17.07.2023, 12:12

17 – 23 Temmuz haftalık burç yorumları

17 – 23 Temmuz haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu ay ağırlıklı olarak ev, aile ve yuva ile ilgili konular önemli olacak. Aile hayatınızda verilmesi gereken önemli bir karar ele alınması gereken bir konuyla uğraşmak durumunda kalacaksınız. Bu pazartesi Kuzey Güney ay düğümleriniz yer değiştiriyor önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca kendinizi ön plana çıkarmanız, kendinize yatırım yapmanız gerekiyor. Belki görüntünüzü destekleyecek spora yazılma ya da kendi amaç ve hedefleriniz doğrultusunda hayata atılmak önemli olacak. İş birlikleri, evlilikler ya da kendinize güvenmek ve kendiniz için yapacaklarınızı devreye koymalısınız. Herkes bir parça da olsa sizi konuşacak daha fazla göz önünde olacağınız ortamlarda siz tercih edileceksiniz. Herkes cesur, ön plana çıkan yapınıza hayran olabilir. O yüzden de girişimleriniz, kafanızda planlar varsa önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca bunları yapmak için hem tutulmalar hem de Kuzey ay düğümünün burada olması sizi destekleyecek. Hepimizin biraz daha savaşkan yönleri ön plana çıkacak.

Bu hafta Mars ve Satürn karşıtlığını iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. Sağlığa dikkat etmeniz gerekiyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alma durumundasınız kendinizi iyi hissediyor olabilirsiniz parasal konular hızlı akıyor olabilir ama sağlığınıza gündelik hayatınızın düzenine işle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Bir işinizde bir anlaşmazlık karşınıza gelecek bir şeyi durdurma enerjisi devrede ya da bir sıkıntılı bir durumla uğraşma potansiyeliniz var. Babanızın kardeşlerinin hayatında sağlıkla alakalı bir sıkıntılı bir durum söz konusu olabilir. Çekişmelerden mümkün olduğunca uzak durun evinizde, ailenizde, yuvanızda bazı güç çekişmelerine açık olacaksınız. Bu dönem iş hayatınızın baskısını aile hayatınıza yansıtma potansiyeliniz de var. Öğrenciyseniz anne babanız arasındaki anlaşmazlıklar sizi etkileyebilir.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla yer vermek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Ama yine aynı gün Venüs aşk evinizde gerilediği için eski aşklar gündeminize yerleşebilir ya da aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin yeni ilişkinize yansımalarını görebilirsiniz. Hayatın tadını çıkaramama size keyif veren alanlardan istediğiniz gibi yararlanamama gibi etkilere dikkat edin. Çocuğunuz varsa bu dönem çocuğunuzla olan ilişkinize de dikkat etmeniz gerekebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız 40 gün boyunca dikkatli olun. Yaratıcılığınız artacak, yazma, çizme, sahne ile ilgili konular varsa bunları ön plana çıkarabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta başında Yengeç burcunda bir Yeni ay gerçekleşiyor. Siz bu Yeni ayı iletişim evinizde yaşayacaksınız yakın çevre bağlantılarınız önem kazanırken onlarla daha fazla irtibat halinde olmak onları korumak kollamak beslemek önemli olabilir yine aynı şekilde onlardan da bu etkiyi bekliyor olabilirsiniz. Girişimciliğe, iletişimsel işlerinize dair kafanızda bazı planlarınızı başlatmak varsa elinizi çabuk tutun ya da başlatmaktan ziyade plan ve programlarınızı oluşturmak için harekete geçebilirsiniz.

Aynı gün Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca kariyer hayatınızda yurt dışı bağlantılı konular ön plana çıkabilir. Kendi alanınıza çekilmek çalışmak ve üretmekten ziyade kendinize vakit ayırmak ruhunuzu kuvvetlendirmek ya da spiritüel konuları daha fazla cesur bir şekilde ele almak için gökyüzü sizi destekleyecek. Bu dönem yurt dışı konularınız önem kazanırken başka insanlara hizmet ettiğiniz noktalarda bazı krizler ve adaletsizliklerle de karşılaşabilirsiniz ya da çok fazla adalete, dengeye takılırsanız bu da iş hayatınıza farklı yansıyabilir farklı anlaşılabilirsiniz.

Bu hafta Mars’ın Satürn’e bir karşıt açısı var ki bu açı özel hayatınızda kendini gösterebilir. Sanki sizi bir şey tutuyormuş önünüzde bir problem varmış gibi hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar devreye girebilir ya da çocuğunuzla ilgili bir konuda da birtakım zorlanmalar karşınıza gelebilir ya da çocuğunuzun diğer insanlarla ilişkilerinde zorlandığını fark edebilirsiniz. Çevresel faktörler burada aldığınız sorumluluklar en çok özel hayatınıza yansıyacak.

