15.05.2023, 13:33

15 – 21 Mayıs haftalık burç yorumları

15 – 21 Mayıs haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta sizin için biraz karmaşık gibi. İsteksiz enerjilerle giriş yapacaksınız ama sabah saatleri itibariyle durumları toparlayacaksınız ve birkaç gün boyunca kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilirsiniz. Merkür’ün düzelmesi ile beraber maddi konularda yanlış kararlar verdiyseniz parasal konularda zorlandıysanız bütün bunların geride kalacağı bir döneme de merhaba diyorsunuz. Kaldı ki Jüpiter de buraya geçiyor hemen Salı günü itibariyle maddi konularda en şanslı burç olarak bir yıl boyunca kazanımlarınız yüzünüzü güldürebilir.

Perşembe günü Jüpiter’in Plüton’la olan dik açısı arkadaş ilişkileriniz, organizasyonlar ya da yaptığınız işlerde beklentilerinizin dışında bazı olaylara maruz kalabileceğinizi gösteriyor. İşte bu dönem paraya ya da bazı beklentilerinize bakış açınızı iyi ayarlamanız ve gücü dozunda ve doğru kullanmanız gerekebilir. Özellikle borsada ya da başka alanlarda yatırımlarınız varsa gözünüzü bu tarihlerde iyice açmaya özen gösterin.

Maddi konularda önemli bir yeni ay var, bu Yeni ay ile beraber aslında önümüzdeki döneme dair maddi konularda vereceğiniz kararlar önemli olacak. Burada ayakları yere sağlam basan girişimlerinizi hareketlendirebilirsiniz. Önünüzde 15 gün olacak bu konuları hareketlendirmek için. Enerjinizi ev, aile ve yuva alanlarından çocuğunuzla ilgili konulara, aşk hayatınıza, keyfinize, hobilerinize kaydıracaksınız. Eğitimle ilgili konulardan tutun spora kadar size keyif veren konu ve olaylarda hızlı, hareketli enerjinizi kullanabilir hayatınızda bir insan varsa aşkı yaşıyorsanız sevdiğiniz insanla bu dönem ateşli tartışmalara ve ben bildimci tavırlara hazırlıklı olmanız gerekebilir.

Pazar günü itibariyle Güneş İkizler burcuna geçerken yakın çevrenizle bağlantılarınız önem kazanmaya başlayacak. Akrabalar, kardeşler, komşularla olan ilişkilerinizde kendi kimliğinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. İletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında kendi gücünüzü ortaya koymak önemli olurken Pazar günü özel hayatınızda dikkatli olun. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun hayatında ve ilişkilerinde de sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Bulunacağınız sosyal çevrelerde kavgaları fazla büyütmeyin ve mümkün olduğunca sağduyulu olmaya özen gösterin. Spor yaparken de dikkatli olun.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Önünüzdeki döneme dair bazı kararlarınız devrede olurken pazartesi günü sabah saatleri itibariyle kendi köşenize çekilmek ve birkaç gün sakin kalmak isteyebilirsiniz. Merkür’ün düzelmesi ile kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz ve daha doğru kararlar alacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz, beklettiğiniz konular hareketlenebilir.

Jüpiter’in de sizin burcunuza geçişiyle beraber 2024’ün mayıs ayına kadar en şanslı burç olarak bu döneme adınızı yazdırabilirsiniz. Bu dönem karşınıza birçok fırsat çıkacak bu fırsatları iyi değerlendirmeye özen gösterin. Hem çevresel hem parasal fırsatlar olabilir hayatınızı yeniden kurmanın vermiş olduğu bir heyecan olabilir ama ibre sizi gösteriyor. Bu dönem diğer insanlarla ortaklaşa hareket etmek çok da doğru olmayabilir. Kendi istek ve beklentilerinizi iyi belirleyin ve bu doğrultuda harekete geçmeye çalışın.

Diğer taraftan patronlarınızla, beraber çalıştığınız insanlarla, otorite figürleri ile aranızdaki bağlantılar biraz yozlaşabilir bazı ilişkilerinizin zora girdiğini bazı ilişkilerinizin çözüldüğünü görme potansiyeliniz yüksek olacak. Bu dönem doğruluktan, etik ve ahlak kurallarından çok fazla şaşmamaya özen gösterin, riskli işlerden mümkün olduğunca kaçının.

