24.07.2023, 12:08

24 – 30 Temmuz haftalık burç yorumları

24 – 30 Temmuz haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Her türlü siyaset, sevdiğiniz insanla baş başa kalma, kendi özelinizle konuşmalar ya da beraber yapılacak plan ve programlar bu hafta önemli olacak. Para ile ilgili konular ve hayatınızı yönlendirmeniz konusunda söylenenlere çok çabuk tepki verebilirsiniz. Önemli açılımlarınız da devrede olacak sanatsal ve kreatif işlerinizde kendi bildiğinizi okuma etkilerine karşı dikkat edin ama hayata yine de yenilikçi etkilerle yaklaştığınızı söyleyebilirim. Merkür’ün Venüs’le olan kavuşumu özel hayatınızda ve sevdiklerinizle olan bağlantılarınızda halledilmesi gereken bir meseleyi doğru bir şekilde ele alacağınızı gösteriyor. Sevdiğiniz insanla sıkıntı ve problemler yaşadıysanız ya da yaşıyorsanız bunları masaya yatırmak anlamında Perşembe gününden faydalanabilirsiniz. Venüs gerilemesi eski aşkları ve mevzuları karşınıza getirebilir. Böyle bir durumda karşı tarafın fikrinizi alma, helallik dileme, sizin onu affetmeniz ya da onun sizden af dilemesi gibi durumlara açık olabilirsiniz. Çocuğunuzla olan bağlantınız kuvvetli olabilir ağzınızdan doğru zamanda doğru şeylerin çıktığını da görebilirsiniz. Sanatsal işlerinizde yaratıcılığınız sözlerinizle, ifadelerinizle ve düşüncelerinizle ön planda olabilir.

Cumartesi günü Merkür Başak burcuna geçiyor çalışma ortamınız önem kazanmaya başlıyor. Önünüzdeki iki hafta boyunca çalışmaya, düzene, sistemlere daha fazla yer vereceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken iş konularında atılması gereken önemli adımlar devreye girebilir. Bu dönem bağırsak sistemimize ekstra özen göstermeniz gerekiyor. Sağlığınızda ele alınması gereken konular varsa bu konularla ilgili olacaksınız. Doktora gitme sağlık kontrollerinizi yaptırma, checkup yaptırmak anlamında da bu dönem size göz kırpabilir.

Bu hafta Salı ve Cuma günleri iş hayatınızda vereceğiniz tepkiler ve özel hayatınızda ailesel koşullar ya da toplum önünde özel hayatınızda vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Önemli bir krizi doğru yönetmek durumundasınız ve bu krizi doğru yönetirseniz hayatınızda problemler de geride kalabilir. Hayatınızdaki önemli açılımların, iş hayatınızda size etki eden biri tarafından bloke edildiğini ya da üzerinizde güç uygulandığını görme potansiyeliniz var bunu ilişkilerinize yansıtabilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın ailesinden böyle bir sıkıntıyı yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar çalışma koşulları, gündelik hayatın ritmi ve iş ortamlarınızda kendinizi göstereceğiniz haftalardan bir tanesi. Tembel etkiler de devrede olabilir çünkü Venüs de geri hareketinde ve Venüs sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemeye başladı. 40 gün boyunca ev ortamlarında yapılacak her türlü işlerde, evinizdeki insanlarla, ebeveynlerinizle aranızdaki ilişkilerde sorunlar iyice görünür olabilir. Pazartesi günü Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı ev ortamlarınızda sinirli ve gergin olacağınızı gösteriyor, diğer yandan bilgi alışverişlerine de açık bir zaman dilimindesiniz. Yeni fikirler üretmek istiyor olabilirsiniz evinizde yapacağınız bir tadilat ya da herhangi bir değişimle ilgili bir konu varsa burada uygulamak istediğiniz yeni fikirlerle yola çıkabilirsiniz ama bütün bunları hayata geçirmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Çok çabuk vazgeçebilir, sıkılabilir ya da fevriliğinizi ailenizdeki insanlara yansıtabilirsiniz. Merkür’ün Venüs’le olan bağlantısı bir sıkıntı ya da problemle Pazartesi ve Salı gününde karşılaştıysanız ailenizdeki insanları karşınıza alarak onlardan özür dilemek ya da yapmış olduğunuz davranışınızın sonuçlarını üstlenerek onlara karşı güzel sözlerle onların gönlünü almak anlamında olumlu görünüyor. Perşembe gününü bu anlamda kullanabilirsiniz. Ailenizde meydana gelen bir konu ya da bir olayı ele alış şekliniz de Perşembe günü önemli olacak. Herkes sizi dinleyebilir sizin düşündüklerinizden fazlasıyla etkilenebilir çözüm odaklı olacaksınız.