Perşembe günü spor yaparken dikkatli olmakta fayda var güç çekişmelerine açık görünüyorsunuz bu da şu anlama geliyor sosyal medyayı kullanırken tanımadığınız insanların yanında kavgadan, gürültüden, manipülasyondan mümkün olduğunca uzak durun. Araba kullanıyorsanız bazı kavgalar da gündeme gelebilir. Tanımadığınız insanlar sizinle daha samimi olan insanların üzerinizde bir güç oluşturduğunu ya da size baskı uyguladığını düşünebilirsiniz bu yüzden de çevresel konularda çekişmelerden uzak durun.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber evinizde, ailenizde, yuvanızda olmak eviniz için bir şeyler yapmak önem kazanıyor ama Venüs de aynı yerde geri hareketine başlayacak 23 Temmuz’dan 4 Eylül’e kadar ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin. Ev hayatınızda çok mutlu olamadığınızı düşünebilirsiniz. Babanızla olan ilişkilere bu dönem dikkat edin. Boya badana tadilat tamirat gibi evinizi değiştireceğiniz yer değişikliği yapacağınız alanlarda çok destekli olmayacaksınız. Satış yapmak için uygun alım yapmak için uygun değil yani bir emlağı gözden çıkarmak ya da bunun satışı ile ilgilenmek için uygun zamanlarda olacaksınız ama almayı düşünüyorsanız doğru bir zamanda değilsiniz 4 Eylül’e kadar mümkünse bekleyin.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler para evinizde oluşacak bir Yeni ayla haftaya giriş yapıyorsunuz. Maddi konularda kendinizi güvence altına almak sizin için önemli olabilir işte bu Yeni ay bu konuları karşınıza getirecek. Para ile ilgili kafanızda ne gibi planlar varsa bu planları biraz daha detaylandırmak bu Yeni ayın konularından olacak ama bütün bunları yaparken zaman zaman güç çekişmelerine ya da sevdiğiniz kişiyle parasal konularda anlaşmazlıklara da hazır olmanız gerekecek. Para ile ilgili konularda dengeyi iyi kurmanız gerekiyor. Yeni ay zamanı da önemli işleri başlatmak için uygun fakat zaten 3-4 gün sonra Venüs gerileyeceği için para ile ilgili konuları başlatmaktan ziyade daha önceden karar vermiş olduğunuz konuları hareketlendirebilirsiniz.

Mars’ın Satürn’le olan karşıt açısı ev ve aile ortamlarınızda gücünüzü istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanacağınızı gösteriyor. Yani güç çekişmelerine açıksınız. İş hayatınızda üstlendiğiniz bazı sorumluluklar ev hayatınızda da enerjinizi bloke edebilir ya da anlaşmazlıklara neden olabilir. Bu dönem hayat sizin karşınızdaymış gibi hissedebilirsiniz. Ebeveynlerinizin hayatında bir sağlık sıkıntısı ya da bir problemle uğraşmak durumunda kalmak bu haftanın konularından olacak.

Pazartesi günü Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor, sosyal çevreniz ve ilişkileriniz önem kazanıyor. Önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca kariyerinize daha çok sosyal ortamlar, arkadaşlık ilişkileri, organizasyonların içerisinde yer alarak fayda sağlayabilirsiniz. Bu dönem yeni tanışacağınız insanlar size yeni kapılar aralayabilir, iş dünyasında ve yeni girdiğiniz çevrelerde kendi gücünüzü rekabet gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizi artırmak için daha fazla coşkulu ve girişimci davranabilirsiniz. Önünüzdeki dönem çevresel faktörler önemli olacak o yüzden çevrenizi oluşturmak üzere harekete geçmeniz önemli olacak. Kendi özel hayatınıza kapanmaktan ziyade çevresel konularda neler yapabileceğinizi çeşitli derneklere kuruluşlara ya da kurumlara katılarak göstermeniz önemli olabilir. Bu hafta ev, aile yuva ile ilgili konularda dikkatli olun. Para ile ilgili konularda güç çekişmelerine açık görünüyorsunuz ekonomik krizler sizi vurabilir beklediğiniz para gecikmiştir o yüzden bu hafta para ile ilgili konularda dikkatli olun.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle beraber iletişimsel yönünüz hız kazanırken yakın çevre, akraba alanınızda kendinizi ortaya koyacaksınız ama yine aynı gün Venüs bu alanlarda gerileyecek bazı akraba, kardeş, kuzenlerle aranızda eski meseleler gündeme gelebilir bunları iyi organize etmeniz gerekiyor, iyi konuşmanız gerekiyor. Bu dönem içerisinde yakın çevrenizden bir insan sizden özür dileyebilir ya da siz ondan özür dileyebilirsiniz. Gururdan, kibirden uzak durun çünkü Venüs gerilemelerinde bunu fazlasıyla yaşayabiliriz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi lütfen zedelemeyin bu dönemde.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Pazartesi sizin burcunuzda bir Yeni ay gerçekleşecek, hayatınıza dair önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Evinize, yuvanıza, ailenize düşkün olabileceğiniz gibi kendinize olan düşkünlüğünüz de artabilir. Hayatınızda bir insan varsa ilişkilerde sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın bir konuda üzerinizde baskı oluşturması sizi mutlu etmeyebilir Cumartesi günü ağırlıklı olarak bu etkiyi hissedeceksiniz. Evli değilseniz, hayatınızda bir ilişki yoksa bile bu dönem herhangi biriyle tanıştığınızda bu insanın size göre olmadığını fark edebilirsiniz. Ebeveynleriniz arasındaki bir mesele sizin hayatınıza da yansıyabilir.