Yeni ay tam da Cuma günü devreye giriyor, sizin Yeni ayınız. Bu Yeni ayla beraber hayatınızda atmak istediğiniz önemli adımları devreye koyacaksınız ve burada verilmiş olan kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Önünüzde 19 Mayıs’tan sonra 15 günlük bir süreç var bu süreçte neyi değiştirmek istiyorsunuz hangi konularda hızlı adımlar atmak istiyorsanız bunları devreye koyabilirsiniz.

Mars’ın Aslan burcuna geçişiyle beraber Cumartesi gününden sonra bir buçuk ay boyunca enerjinizi evinize, yuvanıza, ailenize harcamaya başlıyorsunuz. Emlakla ilgili konular, arazi, arsa gibi alanlarda gücünüz ön plana çıkarken ailenizdeki insanlarla anlaşmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Babanızla çatışmalara da açık bir dönem olabilir. Bu dönem aile hayatınızdaki huzursuzluklar size de yansıyabilir. Hafta sonuna doğru aile ortamlarınızdaki gerilimler, iş hayatınızdaki sıkıntıların ev hayatınıza yansıması gibi etkilere karşı dikkatli olun. Öfkenizi sinirinizi kontrol edin.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler haftaya hareketli etkilerle başlıyorsunuz ama bu hareketli etkiler sonrasında birkaç gün boyunca yerini konuşacağınız, görüşeceğiniz arkadaşlar, iş arkadaşlarına bırakabilir geleceğe yönelik bazı planlar yapmak isteyebilirsiniz. Merkür’ün düzelmesi ile zorlandığınız konu ve olaylar geride kalmaya başlıyor. Bu Merkür gerilemesi sizi gerçekten çok yordu, geçmişle hesaplaşmalara götürdü hala işin içerisinden çıkamadığınız olaylarla uğraştınız. Şimdi Merkür’ün düzelmesi ile bu alanlarda çok daha bilinçli bir şekilde yola koyulabilirsiniz.

Diğer taraftan Jüpiter’in Boğa’ya geçmesiyle korunduğunuzu hissedeceğiniz bir döngüye giriyorsunuz. Şimdiye kadar zorlandığınız sıkıntı yaşadığınız noktalarda hayat size sanki sırtınızda bir melek varmışçasına sizi ne kadar koruduğunu ve kolladığını gösterecek. Geçmişte şer dediğiniz şeylerin nasıl hayra dönüştüğünü, geleceğiniz adına nasıl planların devrede olduğunu göreceksiniz.

Yurtdışı bağlantılı işlerinizde fırsatlar karşınıza gelebilir ama cuma günü gerçekleşecek yeni ay zamanı diğer burçlara göre herhangi bir konuda önemli kararlar almamanız ve harekete geçmemeniz gerekecek. Bu kararlar yurt dışı kararlarını ya da akrabalarla ilgili kararları kapsayabilir ama büyük gelişmeler, yer değişiklikleri, yeni adımlar konusunda çok da destekli olmayabilirsiniz. Jüpiter’in Plüton ile olan dik açısı eğitimsel işleriniz, sosyal medya konuları ve tatil, seyahat, yabancı insanlarla yapılacak işlerinizde bazı suiistimallerin ya da bazı sorunların karşınıza gelme potansiyelini hızlandırıyor. Bir davanız varsa bu dönem beklediğiniz sonuçları alamayabilir istediğiniz şartları yaratmakta da zorlanabilirsiniz.

Cumartesi itibariyle enerjinizi yakın çevrenize harcamaya başlıyorsunuz. Yakınınızda kim varsa onlarla olan girişimleriniz hızlanabilir. Çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz herkes sizi dinliyor olabilir ve bu dönemde fikirlerinize ihtiyaç duyuyor olabilirler ama yine de ben bilirim tavrından mümkün olduğunca uzak durun çünkü bunu çevrenizdeki insanlara fazlasıyla hissettirebilirsiniz özellikle pazar günü. Uzak ve yakın çevre çekişmeleri fikirsel olarak sizinle aynı düşünmeyen insanlara karşı göstereceğiniz bazı tepkiler fanatik adımlar ya da çevreden gelecek sizin dışınızda gelişecek olayların hayatınıza nüksetmesi gibi durumlara karşı dikkatli olun. Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile beraber Pazar gününden sonraki dönem kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz gücünüzün yerine geldiğini göreceğiniz bir dönem olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta kendinizi oldukça hareketli konular içerisinde bulacaksınız. Düşünceleriniz, görüşleriniz önemli olurken çevrenizdeki insanlara bu düşünceleriniz ve bu görüşlerinizi yansıtmak isteyebilirsiniz. Merkür’ün düzelmesi ile sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntıları ve problemleri geride kalıyor. Organizasyonlarda ya da işle alakalı konularda bazı iletişim sıkıntıları olduysa bu dönemde bunların geride kaldığını, artık çok daha salim bir kafayla hareket edebildiğinizi göreceksiniz.