Cumartesi günü Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber aşk hayatınıza daha fazla önem vereceğiniz ya da hobilerinizin üzerine düşeceğiniz, evliyseniz çocuğunuzla olan iletişiminizi kuvvetlendireceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönem analitik tarafınız çok yüksek çalışabilir, konu ve olayları didikleyebilir mükemmel bir hale sokmaya çalışabilirsiniz. İlişki içerisinde olduğunuz insanlarla görüşmeleriniz hızlanabilir. Spor yapmak size keyif veren alanlara yönelmek ya da hobilerinizle uğraşmak anlamında da gayet keyifli bir süreç ya da eğitim alıyorsanız eğitimle ilgili tamamlamanız gereken bir konu varsa bu konuların üzerine de düşmek anlamında desteklisiniz.

Bu hafta Salı ve Cuma günleri gözünüzü dört açın. Uzak yerlerden alacağınız bilgiler iş hayatınızda, gündelik hayatın ritminde ani krizleri karşınıza getirebilir. Yanınızda çalıştırdığınız bir insanın hayatında yaşadığı bir zorlanma sizin hayatınıza yansıyabilir. Sağlığınıza, iş dünyanıza ve beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantıya dikkat edin krizler buradan gelecek. Yurt dışından bir haber bekliyorsanız vize alamama ya da öğrenciyseniz ortaya çıkacak sorunlar sizi biraz zorlayabilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler bu hafta keyifli etkilerle başlıyor. Dengeyi özel hayatınızda iyi kurmanız ve para ile ilgili işlerinizde de dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde sizi vurabilir yani sıkılgan olabilirsiniz kafanıza göre davranabilirsiniz size bir şey yapmanız gerektiği söylendiğinde buna tepki verebilirsiniz. Bu dönem sosyal medyayı kullanıyorsanız tanımadığınız insanlar ya da etrafınızdaki insanlardan alacağınız gazla durum ve olayları çok fazla abartabilirsiniz. Ama diğer taraftan yenilikçi ve açık fikirli olacaksınız. Bazı planlarınızı hareketlendirmek fazlasıyla hoşunuza gidebilir. Bu hafta Venüs’ün Merkür’le olan kavuşumu yakın çevre ilişkilerinizi kurtarmak anlamında size göz kırpacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizde problemler oluştuysa Perşembe günü bu sıkıntıları masaya yatırma, özür dileme, helallik alma ya da karşı tarafın beklentilerine göre hareket etmek önem kazanabilir. Daha önceden iş yaptığınız insanlarla bir araya gelebilir yine bir işin ya da bir projenin peşine düşebilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber iletişiminizi ailevi ortamlara kaydıracaksınız. Ailenizle daha fazla iletişim halinde olabilir evinizde konuşmaların devrede olduğunu görebilirsiniz. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bu işlerin üzerine düşmek önemli olurken Venüs’ün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın. Bu dönem lüks tüketim ve harcamalar için uygun olmayabilir. Elinizde çeşitli fırsatlar olacak ama bu fırsatları değerlendirirken her şeye atlamayın. Salı ve Cuma günleri ağırlıklı olarak paranızı idare etme ya da beklediğiniz bir para konusunda krizler önemli değişim ve dönüşümler devreye girebilir. Bazı arkadaşlarınızla girişeceğinizi önemli işleriniz para engeline takılabilir bazı arkadaşlarınızla aranızda maddi konularda güç çekişmeleri olduğunu fark edebilirsiniz. Bu hafta yatırımlarınız konusunda beklentileriniz çok da karşılanmayabilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler haftanıza ev, aile ve yuva alanlarınızda dengeyi sağlama arzusuyla başlıyorsunuz. Aile ortamlarınızda önemli mevzular konuşulabilir, eviniz için yapacağınız bir harcama gündeminize yerleşebilir kaldı ki Venüs de para alanlarınızda geriliyor o yüzden bu konularda geriliyor gibisiniz. Eğer parayla ilgili bir girişiminiz ya da bir isteğiniz varsa Perşembe günü yapmanızı tavsiye ederim çünkü Merkür ve Venüs kavuşumu para ile ilgili konularda hem çok rahat çözüm üretebileceğinizi hem de diğer insanlardan göreceğiniz destekleri anlatıyor. Satış işindeyseniz ya da ticari maliyetiniz varsa bugünlerde güzel sonuçlar alma, hatta kırdığınız üzdüğünüz bir müşterinizin gönlünü alma potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Pazartesi günü Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı her tür aldığınız bilgiye, habere çok çabuk tepkiler vereceğinizi, sıkılgan davranacağınızı ve bazı noktalarda diğer insanların sizi ikna etmesinin çok da kolay olmadığını gösteriyor. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz her tür işinizde çeşitli bahaneler üretebilir kafanızda bu işe çok fazla para yatırmak ya da bu işle ilgili önemli girişimlerde bulunmamanız gerektiğine dair hareket edebilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür Başak burcuna geçecek iletişimsel konuları hızlandıracak satış, tanıtım, reklam, pazarlama, girişimcilik yönünde bir işiniz varsa Merkür’ün bu alanınıza geçmesi bu konularda ticari konuları hızlandırabilir konuşma ve görüşmelerinizi artırabilir. Sıkıntı ve problemlerinizi ele almak yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantı içerisine geçmek ve onlarla bu iletişimi sürdürmek önemli olabilir. Toplantılar, konuşmalar, görüşmeler anlamında da şanslı olacaksınız, kısa vadeli planlarınızı hareketlendirebilirsiniz.