Bu hafta Mars’ın Satürn’le olan karşıt açısı en çok yakın ve uzak çevre alanları sizi zorlayabilir. Önemli sorumluluklar üstlendiğiniz bir dönemdesiniz sizi daha az tanıyan insanlarla girişeceğiniz bir işinizdeki bu sorumluluklar yakın çevrenizdeki insanlarla olan paylaşımlarınızı etkileyecek. Çevresel konuların hayatınız üzerinde kısıtlayıcı etkilerini çok net görebilir, enerjinizin aşağıya çekildiğini düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki problemler tam da bu dönem iyice görünür hale gelebilir bu sizin de elinizi kolunuzu bağlayan bir durum. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem bazı sıkıntılı durumlarla karşılaşma potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor Pazartesi günü bu da şu anlama geliyor kariyerinizde bir buçuk yıl boyunca kendinizi göstereceğiniz, biraz daha bencil olmaya ihtiyacınız olduğu bir dönem cesur girişimci yapınızla aslında her tür konuda girişimciliğinizi ön plana çıkarabilir rekabetçi ortamlardan beslenebilir kendi gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz. Hatta 20 Nisan civarında kariyerinizde oluşan bazı konular yine gündeminize yerleşebilir 17 Temmuz’daki Yeni ay ile beraber.

Pazar günü Venüs sizin para alanlarınızla gerileyecek Güneş de buraya geçiyor parasal konularda harcamalarınızın yüksek olduğu bir dönem. Bu yüksek harcamalar para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini karşınıza getirecek. 40 gün boyunca kimseye borç vermeyin kimseden borç almayın maddi konularda çok fazla açılmayın. Eski bazı parasal meseleler sıkıntı ve problemler yeniden karşınıza gelebilir en çok bu etkiye dikkat edin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta başında Yengeç burcunda oluşacak Yeni ayla beraber önemli olaylar için harekete geçmemeniz gerekiyor. Bu Yeniay’ı kadersel alanınızda yaşayacaksınız, yurtdışı konuları ile ilgili önemli kapılar aralanabilir önünüzde ama konu ne olursa olsun hem çalışma koşullarınızda hem gündelik hayatın ritminde hem de sağlıkla ilgili konularda hayatınızı kontrol etmek kolay olmayabilir. İş hayatınızda bir insanın üzerinizde fazlasıyla baskın olduğunu fark edebilirsiniz bu da iş ortamlarınızda bazı gerilimler yaşamanıza ya da arkanızdan dönecek konu ve olaylarla uğraşmanıza neden olabilir. Baba tarafınızın akrabaları ile bu dönem bazı çekişmeler gündeminize yerleşebilir anne tarafı baba tarafınızın arasındaki sıkıntılara dikkat edin.

Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca seyahatler, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, medya, ticari faaliyetler, hukuk alanlarınızda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Öğrenciyseniz yüksek eğitime yurt dışı eğitimine kendinizi vermeniz çok daha doğru olabilir. Bir davayla uğraşacaksınız ya da önünüzdeki ticari faaliyete girişecekseniz yine bu anlamda da destekli olacaksınız. Daha az tanıdığınız insanlardan gelecek önemli destekler sizi mutlu edebilir. Yakın çevrenizde her zaman bir kriz olacak bu da enerjinizi tanımadığınız ortamlara yeni tanışacağınız insanlara çevirmeniz anlamına gelebilir.