Jüpiter’in de Boğa burcuna geçişiyle çevre değişimlerine açık bir döneme merhaba diyorsunuz. Sosyal çevreniz değişebilir, yeni insanlar, yeni arkadaşları hayatınıza alırken işten elde edilen gelirlerinizin bir yıl boyunca bolluk ve bereket içerisinde daha da arttığını görmek sizi mutlu edecektir. Amaç ve hedefleriniz doğrultusunda sizle aynı fikirde olan insanlarla bir arada olmak sizi daha keyiflendirecek bu yüzden de çevre değişimleri konusunda destekli olacaksınız ama yeni ortamlarda maddi konularda bazı yozlaşmalar bazı sıkıntılı durumlarda da karşılaşma potansiyeliniz var. Hiçbir şey hayal ettiğiniz gibi çıkmayabilir ya da düşündüğünüzden çok daha farklı olayların etrafınızda döndüğünü görebilirsiniz özellikle çevrenizle girişeceğiniz birtakım işler varsa bu işlerde parasal yönden bazı zorlanmalar bu hafta devrede olabilir.

Cuma günü bir yeni ay gerçekleşecek bu Yeni ay çevresel değişimler ve yeni değişimlere adım atmak anlamında sizi destekleyecek. Yeni insanlarla tanışmak, organizasyonlarda bulunmak ya da yeni bazı fikirlerle yola çıkmak önünüzdeki 15 gün boyunca önemli olacak.

Mars’ın Aslan burcuna geçişiyle cumartesi günü para ile ilgili konular önem kazanıyor bu alanda önemli koşullar devreye girebilir. Bir yandan kazançlarınızı hızlandırabilirsiniz ama bir yandan harcamalarınızın da hızlandığını göreceksiniz. Yöneticilik yapıyorsanız bu dönem para kazancınız konusunda bazı yeni fikirlerle hareket etmek isteyebilirsiniz. Diğer taraftan pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca dikkatli olmanız gereken bir dönem başlıyor. Kendi halinizde olmak içe çekilmek önemli kararlar almamak adına dikkatli olmaya özen gösterin. Pazar günü para ile ilgili konularda çekişmelere ve zorlanmalara açık olabilirsiniz. Bu dönem alacak verecek dengesini iyi koruyun.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar sizin için umut dolu, kendinizi ön plana çıkaracağınız, kariyerinize, anne tarafınıza daha fazla önem vereceğiniz bir dönem başlıyor. Bu hafta parasal konular önemli ama uzak yerlerden alacağınız haberlerle birkaç gününüzün şekillendiğini göreceksiniz. Merkür düzeliyor kariyerinizde, göz önünde olduğunuz ortamlarda yanlış anlaşılmalara açık bir dönemdi şimdi Merkür’ün düzelmesi ile beraber bu noktalarda artık çok daha rahat adımlar atabilir daha doğru düşünebilir işle ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Salı günü Jüpiter’in Boğa burcuna geçişiyle kariyer ve meslek alanınızda kendinizi göstereceğiniz, kendi gücünüzü ortaya koyacağınız, işinizde de istikrarlı ve temkinli davranacağınız ama şans ve fırsatların da karşınıza geleceği bir dönem başlıyor. Bir yıl boyunca herkes sizi konuşuyor olabilir. Evli değilseniz bu dönem içerisinde evliliğe adım atabilirsiniz. Jüpiter geçişi size bir yıl boyunca çeşitli şans ve fırsatlar verecek ama eşinizin ya da partnerinizin ailesi ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekecek.

Perşembe günü güç çekişmelerinden mümkün olduğunca uzak durun. Patronunuzun hayatında ve kariyerinde önemli olaylar devrede olabilir. Kariyerinizde risk içeren konu ve olaylardan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin.