Salı ve Cuma günlerine dikkat etmeniz gerekecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Ailesel faktörler işin içerisinde olabilir ailenizi belirli konularda ikna etmek, toplum önünde sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklar içerisine düşmek Salı ve Cuma günleri önemli olacak. Aile ortamınızda yaşanacak bir mevzunun büyümesi, kalabalık ortamlarda yaşayacağınız bazı sorunlar bu hafta dikkat etmeniz gereken konuların başında geliyor. İlişkilere gereken özeni göstermeyi unutmayın krizleri göz önünde yaşayacaksınız ama bu krizleri idare etmeniz önemli olabilir. Mesela bir haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz kalabalık ortamlarda ya da sevdiğiniz insanın sizi haksız yere suçladığını ya da haksız yere size saldırdığını düşünebilirsiniz konu ne olursa olsun iyi idare etmeye çalışın ve önceliğiniz kendiniz olsun.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar yakın çevrenizden alacağınız hızlı haberlerle, annenizin sağlığı veya işiyle ilgili konularla haftanız başlıyor. Venüs sizin burcunuzda geri hareketinde o yüzden yakın çevrenizdeki insanlara vereceğiniz tepkiler önemli olabilir. Hafta başında Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı göz önünde olacağınız ortamlarda sıkılgan yapınızla hareket edeceğinizi gösteriyor. Özgürlüğünüze düşkün olacaksınız, yenilikçi yapınızı ortaya koymak isteyeceksiniz ama bu yapıya karşı çıkanlar sizinle aynı görüşte olmayanlara karşı tepkiniz yüksek olabilir.

Perşembe günü Merkür’ün Venüs’le olan kavuşumu yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde ve aile ortamlarınızda yaşadığınız sorunları yeniden ele almak anlamında size göz kırpıyor. Güzel bir plan yapabilirsiniz sevdiklerinizi etrafınıza toplayabilirsiniz onların gönlünü yeniden alabilirsiniz. Af dilemek, affetmek bu hafta önemli olacak.