Perşembe günü Mars’ın Satürn’le karşı karşıya gelmesi söz konusu, bu olumsuz etkiyi para alanlarınızda yaşayacaksınız. Para harcamalarınız hızlanabilir bir seyahate yapacağınız bir harcama aslında bazı yönden kemerleri sıkmanıza neden olabilir. Para ile ilgili bir konuda bir engelle karşılaşma potansiyeliniz var bir yerden para bekliyorsanız alacağınız varsa bunun gelmemesi, kriz yaratması gibi konular da devrede olabilir. Müşterek para alanlarınızda bazı sorumluluklarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz bu yüzden para harcamalarınıza mümkün olduğunca ket vurmaya özen gösterin. Çocuğunuzun özellikle parasal konularda harcamalarının hızlanması ya da para ile ilgili bir konuda sorumsuzca davranması konuşacağınız konuların başında yer alacak.

Cumartesi günü Güneş Plüton karşıtlığı gündelik hayatınızın akışında önemli insanlarla ya da bir arada olduğunuz, iş yaptığınız insanlarla bazı çekişmeleri karşınıza getirebilir. Güneş Aslan burcuna geçiyor Pazar günü bu çok iyiye haber çünkü uzun zamandan beri hasta olabilirsiniz yataktan kalkmakta zorlanıyor olabilirsiniz hayata adapte olmak da kolay değildi ama Pazar gününden sonra kendinize güveneceğiniz ve sağlıkla ilgili konuların ön plana çıkacağı bir sürece gireceksiniz ama Pazar günü Venüs de bu alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Hem yakın çevre ilişkilerinizde hem de kariyerinizde bazı zorlanmalar devreye girebilir. Patronunuzun özellikle ailevi konularda zorlanmasına şahit olabilirsiniz. 40 gün boyunca saçınız başınız da dahil olmak üzere büyük değişimler konusunda destekli olmayacaksınız. Bu dönem beklentilerinizi aşağıya çekmeniz çok daha doğru olabilir. Yakın çevrenizdeki insanların sosyal çevresiyle yaşadığı birtakım sıkıntılar size de sirayet edebilir ama ana konu bu 40 gün boyunca büyük girişimlerden uzak durun, önemli kararlar almayın, kendinizi görüntünüzü değiştirmeye kalkışmayın, para harcamalarınıza da lütfen dikkat edin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta başında Yengeç burcundaki Yeni ay sosyal çevre alanlarınız, geleceğe ışık tutan fikirleriniz, hedeflerinizi hayatınıza geçirme anlamında önemli. Arkadaş ortamlarınızda, çevre değişikliği konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Pazartesi Kuzey ay düğümünün Koç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca başkalarının kaynaklarına daha fazla önem vermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Kendi para bütünlüğünüzden ziyade başka insanların size açacağı kapılar onlarla beraber girişeceğiniz işler buradan gelecek olan para ya da bir kredinin, bir borcun altına girilmesi gibi konular önemli olacak. Evliyseniz eşinizin para ile ilgili konularında daha rahat bir akış ön plana geçebilir. Kendi kazançlarınızdan ziyade gelen parayı harcamak ya da başka insanların kaynaklarını kullanmak önünüzdeki dönem tutulmalardan aldığınızı etkilerle hayatınıza yansıyacak.