Cuma günkü Yeni ay kariyer ve iş konularında vermeniz gereken kararları devreye sokacak. Şimdiye kadar adım atamadıysanız, artık çok daha istikrarlı ve üretken bir şekilde neyin neden olduğunu fark edecek ve buna göre önemli adımlar atacaksınız. Kariyeriniz, işiniz, evliliğiniz, geleceğinizi ilgilendirecek her türlü işinizi bu Yeni ayla beraber başlatabilirsiniz.

Mars’ın Aslan burcuna geçişiyle biraz daha rahatlayacağınız bir dönem ama hızlanıyorsunuz da bir buçuk ay boyunca kazalara, çarpmalara, düşmelere açık olabilirsiniz. Çok fazla hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak sırt bölgesi sıkıntıları ve problemleri devreye girebilir, kalp rahatsızlıkları, tansiyon iniş çıkışları da devrede olacak. Geçtiğimiz bir buçuk ay boyunca enerjisizlik isteksizlik devredeydi.Cumartesi gününden sonra bu dönem geride kalıyor. Kendinizi çok daha güçlü, kuvvetli hissedeceksiniz. Bir tek çarpmalara, düşmelere, sakarlıklara karşı dikkatli olacaksınız çünkü Mars yükselenin üzerindeyken dikkatsiz hareket etmeyi de karşınıza getirebilir.

Pazar gününe dikkat edin sevdiğiniz insanla güç çekişmeleri karşınıza önemli konuları getirebilir. Problemli olabilir ilişkiniz ve yıkıcı bir noktaya gelebilir birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz şiddet enerjisine karşı dikkat edin. Hayatınızda bir insan yoksa ilişki yaşadığınız herhangi bir insana karşı dikkatli olmakta fayda olacak. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle beraber pazar gününden sonra sosyal çevrenizin hareketlendiğini göreceksiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta ilişkiler, parasal konular hayatınızda önemli. Alacağınız haberler doğrultusunda gelecek planlarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Merkür’ün düzelmesi ile seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler alanınızda yaşadığınız problemler geride kalmaya başlıyor. Sosyal medya mecralarında ya da bulunduğunuz ortamlarda daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde yaşadığınız sıkıntılar sona eriyor. Kaldı ki bir gün sonra Jüpiter bu alanlarınıza geçiyor hem eğitimsel konularda hem geleceğinizi ilgilendirecek her tür işinizde önemli şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. Jüpiter dokuzuncu evinizden hareket ediyor o yüzden geleceğinize dair bir güven bir istikrar duygusuyla da hareket etmek ve kendinizi garanti altına almak da isteyebilirsiniz.

Bu hafta Jüpiter’in Plüton ile dik açısı devrede olacak iş koşullarınıza dikkat edin. İş ortamlarınızda beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı sıkıntılı durumlar devrede olabilir. Sağlıkla ilgili konulara dikkat edin ve işle ilgili alanlarda koşulları çok zorlamayın.

Cuma günü bir Yeni ay gerçekleşecek ve bu yeni ay seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, gelecek planlarınız konusunda vereceğiniz önemli kararları devreye koyacağınız bir Yeni ay olabilir. Bazı konularda inat edebilirsiniz, daha önceden atmak istediğiniz ama yapamadığınız konuları nihayete erdirmek için de bu yeni ay size göz kırpacak.

Cumartesi günü Mars Aslan burcuna geçiyor, Mars’ın Aslan burcuna geçişiyle bir buçuk ay boyunca dikkatli olmaya özen gösterin. Enerjiniz düşük çalışabilir, yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz, bazı insanların size saldırdığını ya da bazı insanların sizi anlamadığını fark edebilirsiniz. Bu dönem büyük girişimlere enerjinizi harcamak anlamında çok faydalı olmayacak ama bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeniz gerektiğini Mars’ın bu geçişiyle beraber göreceksiniz.

Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi iş, kariyer fırsatlarını artırırken çalışmıyorsanız da toplumsal konularla ilgili olacak, aile hayatınıza daha fazla değer verecek ama yine de kendinizi göstermekten geri durmayacaksınız. Pazar günü beklenmedik bazı durum ve olaylarla karşılaşma potansiyeliniz var. Sağlıkla ilgili konularda da ateşli hastalıklardan mümkün olduğunca uzak durun. Beraber çalıştığınız birileri varsa hafta başında bazı işleri beraber yapacaksanız bazı zorlanmalar devrede olacak. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamayın, sağlığınıza ekstra özen gösterin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz ama Pazartesi saat 10:55’ten sonraki dönem biraz daha sizi rahatlatacak ve birkaç gün boyunca ilişkiler hayatınızda görünür olabilir. İlişkilere daha fazla vaktinizi harcayabilir yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Merkür sizin 3 haftadır müşterek para alanlarınız ya da ödemeler, kredi, vergi, faiz alanlarınızla gerilemekteydi. Burada bazı ödeme güçlükleriyle karşılaşmış olabilirsiniz ya da bu dönem eşinizin, partnerinizin parasal konularda zorlanmalarına şahit olmuş olabilirsiniz. Pazartesi Merkür’ün düzelmesi ile bu alanda yaşadığınız zorluklar geride kalmaya başlayacak.

Salı günü Jüpiter’in Boğa burcuna geçişiyle müşterek para alanlarınız aydınlanmaya başlıyor, Haziran 2024’e kadar başkalarının kaynaklarından faydalanacağınız bir dönem. Partnerinizin, eşinizin gelirleri bu dönemde gayet güzel olabilir, mirasla ilgili konularda istediğiniz sonuçları ulaşabilirsiniz eğer bir yere sahipseniz bu dönem getirilerinizin yüksek olduğunu görebilirsiniz. Para ile ilgili konularda şansınız kuvvetli.

Perşembe günü Jüpiter’in Plüton’la bir dik açısı var işte bu noktada şansın tam da kendini göstermeye başladığı dönemde dikkatli olmaya özen gösterin. Maddi konular ve parasal yönden sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Gücü iyi kullanın elinize bir para geçmiş ya da geçecek olabilir siz bu parayı çeşitli yerlerde değerlendirmek istiyor olabilirsiniz işte burada her şeyin kuralına göre olması gerekliliğine lütfen dikkat edin. Eğer buna dikkat etmezseniz de muhakkak o para size bir sıkıntı yaratacaktır ya da geldiği gibi gidebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız ya da herhangi bir başka bir alana yatırımınız varsa dikkatli olun.

Cuma günü yeni ay yine para ile ilgili konularda verilmesi gereken önemli kararları karşınıza getirecek. Bu yeni ayla beraber bir borcun altına girmek, bankadan kredi çekmek, borcunuzu kapatmak gibi şeyleri düşünüyorsanız bu yeni ay ve sonrası vereceğiniz kararlar önemli. Bu 15 günü iyi değerlendirin.

Cumartesi enerji gezegeni Mars Aslan burcuna geçiyor enerjinizi kariyerinize işinize gücünüze harcadığınız bir dönemdi şimdi sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayıracak, önemli organizasyonların içerisinde yer alacaksınız.

Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle öğrenmeye açık olduğunuz bir döngü başlayacak. Seyahatler, gezme, dolaşma, öğrenme önemli olacak ama pazar günü arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde güç çekişmelerinden uzak durun. Bazı konuların büyüdüğünü ve sevdiğiniz bir insanla bağlantılı olduğunu fark edebilirsiniz. Spor yapıyorsanız dikkat edin, hobilerinizle ilgilenirken sosyal çevre ortamlarında kalabalık yerlerde olaylara bulaşmayın.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, gündelik yapılması gereken işleriniz aslında eğlenceli başlayan haftanızı birkaç gün boyunca rutin işlere devredebilir. Merkür düzeliyor pazartesi günü, Merkür sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerilemekteydi. İlişkilere dair çözmeye çalıştığınız konu ve olayları yeniden ele alacağınız daha doğru bir şekilde kararlar verebileceğiniz ve iletişimde yaşadığınız sıkıntıların geride kalacağı da bir dönem olacak.

Kaldı ki Salı günü Jüpiter de ikili ilişkiler ve özel hayat evinize giriş yapacak. Burası ortaklaşa işler, danışmanlık alanları, ilişkilerle ilgili konu ve olayları toparlayacak ve 2024’ün Mayıs sonuna kadarki dönemde ilişkilerle büyüyecek. Eğer bekarsanız aradığınız ilişkiyi bulacak, hayatınızda bir insan varsa beraber önemli kararlar alacaksınız ortaklaşa atılacak işlerde de şansınız yaver gidebilir. Popüler olacaksınız ama Jüpiter buraya geçer geçmez bu hafta ev, aile ve yuva alanlarınızda özellikle babanızın ailesi ile ilgili konu ve olaylar ya da partnerinizin kariyerinde yaşanacak bazı sıkıntı ve sorunlar da görünür olabilir. İlişkilerde doğru etik kurallarla her şeyi doğru bir şekilde kontrol ederek ilerlemeniz hayrınıza olabilir.