Cumartesi günü Merkür Başak burcuna geçiyor para ile ilgili konular önem kazanmaya başlıyor 22 Ağustos’a kadar para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi çok net görecek, maddi sıkıntılarınız varsa bu sıkıntılara çözüm üretmekte geç kalmayacak yine bu konularda atik bir şekilde davranacak verimli yönlerinizi ön plana çıkaracaksınız. Para kazanma konularınız hızlanabilir ve birden fazla olasılığın karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu hafta sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Gündelik hayatınızın ritmini Salı ve Cuma günleri çevrenize göre ayarlayamama etkiniz devrede olabilir. Yanında çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılara dikkat edin, çevresel faktörlerin sizi üzmesine izin vermeyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar maddi konular ön planda olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Para ile ilgili konular bu hafta hayatınızın merkezinde olacak parasal konulara vereceğiniz tepkiler önemli olabilir büyük bir harcama gerçekleşebilir çocuğunuzun büyük bir harcama yaptığını görebilirsiniz. Özel hayatınızda kontrol edemediğiniz durumlar parasal konuları hareketlendirebilir bu etkiye özellikle Salı ve Cuma günleri dikkat edin.

Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı yurt dışında, tatilde, hayat planlarınızda dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Çok sabırsız olabilirsiniz ve çok çabuk köprüleri yıkabilirsiniz size biri bir şey söylediği zaman bunu yanlış anlayabilirsiniz bilinçaltınızda farklı bir konu tetiklenebilir ve burada vereceğiniz tepkiler normalde vereceğiniz tepkiler olmayabilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak farklı konu ve olaylarla ilgilenmek isteyeceksiniz eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız merak etmeyin Perşembe günü Merkür’ün Venüs’le olan kavuşumu bütün bu konuları yeniden ele alma nerede hata yaptığınızı görme ve doğru zamanda doğru hareket edebilme potansiyelinizi karşınıza getirecek. Birinden af dilemek ya da bazı konularda geri adım atmak anlamında Perşembe gününü kullanabilirsiniz. Aynı şekilde siz bir zarar gördüyseniz sizin de karşınıza bazı insanların gelip sizden helallik istemesi ya da özür dilemesi gerçekleşebilir. Sıkıntılı bir durumu çözüme ulaştıracaksınız ve bu çözüm bilinçaltınızda önemli açılımlara neden olacak.

Cumartesi günü Merkür sizin burcunuza geçiyor 22 Ağustos’a kadar hayatınızı yönlendirmek, hareketlenmek, isteklerinizin peşinden koşmak anlamında çok şanslı olacaksınız. Konuşmalarınız hızlanabilir, önemli planlarda bulunabilirsiniz harekete geçebilirsiniz, kariyerinizde önemli kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konuların başında parasal işler olacak. Harcamalarınız, idare edemediğiniz konular bir borcun altına girmenize ya da para ile ilgili bir konuda sıkışmanıza neden olabilir. Krizleri lütfen iyi yönetin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler bu hafta kendi istek ve beklentilerinize odaklı olacaksınız, hayatınızı düzene sokacak insanlarla bir arada olmak ve kendinize daha fazla vakit ayırmak arzusunda olabilirsiniz ama kendiniz için yapmak istedikleriniz karşınıza gelen olaylarla bölünebilir, sevdiklerinize, ailenize karşı öfkeli olabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle gerilimler yaşanabilir. Anne baba ilişkisinden tutun her türlü ilişki yaşadığınız insanla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak. Kendi ailenizde ya da sevdiğiniz insanın iş hayatında yaşayacağı krizler ortaya çıkabilir ama bu dönem anlayışlı olmalı ve vaktinizi sevdiğinizle, ailenizle geçirmeli ve onların hayatındaki zorlanmaları daha farklı bir şekilde ele almaya çalışmalısınız. Arkadaş ortamlarınızda da benzer konular olabilir. Gireceğiniz çevrelerde katılacağınız organizasyonlarda sıkılganlıklarınız yüksek olabilir bu sıkılganlıklar gelecekle ilgili korkuları tetikleyebilir ya da kafanıza göre alışveriş yapma para harcama isteğinizi uyandırabilir bu hafta en çok bu etkiye dikkat edin.