Perşembe günü Mars’ın Satürn’le olan karşıt açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. İkili ilişkilerde sevdiğiniz insan için üstlenmiş olduğunuz sorumluluklar hayatınız için atmanız gereken önemli adımları durdurabilir ya da siz böyle hissediyor olabilirsiniz. İlişkinizde iki adım ileri bir adım geri gibi durumlar söz konusu olabilir bu da ilişkinizde bazı sıkıntı ve problemleri iyice görünür hale getirecek. Tartışmalardan ve tartışmaları körüklemekten mümkün olduğunca uzak durun. Diğer taraftan sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki anlaşmazlıklar da bu haftaya damgasını vurabilir. Sevdiğiniz insanın arkadaşlarınızdan biriyle anlaşamadığını fark edebilirsiniz onların arasında yaşadığı kavga iki arada bir derede kalmanıza neden olabilir. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Güç çekişmelerinden, manipülasyondan mümkün olduğunca uzak durun. Bu hafta borsada yatırım yapıyorsanız hafta sonuna doğru bu etkiler iyice görünür olacak manipülasyon ön planda olduğu için para kazancınız olabileceği gibi kayıplara da hazırlıklı olun.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyeceğiniz bir süreç başlıyor. Bu dönem yurtdışı faaliyetleriniz konusunda sizi destekleyebilir ama Pazar Venüs de Aslan burcunda geri hareketine başlayacak. Yeni bir dönemden ziyade tamamlanması gereken bir sürece girdiğinizi fark edeceksiniz. 8 yıllık periyotlarla Venüs gerilemesi kendisini tekrar eder 2015 yılı Temmuz- Ağustos, 2007 yılı Temmuz- Ağustos, 1999 Temmuz- Ağustos yıllarına bakarak o dönem yaşadıklarınıza benzer olayların benzerinin karşınıza gelmesi ya da orada sıkıntı yaşadığınız insanların yeniden hayatınızda belirmesi gibi durumlara açık olabilirsiniz. Seyahatler, eğitim ve parasal konularda zorlanmalar karşınıza gelebilir. Bir davanız varsa bu davanızın bazı sonuçları ile karşılaşmak ya da eğitim hayatınızda bazı sorunların devreye girmesi gibi etkilere dikkat edin. 4 Eylül’e kadar büyük kararlar almayın özellikle maddi konularda girişimlerden de uzak durun.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler kariyer ve iş fırsatlarınızın yoğun olacağı bir dönem kaldı ki Pazartesi bu alanda önemli bir Yeni ay devreye girecek. Kariyerinizde, hayat amacınızda adım atmak istediğiniz önemli bazı fikirler varsa bunlar bu Yeni ay zamanı karşınıza gelebilir. Anne tarafınızın konu ve olayları da bu Yeni ayla beraber hızlanacak. Diğer taraftan Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca kendinizden ziyade sevdiğiniz insanı daha fazla önemsemek onun hayatını kolaylaştıracak adımlar atmak önemli olabilir. Bu dönem yalnız olmak için çok da uygun bir dönem olmayacak o yüzden hayatınıza yeni bir insan almanız ya da var olan bir ilişkinizi bir üst aşamaya yönlendirmeniz çok daha doğru olabilir. Taşınma ile ilgili konulardan tutun ortaklaşa atılacak her türlü iş konuları özellikle önümüzdeki dönemde cesaret göstermeniz, girişimci ruhunuzu ön plana çıkarmanız gereken konuların başında geliyor.

Perşembe günü Mars’ın Satürn’le bir dik açısı devrede olacak. Hayat enerjinizi doğru kullanamadığınız bir dönem içerisindesiniz. Perşembe günü oluşacak Mars da tüm karşıtlığı sizi sağlıkla ilgili konularda test edebilir. Sağlıkla ilgili konularda yeteri kadar üstünüze düşen görevleri yapamadığınızı fark edebilirsiniz. İş hayatınızda ve sağlıkla ilgili konularda sizi durduran enerjiler devreye girecek o yüzden 20 Temmuz civarı mümkün olduğunca dikkatli olun hiçbir şey yaşamasanız bile önemli toplantılar, görüşmeler, işle ilgili birtakım fikirler bu dönemde çok fazla konuşulmamalı zaten çok da istediğiniz gibi akmayabilir.

Cumartesi günü Güneş’in Plüton’la olan karşıt açısı ev ve aile ortamlarınızda bazı çekişmelerin karşınıza geleceğini gösteriyor. Ev hayatınızda bir insanın üzerinizde çok fazla baskı uyguladığını, sizi yönlendirmeye çalıştığını görebilirsiniz bu da kariyerinizde kendinizi göstermenize engel olabilir. Anne ve babanız arasındaki çekişmeler ev ve aile hayatınız arasındaki huzursuzluklar bazı güç çekişmelerini karşınıza getirebilir o yüzden olayları körüklememeye özen gösterin.

Pazar günü Güneş Aslan burcuna geçiyor arkadaşlarınızla vakit harcamak isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz ama yine aynı gün Venüs de Aslan burcunda geri hareketine başlayacak. Bazı arkadaşlarınızla aranızda ilişki sıkıntıları görülebilir. 40 gün boyunca Venüs gerilemesi zamanı bazı gelirlerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Önemli organizasyonlar, aktiviteler, davetler varsa bu organizasyonlarda sıkıntılı durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Eski arkadaşlarınızla görüşmek ve bazı arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkinin eskisi gibi olamadığını fark etmek anlamında da önemli bir süreç olacak. Büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun. 20 Nisan ilişkiler anlamında tetiklenen bir tutulmaydı bu 20 Nisan’da ilişkiler konusunda önemli olaylar karşınıza geldiyse taşınma, ortaklı iş ilişkiler konuları tam da bu hafta bu yeniden hareketli olabilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler Pazartesi günü seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuki konular ve sosyal çevre alanlarınızda önemli bir Yeni ay yaşayacaksınız bu Yeni ay sizi destekleyen yeni aylardan bir tanesi olabilir. Seyahatle, eğitimle ilgili verilmesi gereken önemli kararlar bu Yeni ayın konularından olacak. Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor, önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca çalışmak, üretmek, kendinizi ön plana çıkarmak önemli olabilir. Kendi halinizde olmak ya da bir kurumda çalışıyorsanız gözlerden uzak bazı hareket bunlar size kaybettirebilir. Kazanacağınız noktalar gündelik hayatınızı cesurca bir şekilde ele almak düzenlemek aktif olmak bu alanlarda neler yapabileceğinizi ön plana çıkarmak iş değişimi de dahil olmak üzere atak ve rekabetçi yönlerinizle kendinizi ön plana çıkartmak olacak. 20 Nisan civarı tutulma zamanı ya da Mayıs ayında iş değiştirme yeni bir işe başlama gibi konular karşınıza geldiyse bu hafta bu konular yeniden konuşulabilir. Ama bazı güç çekişmelerine de açık olacaksınız. Bir işinizin sonlanması ya da iş yaptığınız kişilerin davranışları önemli olacak bu da bazı güç çekişmelerini karşınıza getirebilir.

