyor pazar günü 2 hafta boyunca evinize, ailenize daha fazla vaktinizi ayıracak konuşmalarınızı ve iletişiminizi daha fazla aile ortamlarınızda yapacaksınız. Evle ilgili konuşmalar devrede olacak ve bu dönem ev, yuva, aile, bir şey satın alma, emlakla alakalı birtakım girişimlerde bulunmak anlamında hayat size göz kırpabilir. Ailenizde yardım etmek istediğiniz insanlar var bu insanlara yardımlar Cumartesi günü devreye girecek. Pazar günü Merkür’ün bu geçişiyle beraber çok daha rahat bir sürece merhaba diyeceksiniz. Bu hafta beraber çalıştığınız insanlarla güç çekişmeleri bir konunun büyümesi gibi etkiler devrede olabilir.

Yorumlar (0)