Venüs arkadaşlık evinizde gerilemekte bazı eski arkadaşlarınızla görüşmek de bu dönem karşınıza gelirken kimi arkadaşlarınızla yaşadığınız sıkıntıları halletmek üzere Perşembe günü karşınıza çeşitli şans ve fırsatlar gelecek. Uzun zamandır halledemediğiniz bir mevzuyu bugün kapatabilirsiniz. Mesela bir arkadaşınızla aranızdaki eski bir sorunu yeniden konuşmak bu soruna farklı bir şekilde çözüm üretmek ya da birbirinizden özür dilemek gibi etkiler devrede olabilir. Organizasyonel işlerinizde ve para ile ilgili bazı girişimlerimizde istediğiniz randımanı ve istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür Başak burcuna geçiyor, Merkür’ün bu geçişiyle kendi halinizde olmak istediğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Hem eğitim işlerinde hem yurt dışı bağlantılı konularda vaktinizi daha çok yabancı insanlar farklı insanlar alabilir. Kendi halinizde olmak ve plan yapmak istiyor olabilirsiniz yazma, çizme gibi işleriniz varsa bu dönemi bu konularla değerlendirmeye çalışın. Arkanızdan iş çeviren insanların varlığında artışlar olabilir. Eylül’ün sonuna kadar dikkatli adımlar atmaya çalışın. Diğer taraftan bu hafta en çok özel hayatınıza, aile konularına dikkat etmeniz gerekecek çünkü krizler sizi buradan vurabilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler haftanıza isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Çarşamba ve Perşembe çok daha hareketli olacaksınız. Bu hafta Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda toplum önünde kalabalık ortamlarda sıkılganlıklarınızı karşınıza getirebilir. Yeni fikirlere, olasılıklara açık bir dönemdesiniz kafanızda bir sürü fikir var fakat bu fikirleri uygularken düşündüğünüz gibi esnek olmadığınızı fark edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın ailesiyle ya da sevdiğiniz kişiyle kalabalık ortamlarda bazı fikir ayrılıkları ya da sıkılgan tavırlarla göstereceğiniz tepkiler ön planda olacak.

Perşembe günü Merkür’ün Venüs’le olan kavuşumu kariyer ve iş hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri ele almak anlamında da güzel. İş hayatınızda patronlarınızla aranızdaki ilişkilerde bir sıkıntı yaşandıysa ya da sizin gücünüze giden sizin hoşlanmadığınız gurur yaptığınız birtakım konular varsa bu konuları konuşmak anlamında Perşembe gününü kullanabilirsiniz. Para ile ilgili konuları konuşmak, arkadaş ortamlarınızda yaşanan konuları konuşmak anlamında da şanslı olacaksınız.

Cumartesi günü Merkür Başak burcuna geçiyor sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli olabilir. Sosyal çevrenizden güzel bilgiler edinebilirsiniz, işle ilgili konulara daha fazla kendinizi verebilirsiniz hem çevresel ilişkileri hem de iş ilişkilerini kullanacağınız bir dönem. Yeni tanışacağınız insanlar yeni iş kapıları aralayabilirler. Bu hafta yakın çevrenizden bir insanın üzerinizde baskısı olabilir yine yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında yaşanacak aile hayatında ya da kariyerinde yaşanacak birtakım olumsuzluklar sizi de etkileyebilir ya da o kişiyle sizin aranızda bazı güç çekişmeleri olduğunu fark edebilirsiniz bu hafta en çok bu etkiye dikkat etmeniz gerekiyor.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar sosyal çevrenizden gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatacaksınız. Bu hafta arkadaşlarınızla yaptığınız planlar varsa bunlar Çarşamba gününden sonra çok fazla işlemeyebilir ama onun öncesinde gayet keyifli olacak. Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı iş ortamlarınızda çok çabuk sıkıldığınızı anlatır gibi. Diğer taraftan iş hayatınızda yaşanan bir anlaşmazlığın hayatınıza yansıması bu anlaşmazlık yüzünden kafanızdaki plan ve projeleri hayata geçirememe ya da yenilikçi fikirleriniz konusunda çevrenizin desteğine ihtiyaç duyma ama çevreniz size bir şey söylediği zaman onları kaale almama gibi etkiler devreye girebilir.