Perşembe günü Mars’ın Satürn’le olan karşıtlığı sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarla olan ilişkilerinizi zorlayabilir. Bazı arkadaşlarınızı eleştirmekten kaynaklı olarak tepki alabilirsiniz. Bazı ortamlarda beklenmedik biriyle karşılaşma ya da bu insanın sevdiğiniz kişinin eski erkek arkadaşı ya da kız arkadaşı olması gibi durumlar elinizi kolunuzu bağlayan durumlardan olacak. Yaşanacak bir olay hayatın tadını tuzunu çıkarmanıza engel olabilir. Tanımadığınız insanlarla güç çekişmelerinden uzak durun, tanımadığınız insanların yanında kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz ama sizin yanınızda olması gereken tanıdığınız insanlarla bazı çatışmalar devreye girebilir. Pazar günü Venüs geri hareketine başlıyor bu da şu anlama geliyor, kariyer ve iş alanlarınızda bazı insanlarla ilişki sıkıntılarına açık olacaksınız. 40 gün boyunca göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkilerinize dikkat edin bazı ilişkileriniz bozulabilir, annenizle olan ilişkiniz bozulabilir. 8 yıl önce yaşadığınız bir olay gündeme gelebilir. Bu dönem iş değişikliği, yeni hedefler koyma, yeni bir işe başlama konusunda çok da destekli olmayacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa o insanın da ailesi ile bazı zorlanmalar yaşadığına tanıklık edebilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar Pazartesi Yeni aydan almış olduğunuz enerjiler daha çok para ile ilgili konulara odaklanmanız gerektiğinin altını çiziyor. Bu Yeni ayla beraber müşterek hesaplarınız varsa sevdiğiniz insanın parasal konularda vermesi gereken önemli kararlar varsa daha çok onun tarafında yer alabilir beraber önemli kararlar alabilirsiniz ya da para ile ilgili konularda neler yapmanız gerektiğine dair kendinize bir yol haritası çizebilirsiniz.

Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca aşka, keyfe, çocuklara, hobilere ve daha çok girişimcilik ruhunuzu ön plana çıkaracak size mutluluk verecek işlere yer vereceksiniz. Sıkıntı ve problemler çevrenizden, arkadaşlık ilişkilerinizden ve bulunduğunuz topluluklardan gelebilir o yüzden de hobilerinizin gelişimine faydalı olacak önemli bazı atılımlarda bulunmak eğitim ve danışmanlık gibi konulara kendinizi vermek çok daha önemli olabilir buralardan yana çok şanslı olacaksınız cesur yönlerinizde ön plana çıkacak. Aşkı yaşamaktan kesinlikle korkmayın. 20 Nisan’da karşınıza buna benzer bir konu çıktıysa şimdi bunun tetiklenmesi de söz konusu. Bazı güç çekişmelerine de açık olacaksınız aslında kafanızda bir sürü plan var ama bu planların hepsi para ile ilgili konulara takılıyor olabilir en çok buna dikkat edin.

Perşembe günü Mars’ın Satürn’le karşıt açısı ev ve aile ortamlarınızda bazı zorlanmaları karşınıza getirecek. Anne ve babanız arasındaki bir mesele yeniden gündeme gelebilir onların bazı güç çekişmeleri sizi de zorlayabilir. Bu aralar iş hayatınızda enerjinizi göstermek isterken ailevi konulardaki sorumluluklar iş hayatınızda potansiyelinizi öne çıkarmanıza engel olabilir. Güneş’in Plüton’la olan karşıt açısı para ile ilgili konularda dikkatinizi çekiyor, maddi konularda dikkatli olmalısınız önemli bazı açılımlar devreye girebilir ama bu önemli açılımlara para ile ilgili konularda verileceğiniz tepkiler de önemli olacak.