Cuma günü yeni ay var, ilişkilere dair verilmesi gereken önemli kararları barındıracak bu yeni ay. Bu yeni ay zamanı ve sonrası 15 gün boyunca Merkür gerilemesinde Jüpiter Plüton karesi yaşadığınız ilişkilere dair verilmesi gereken önemli kararları bu Yeni ayla beraber hayata geçirebilirsiniz. Taşınmak da dahil olmak üzere önemli konular gündeme gelebilir, ilişkilere dair verilecek kararlarınızın hareketlendiğini görebilirsiniz.

Cumartesi Mars’ın Aslan burcuna geçişiyle beraber enerjinizi kariyerinize ve işinize harcayacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Göz önünde olacağınız ortamlarda ben bilirim tavrıyla hareket edebilir, patronlarınız ve üstlerinizle bazı takışmalara açık olabilirsiniz. Annenizle olan bağlantılara dikkat edin çünkü çekişmelere açık bir dönem de olacak ama enerjinizi daha çok işinizde ortaya koyacaksınız.

Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi para ile ilgili konuları hızlandırabilir, bir ay boyunca kimliğinizi maddi konularda ortaya koymaya başlayacaksınız. Pazar günü dikkatli olun göz önünde olacağınız ortamlarda güç çekişmeleri, şiddet ya da bazı olaylarla karşılaşma olasılığınız yüksek. Yine aile içi anlaşmazlıklar bu dönem iyice ortaya çıkabilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, aile ortamlarınız evinizle ilgili konular hafta sonundan gelen biraz uyuşuk etkilerle haftaya giriş yapıyorsunuz ama sonrasında birkaç gün boyunca oldukça hareketli olacak kendi özelinize daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Pazartesi günü Merkür’ün düzelmesi ile iş hanenizde, gündelik hayatınızın ritminde ve sağlıkla ilgili konularda yaşadığınız problemler geride kalıyor. İş yerinde sıkıntı yaşadığınız insanlarla iletişiminiz daha doğru akabilir.

Salı günü Jüpiter de bu alanlarınıza geçiyor. Önünüzdeki bir yıl boyunca sağlığınızla ilgili konularda hayat size gülümseyecek. İş ortamlarınızda da kalıcı, istikrarlı, üretken işler karşınıza gelebilir. İşsiz kalmayacağınız bir dönem, işinizde hızlı ilerlemeler kaydedeceğiniz ve bu alandan yana da şanslı olacağınız bir dönem olacak ama Perşembe gününe dikkat edin çünkü iş ortamlarınızda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir, bazı olumsuzlukların devrede olduğunu fark edebilirsiniz ama sonrasında durum ve olayları toparlama etkisi devrede olacak.

Cuma günü iş hayatınızda vereceğiniz kararlar var çünkü yeni ay bu alanlarınızda önemli adımları karşınıza getirecek. İşinizde karar verip sonlandıramadığınız konular bu Yeni ayın konusu olacak. Cuma gününden sonraki 15 gün boyunca yeni bir işe başlama, bir iş başvurusunda bulunma, işle ilgili önemli kararlar alma ya da bir beklentiniz varsa bu beklentilerin istediğiniz gibi şekillenmesi devreye girebilir. Sağlığınızla ilgili de önemli kararları bu Yeni ayla beraber verebilirsiniz.

Cumartesi itibariyle seyahat enerjiniz hızlanıyor. Enerjinizi seyahatlere, yurtdışı bağlantılı işlere, sosyal medyaya, dijital platformlara daha fazla harcayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda da gücünüzü ortaya koyacağınız bir dönem. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılar hız kazanırken seyahatlerde ve bilmediğiniz ortamlarda enerjinizi doğru kullanmaya çalışın özellikle Pazar günü yakın çevreniz ve uzak çevre tanıdığınız tanımadığınız insanlar arasındaki gerginlikler, çevresel faktörler olur olmadık yerlerde başınıza işler açabilir. Seyahat halindeyseniz dikkatli olmaya özen gösterin. Sosyal medyayı kullanıyorsanız şartları ve durumları çok fazla zorlamayın.

Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracağınız, ilişkilerle büyümek ve ilişkilerle gelişmek isteyeceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, yakın çevrenizden gelecek bazı haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz ama birkaç gün boyunca yorgun düşebilir ve daha çok evinize, yuvanıza odaklı olabilirsiniz. Yeni planlar yapma olasılığı da yüksek görünüyor. Merkür düzeliyor, Merkür sizin keyif alanınızda gerilemekteydi burası hem çocuk hem aşk hem keyif aldığınız konuları barındırıyor işte bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve problemler geride kalmaya başlayacak. Hayattan aldığınız keyif hızlanabilir daha verimli bir sürece adım atabilirsiniz. Eski aşklar bu dönemde karşınıza geldiyse ya da aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşadıysanız bunların da düzelme ihtimali devrede olacak kaldı ki Salı günü Jüpiter aşk evinize geçiyor hem aşka hem çocuklarla ilgili konulara hem de spekülatif alanda hızlı gelişmelere açık bir yıl içinde olacaksınız. Bir yıl boyunca şansınız, kısmetiniz, bereketiniz daim olabilir aynı zamanda hem borsadan hem diğer alanlardan güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Çocuk isteyenler ve aşkı bulmak isteyenler için yine şanslı bir süreç olacak ama bu haftanın genelinde Perşembe gününe dikkat edin. Para ile ilgili konularda sizi zorlayan, yanıltıcı etkiler ya da gücü yanlış kullanmanız harcamalarınızın yüksek olması bu gibi etkiler devrede olacak. Etik davranmaya özen gösterin özellikle para ile kazançlarınızla ilgili bir durum söz konusu olduğunda ne kadar etik olursanız o kadar doğru bir şekilde yolunuzda ilerlersiniz.

Cuma günkü yeni ay aşk evinizde oluşuyor şimdiye kadar adım atamadığınız yanlış kararlar aldığınız düzeltmek istediğiniz ne varsa ya da çocukla ilgili ya da hobilerinize dair önemli yeni adımlar devreye girebilir ve bu adımlar yüzünüzü güldürebilir. İnat ettiğiniz noktalarda hayatın sizi desteklediğini de görme şansınız yüksek olacak.

Cumartesi günü Mars’ın Aslan burcuna geçişi para ile ilgili konuları hızlandıracak enerjinizi maddi konulara, müşterek konulara harcayacaksınız. Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle beraber çalışma hayatınız önemli olmaya başlıyor bir ay boyunca işinize gücünüze odaklı olacak, sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, haftanıza yakın çevrenizden alacağınız etkilerle giriş yapıyorsunuz. Birkaç gün boyunca iletişim trafiğiniz yüksek akabilir herkes bir anlamda etrafınızda olup biten konu ve olaylarla ilgili olabilir ve siz de bu olaylara kendinizi kaptırabilirsiniz.

Pazartesi Merkür düzeliyor, Merkür sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi bu yüzden de aile hayatınızda bazı anlaşmazlıklar, iletişim problemleriyle karşılaşmış olabilirsiniz. Bir şey almak istediyseniz ve bu noktada bazı sıkıntı ve sorunlar karşınıza geldiyse şimdi Merkür’ün düzelmesiyle bu alanlarınız daha sağlıklı çalışacak. Bir kere idrakiniz, mantığınız çok daha doğru akabilir. Hemen akabinde Jüpiter’in ev, aile ve yuva alanlarınıza geçmesiyle evinizde, yuvanızda, ailenizde mutluluğu, huzuru, bolluğu, bereketi yakalayacağınız evle ilgili girişimleri hızlandıracağınız, kiralama, yer değiştirme, arazi ya da bir malın alımıyla alakalı konu ve olayların hızlanacağı bir dönem olacak. Bu dönem ayrıca vicdanınız da kuvvetli olacak ve gerçekten aradığınız huzuru mutluluğu yuvanızda bulduğunuzu da görebilirsiniz.

Perşembe günü gücü doğru kullanmanız gerekiyor. Bir eşya alırken bir işin içerisinde yer alırken gücü ne kadar doğru kullanıp kullanmadığınız test edilebilir. Aile ortamınızda baba tarafınızın ya da babanızın kariyeri ya da işiyle ilgili konularda bazı zorlanmaların devrede olduğunu görebilirsiniz.