Venüs sizin yabancı işler, yurtdışı bağlantılı konular, ticari faaliyetler alanınızda geriliyor ve Perşembe günü Merkür’ün Venüs’le kavuşumu bu alanlarda yaşadığınız problemleri giderecek gibi görünüyor. Daha az iş yaptığınız sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılar kuvvetlenirken önceden çalıştığınız bir insandan gelecek bir iş potansiyeli yüzünüzü güldürebilir. Önemli bir anlaşma yapabilirsiniz ama buradaki konu daha önceden çalıştığınız bir insan olmalı yine küs kaldığınız uzun zamandır görüşmediğiniz bir insanla bir araya gelerek bazı konuları konuşmak anlamında da şanslı olacaksınız.

Cumartesi günü Merkür Başak burcuna geçiyor kariyer ve iş alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Önemli konuşmalar, toplantılar, fikir alışverişleri hız kazanırken mesleğinize dair yapmanız gerekenleri sağlam bir şekilde ele alacaksınız. Bu hafta sosyal çevreniz, parasal konular ve ilişkiler hayatınızda görünür olacak. Para ile ilgili bir mevzunun katılmak istediğiniz ortamlarda sizi zorlaması gibi etkilere karşı dikkat edin. Büyük girişimlerden risklerden mümkün olduğunca uzak durun. Para ile ilgili bir konu arkadaşlık ilişkilerinizi de etkileyebilir bu konunun sizi krizlere çekmesine izin vermeyin.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar çalışma koşullarınız amaç ve hedefleriniz doğrultusunda haftanızı başlatıyorsunuz. Çalıştığınız ya da göz önünde olduğunuz haftalardan biri olacak ama bu hafta ev ve aile hayatınıza da ekstra dikkat etmeniz gerekecek. Merkür Uranüs dik açısı para ile ilgili konularda sıkılgan tavırlarla hareket edeceğinizin altını çiziyor o yüzden kafanıza göre harcama yapmak, yatırım yapma ya da maddi konularda hızlı verilecek bazı kararları karşınıza getirebilir, bu hafta başında bu konuya dikkat edin çünkü istenmedik kararlar alabilirsiniz. Çocuğunuzla iletişiminizde de çabuk tepki vermeyin. Perşembe günü Merkür’ün Venüs’le olan olumlu açısı parayla ilgili yaşadığınız sıkıntı ve problemleri çok rahat bir şekilde halledeceğinizi gösteriyor. Bir borcun altına girecekseniz ya da para ile ilgili bir mevzuda bir anlaşmazlık yaşadıysanız bütün bunları Perşembe günü çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Para ile ilgili konularda ağzınızdan bal damlayacak önemli iş bitirişleri ya da istediğiniz sonuçları alabileceksiniz.

Cumartesi günü Merkür’ün Başak burcuna geçmesi ile seyahatleriniz hızlanabilir. Yurt dışına gitme, yabancı insanlarla iş yapma, ticari faaliyetleri hızlanması ile beraber daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işler gündeminize yerleşecek. Medya, sosyal medyayı kullanma, eğitim konularında kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu konuya eğilebilirsiniz. Bu hafta özel hayatınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İnatçılığınız ilişkilere yansıyabilir ya da aile ortamlarınızda vereceğiniz bir kararın doğru olmadığını çok net görebilirsiniz bu da sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Bu hafta krizleri idare etmek önemli olacak. Aile büyüklerinizin hayatında yaşanacak bir sıkıntıya, evle alakalı yaşayacağınız bir olaya vereceğiniz tepkiler Salı ve Cuma günleri önemli olacak.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar bu hafta oldukça hareketli, uzak yerlerde bulunuyorsanız dış ortamlardan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz sonrasında ise çalışma koşullarınız hayatınızın merkezinde olacak. Bu hafta başında Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıkları karşınıza getirebilir. Anlaşamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Birbirinizle iletişiminizde özgürlüğünüze düşkün olacaksınız ama sonuçta orta yolu bulamazsınız diye bir şey yok. İlişkiler konusunda alınganlıktan, kibirden ve gururdan mümkün olduğunca kaçınmanız gerekecek. Sıkıntı ve problemleriniz varsa Perşembe günü bunları masaya yatırmak, çözüme ulaştırmak anlamında gökyüzü sizi destekleyecek. Sevdiğiniz insanla güzel konuşmalar içerisine girin bu dönemde aranızdaki farklılıkların aslında ilişkinize nasıl yansıdığını konuşun, bu farklılıkların sizi beslediğini fark edin ve çözülemeyecek hiçbir şeyin olmadığını da netleştirin. Eski ilişkiler bu dönem yine çözülmek üzere karşınıza gelebilir. Ortağınız varsa bozulan ilişkinizi tamir etmek anlamında Perşembe gününü kullanın.