Pazar günü Güneş Aslan burcuna geçiyor ama aynı gün orada da Venüs Aslan burcunda gerileyecek. Seyahat, eğitim, yabancı insanlar, yurt dışı bağlantılı işler, sosyal medya alanlarınızda bazı ilişki sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa onların hayatında yaşanacak bir mevzu sizin hayatınızı da etkileyebilir. Gittiğiniz eski yerlere gitmeye özen gösterin 40 gün boyunca tatiliniz daha önceden gittiğiniz yerler olsun yeni yerlere giderseniz orada muhakkak başınıza bir sıkıntı ya da bir problem gelme olasılığı var. Medyadan beraber iş yaptığınız insanlardan daha önce çalıştığınız birileri varsa bu dönem yeniden o insanlarla çalışma potansiyeliniz de yüksek. Bu Venüs gerilemesi sizi çok etkilemeyecek ama yine büyük girişimlerle ilgili 23 Temmuz ve 4 Eylül tarihleri arası dikkatli olun.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar Pazartesi Yengeç burcunda oluşan Yeni ay hem bulunduğunuz yerle alakalı taşındığınız yerle alakalı hem de ilişkilerle ilgili vereceğiniz önemli kararları karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insanı bu dönemde korumak kollamak ve duygusal yönden ondan beslenmek istiyor olabilirsiniz ama aranızda bazı güç çekişmeleri de devreye girebilir. Özel hayatınızda bazı çıkmaz durumların devreye girdiğini görebilirsiniz.

Bu pazartesi Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçtiği için bu dönem kariyerinizdeki önemli girişimlerden ziyade ev ve aile hayatınıza daha fazla vakit ayırmanız gerekecek. Bu dönem krizleri daha çok iş hayatınızda yaşayacak ailesel konularda kendinizi ön plana çıkaracaksınız. 20 Temmuz’da evle ilgili ya da herhangi bir eşya ya da hayatınıza almak istediğiniz bir emlak, araba olabilir bununla ilgili bir konuda önemli adımlar attıysanız şimdi bu adımların yeniden devreye girmesi söz konusu olabilir. Ev ve aile hayatınızda bazı çekişmeler de gündeme gelebilir.

Perşembe günü Mars’ın Satürn’le olan dik açısı yakın çevre konularınızı karşınıza getirecek uzak çevrenizden bir insanla yakın çevrenizden bir insanın anlaşmazlığı gündeme gelebilir ve siz bu anlaşmazlığın ortasında kalabilirsiniz. Bu dönem araba kullanırken tanımadığınız insanlarla tartışmalardan uzak durun. Yakın çevrenizden bir insanın sorumluluğunu alabilirsiniz. Bu dönem arabuluculuk yapmayın ve olaylara daha net ve objektif gözlerle bakmaya çalışın. Sıkıntı ve problemler daha çok çevresel yönden gelecek. Tanımadığınız, yakın çevrenizdeki insanlar olabilir ve siz bununla uğraşmak durumunda kalacaksınız. Bu dönem inat ya da ısrarcılığınız özellikle özel hayatınızda bazı zorlanmalara neden olacak.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle beraber para ile ilgili konular önem kazanacak ama Venüs de para alanlarınızda gerileyecek. Pazar günü itibariyle 40 gün boyunca herhangi bir borcun altına girmeyin, kredi çekmeyin, kimseye para vermeyin, kimseden para almayın, kefil olmayın, harcamalarınız yüksekse bu dönem zorlanabilirsiniz. Hem aşk hayatınız harcamalarınız hem de kariyerinizle ilgili konularda tahsil etmeniz gereken paralar varsa bu dönem bu paraları tahsil etmekte de zorlanma ihtimaliniz yüksek. Ona göre şimdiden planlarınızı yapın bir bütçe oluşturun o bütçeye göre hareket edin.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar Pazartesi günü Yengeç burcunda oluşan Yeni ayla beraber gündelik hayatınıza sağlığınıza ve önünüzdeki döneme dair vereceğiniz önemli kararları devreye koyabilirsiniz. İş değiştirmek farklı bir iş koluna geçmek ya da gündelik hayatınızı istediğiniz gibi düzenleyemediyseniz şimdi bu düzene daha fazla kendinizi vermek ve buna göre plan yapmak önemli olabilir. Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor bu dönem yakın çevrenize daha fazla ilgi göstermeniz gerekecek önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca sizi daha az tanıyan insanlardan ziyade akrabalara, komşularınıza daha fazla ilgi gösterin. Oldukça cesur adımlar atacaksınız ve rekabetçi yönünüzü daha fazla yakın çevrenizdeki insanlar görecek. Daha az tanıdığınız insanlara karşı daha yumuşak daha adaletli yönünüz ön planda olabilir ama bu adalet yönünüz size vakit kaybettirebilir ya da girişimlerinizin istediğiniz gibi olmadığını görebilirsiniz. 17 Temmuz’da yakın çevrenizde oluşan bir olay yeniden gündeme gelecek ve burada durum ve olayları idare etmekte zaman zaman zorlanacaksınız.