Cuma günü ev, aile ve yuva alanlarınızda bir Yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ayla beraber kafanızdaki fikirleri planları hızlandırmanız söz konusu olabilir. Bu alanda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz vermeniz gereken önemli kararlar olabilir ama ne kadar kararlı olursanız o kadar işlerin daha güzel bir şekilde ilerlediğini görebilirsiniz.

Mars Aslan burcuna geçiyor cumartesi gününden sonraki bir buçuk ay boyunca ilişkiler hayatınızda önemli olacak. Enerjinize ilişkinize akıtacaksınız, bu dönem sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda kendi kafanıza göre davranmak önem kazanırken ben bilirim tavırları ile karşı tarafla anlaşmazlıklara da açık olabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde de önemli girişimler devreye girerken zaman zaman çekişmeler de yaşanabilir. Hafta sonu ilişkileri çok fazla zorlamayın sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar devrede olurken tanımadığınız yerlerde ya da irtibat halinde olduğunuzu insanlarla da şiddeti üzerinize çekmeye açık görünüyorsunuz. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle pazar gününden sonraki dönem aşka, keyfe, mutluluğa kendinizi kaptırabilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Pazartesi günü ve birkaç gün boyunca kendinizle ve yapacaklarınızla ilgili önemli kararlar devreye girebilir. Para ile ilgili konularda sabırsız adımlar atmak isteyebilirsiniz. Pazartesi günü Merkür’ün düzelmesi ile iletişim ayağında yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlıyor. Daha mantıklı düşünecek daha doğru adımlar atmak isteyeceksiniz artık Merkür düzeldi elektronik eşya mı alacaksınız ya da bir eşyanızı mı yenileyeceksiniz ya da iş başvurusunda mı bulunacaksınız önemli girişimleriniz mi var bu alanlarda daha doğru adımların devreye giriyor. Salı günü Jüpiter’in de bu alanlarınıza geçmesiyle enerjiyi ve bolluğu bereketi yakın çevrenizden elde edeceksiniz. Akrabalar, kardeşler, kuzenler ya da komşularınızın hayatındaki güzellikler sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. İletişimsel işlerinizin çok daha rahat ilerlediğini görebilirsiniz.

Girişimcilik gerektiren konularda güzel şans ve fırsatlarla karşılaşacaksınız ama perşembe gününe dikkat edin yakın çevrenizden bir insanla girişeceğiniz önemli işler varsa bu işlerde bazı zorlanmalar devrede olacak. Yine yakın çevrenizden bir insanın kariyer ya da işiyle ilgili konularda zorlanmaları devrede olabilir. Sosyal medyada da gücü doğru kullanın çünkü önünüzdeki dönem önemli olacak bu noktalar.

Cuma günü bir yeni ay gerçekleşiyor bu yeni ay iletişimsel işlerinizi hızlandıran bir yeni ay olacak. Yakın çevrenizi işin içerisine alacak konular iletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, ulaşımla ilgili, eğitimle ilgili konularda atılacak önemli kararlar bu Yeni ayın konusu olabilir. Kafanızda bir şeyleri bitirmek istiyor olabilirsiniz ama bu bitiş bile yeni bir başlangıç olabilir bunlarla da ilgili önemli kararlar alacaksınız ve işleri sağlam bir zemine oturtmak önemli olacak. Cuma oluşacak Yeni ay ve sonrası 15 gün boyunca bu kararların hareketlendiğini göreceksiniz.

Cumartesi günü Mars’ın Aslan burcuna geçmesi iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda enerjinizi harcayacağınızı gösteriyor yani bir buçuk ay boyunca enerjinizi işinize, gücünüze aktaracak, hızlı hareket edecek, gündelik hayatınızda koşturmalarınızı hızlandıracak ve sağlığınıza da gereken özeni göstermek durumunda kalacaksınız. Ateşli hastalıklara, tansiyona, kalp rahatsızlıklarına dikkat edin kendinizi çok fazla zorlamaktan kaynaklı olarak sırt ve boyun ağrıları devreye girebilir ama en çok ateşli hastalıklara dikkat etmeniz gerekecek. Diğer taraftan çalışma ortamlarınız olabilir, koşturduğunuz yerlerde karşılaştığınız insanlar olabilir bazı gerilimlere beklenmedik kadersel olaylara açık olabilirsiniz.

Pazar günü itibariyle Güneş İkizler burcuna geçiyor önünüzdeki bir ay boyunca evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla kendinizi verecek sevdiklerinizle bir arada olmak isteyeceksiniz.

Yorumlar (0)