Cumartesi günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle maddi konular önemli olacak. Evliyseniz ya da sevdiğiniz biri varsa onun parayla ilgili konulara bakış açısı önem kazanırken başkalarının kaynaklarından faydalanmasını bileceksiniz. Spiritüel konuları konuşmak kendinizi ruhen geliştirmek ya da parayla ilgili konularda neler yapabileceğinizi görmek anlamında Ağustos’un sonuna kadar güzel bir zaman dilimi olacak. Özel hayatınız ve para ile ilgili konular önemli. Çocuğunuzun bu dönem davranışlarını ele almak anlamında Cumartesi günü Merkür’ün bu geçişini kullanın. Bu hafta hem sağlığınıza hem çalışma koşullarınıza dikkat edin. Sosyal medyayı kullanıyorsanız çevresel faktörler hayatınızda önemli olacak. Duyacağınız bir mevzu yakın çevrenizden gelecek bir haber ya da beklenmedik bir durum ya da bir konu krizleri hayatınıza çevirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara, sağlığınıza özellikle ruh sağlığınıza özen göstermeniz gerekecek.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar haftanıza parasal konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Harcamalarınız, ödemeleriniz, banka işlemleri burada sağlanması gereken denge önemli olabilir ama bu hafta para ile ilgili konularda alacağınız haberler, duyumlar harcamalarınızı hızlandırabilir ya da tam tersi yatırımlarınız konusunda sizi yanıltabilir. Bir krizle ya da parasal bir konuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak bir olay parasal işlerinizi de etkileyebilir bu hafta en çok buna dikkat edin.

Merkür’ün Uranüs’le olan dik açısı iş ortamlarınızda gergin bir havayı karşınıza getirecek. Bu dönem kimseyi dinlemek istemeyeceksiniz. Etrafınızda olup biten konu ve olaylar, verdiğiniz tepkileri çok rahat bir şekilde hızlandırabilir. Beraber çalıştığınız insanın aynen bu şekilde size davrandığını fark edebilirsiniz. Venüs gerilemesi de iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda olacağı için 40 gün boyunca buralarda dikkatli adımlar atmanız gerekiyor kaldı ki iş hayatınızda ya da sağlığınızla ilgili alanlarda bir olay yaşandığında bütün bunları Perşembe günü doğru bir şekilde ele alma potansiyeliniz var. Eğer bir sıkıntı varsa beraber çalıştığınız insanlarla aranızdaki bağlantıyı kuvvetlendirmek özür dilemek, helallik almak, birbirinize anlayışla yaklaşmak anlamında Perşembe gününden faydalanın. Yanında çalıştığınız insanlarla bu dönem aranızdaki keyif güzel olabilir ve daha önceden çalıştığınız insanlarla iş yapma potansiyelinin yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. Sevdiğiniz insan bu dönem hareketleriyle, tavırlarıyla sizi mutlu edebilir ve ilişkinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ortaklı işe başlamak, önemli anlaşmalar yapmak, sözleşmeler altına girmek, sevdiğiniz insanla konuşmak, sıkıntı ve problemlerinizi ele almak anlamında 22 Ağustos’a kadar destekli olacaksınız.

Bu hafta sosyal çevre ilişkilerinize dikkat edin oradan gelecek bir tüyo parasal bir konuyu sıkıntıya sokabilir ya da beklediğiniz bir paranın gelmemesi ya da gecikmesi, aldığınız tüyonun düşündüğünüz gibi çıkmaması sizi ters köşeye yatırması manipülatif etkilerin devrede olması anlamında parasal işlerinize dikkat edin. Sosyal çevrenizden bir insanın özel hayatınız ve hayata bakış açınız hayattan aldığınız keyif ve kazançlarınız konusunda sizi manipüle ettiğini ya da üzerinize baskı kurduğunu düşünebilirsiniz. Bu alanlarda krizleri iyi yönetmelisiniz.

Yorumlar (0)