Mars ve Satürn karşıtlığı para alanlarınızda oluştuğu için özellikle Perşembe günü para ile ilgili bir konuda bir zorlanma etkisi devreye girebilir. Maddi konularda bu dönem kafanıza göre harcayamadığınızı daha sorumlu hareket etmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa bu parayı tahsil etmek de kolay olmayabilir. Maddi konularda önemli bazı kararlar ya da haberler devrede olacak bu haberlere göre siz de pozisyon alacaksınız.

Cumartesi günü Güneş’in Plüton’la olan karşıt açısı iş ortamlarınızda bazı güç çekişmelerini de karşınıza getirecek. Beklenmedik yerlerden beklenmedik insanlardan bazı çekişmelerin iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konulara olumsuz yansıması da devrede olabilir. Beraber çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatında da bazı zorlanmalar devrede olacak.

Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracağınız bir dönem başlıyor ama hemen aynı gün Pazar günü Venüs de Aslan burcunda geri hareketinde olacak. Önünüzdeki 40 gün boyunca sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir eski sıkıntı ve sorunların yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz insanın kariyerinde bazı zorlanmalar devreye girerken taşınmak, yeni bir işe başlamak, iş birliğinde bulunmak, önemli anlaşmalara imza atmak konusunda destekli olmayacaksınız. Eski ilişkiler karşınıza bu süreçte gelirse eğer onları affetmeyi unutmayın, bir döngüyü kapatmış olacaksınız.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar Yengeç burcunda bir Yeni ay var ki siz bu Yeni ayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşka, keyfe, çocuklarla ilgili konulara, hobilerinize, eğitimsel konulara kendinizi geliştireceğiniz ve size keyif veren alanlarda Yeni ay sizi fazlasıyla destekleyecek.

Kuzey ay düğümü Koç burcuna geçiyor önünüzdeki bir buçuk yıl başka insanların ne yapıp ne ettiği çok da önemli olmasın. Siz kendi yapacaklarınıza kendi değer sisteminize dikkat edin. Para kazançlarınızı hızlandırmanın yolunu bulmalı daha fazla para kazanmaya yönelik hareket etmelisiniz. Cebinize giren para önemli olacak başkaları için harcadığınız ya da başkalarından beklediğiniz paralarda zaman zaman krizler yaşarken kendi paranızla ilgili olduğunuzda aslında bu krizlerin olmadığını ve olayların çok daha rahat aktığını görebilirsiniz. Hayatın tadını ve tuzunu çıkarmayı da ihmal etmeyin bu dönem içerisinde. 20 Nisan’da yine para ile ilgili konular önem kazanmış olabilir burada bir tutulma vardı şimdi bu tutulma noktaları yeniden tetikleniyor Kuzey ay düğümü ile beraber ama diğer taraftan sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de önünüzdeki dönem iyi idare etmeniz gerekecek, krizler buradan gelebilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkinizde bir güç çekişmesine bir manipülasyona bir kıskançlığa da açık olabilirsiniz. Çevresel faktörler önemli olacak, çevrenizden özellikle bir arkadaşınızın sizi fazlasıyla etkilediğini, üzerinizde güç oluşturduğunu görebilirsiniz. Özel hayatınızdaki insanla sevdiğiniz kişi arasındaki anlaşmazlıklar da devreye girebilir.

Mars’ın Satürn’le olan karşıt açısı ilişkilere dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. İlişki ortamlarınızda bir konunun sonlanması önem kazanacak bu özellikle sevdiğiniz kişiden gelebilir. Aynı durum ortaklı işleriniz için de geçerli olacak bu hafta sizi durduran enerjiler var üzerinizde yoğun zorlayıcı enerjiler var bu hafta krizleri iyi idare etmemiz gerekecek. Sosyal çevrelerde ve arkadaşlık ilişkilerinizde de güç çekişmelerinden uzak durun. Venüs’ün Aslan burcunda geri hareketi iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Eski işlerden yeniden teklifler gelebilir ama sıfırdan bir iş yapacaksanız 40 gün boyunca çok da destekli olmayacaksınız. Bu dönem eleman almak istiyorsanız yine uygun bir süreç olmayacak. Daha önceden çalıştığınız insanlarla çalışmak üzere harekete geçebilirsiniz. Yakın çevrenizin hayatına para ile ilgili işlere ve sağlığınıza bu Venüs gerilemesinde ekstra özen göstermeyi unutmayın.

Yorumlar (0)