21.02.2023, 12:48

20 – 26 Şubat haftalık burç yorumları

20 – 26 Şubat haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar toplumsal konular, arkadaşlık, iş birlikleri ya da sosyal çevrenizden alacağınız önemli haberler topluma karşı sorumluluklarınızla haftanızı başlatacaksınız ve hemen pazartesi günü tüm haftaya damgasını vuracak bir Yeni ay var. Bu yeni ay sizin 12. ev dediğimiz kadarsel alanınızda gerçekleşiyor. Yeni ay yeniliklerle bağlantılıdır, yeni adımları içinde barındırır hayatımızla ilgili hangi alanda gerçekleşiyorsa o alanla ilgili önemli kararları devreye sokarız. Sizin 12. evinizde gerçekleştiği için yeniliklerden ziyade tamamlanması gereken konu ve olaylar bu Yeni ayın konusu olabilir. Manevi tarafınız çok kuvvetli akacak. Yurtdışı bağlantılı işler, aynı zamanda kendinizi yenileme ihtiyacı, spiritüel yönden yeni bir yön bulma ihtiyacınız bu yeni ay zamanı yüksek olabilir. Başkalarına yardım etmekten çekinmeyeceksiniz bu aralar şifa yönünüz, yetenekleriniz, sanatsal tarafınız çok hareketli olabilir ama herhangi yeni bir işi başlatmak için uygun bir zaman diliminde olmayacaksınız. Etrafınızdaki insanlarla fikirlerinizi paylaşırken dikkatli olun en ufak bir sıkıntı ya da sorunda ya da sizinle aynı fikirde olmayan insanlara karşı tepkileriniz bu hafta yüksek olabilir. Bu yeni ay diğer burçlara göre harekete geçmemeniz gerektiğini altını çiziyor. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulma, bir işin nihayete erdirme, tamamlanması gereken işlerinizi ele almak anlamında bu yeni ayı kullanabilirsiniz. Sağlığınıza gereken özene gösterin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar haftanıza kariyer, iş ya da mesleğinizle ilgili ya da toplumsal konularda yapılması gerekenlerle başlıyorsunuz. Önemli sorumluluklarınız bu alandan karşınıza gelecek. Aslında kendinizin, hayatınızın, yaşadıklarınızın, kariyerinizin, gelecek planlarınızın sınandığı bir dönemden geçtiğinizi düşünüyor olabilirsiniz bu konuda da haklısınız. Pazartesi günü Balık burcunda oluşan Yeni ay sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Çevre değişimlerine açık bir zaman dilimindesiniz. İş değiştirme, başka bir projeye başlama, işle alakalı ya da muhitinizi, yerinizi değiştirmek anlamında verilmesi gereken önemli kararlar bu Yeni ayın konularından olabilir. Bazı arkadaşlarınıza, gruplara, dahil olduğunuz derneklere, partilere yardım edebilirsiniz. Bu da yeni ay zamanı kendinizi ruhen iyi hissetmenizi sağlayacak. Göz önünde olduğunuz ortamlarda insanlarla kavga etmemeye, kendi fikirlerinizi karşı tarafa dayatmamaya özen gösterin. Hayatınızda önemli bir aydınlanma yaşayacak ve hayatınızı değiştirecek gücü kendi üzerinizde göreceksiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler hafta başında ağırlıklı olarak dış ortamlardan alacağınız önemli bilgiler devrede olacak. İş hayatınız, mesleğiniz, kariyerinizle ilgili alanda atılması gereken önemli adımlarınız olabilir, işte yeni ayı bu alanlarda yaşayacaksınız ve Yeni aydan almış olduğunuz etkilerle iş değişikliklerinden ailevi konulara kadar verilecek önemli kararlarınızı devreye koyabilirsiniz. Kararsızlıklarınız da yüksek olabilir çok çabuk başka insanlardan etkilenebilirsiniz ya da hem ailevi konularda hem de işinizle ilgili konularda kendinizi feda edebilirsiniz bu dönemde ama diğer insanlara yardım etmek toplumsal konularla ilgili olmak gerçekten sizin için önemli olacak ve burada da elinizden geleni ardınıza koymayacaksınız.

Hafta ortası itibariyle sosyal çevrenizden gelecek önemli bilgiler hayatınızın kalitesini daha da güzelleştirebilir. Çarşamba günü fikirsel olarak söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat edin aldığınız bilgiler teyitlenmeli bazı noktalarda sıkılganlıklarınız yüksek olacak ve bu bilgilere karşı ya da bu konuşmalara karşı kolay tepkiler verebileceksiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta başındaki yeni ay sizin seyahat, yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda oluşacak. Bu alanlarda kafanızdaki planları hayatınıza geçirebileceğiniz gibi vermeniz gereken önemli kararları da başlatabilirsiniz. Önemli bir seyahat fikri gündeme gelebilir yurt dışında ya da uzak yerlerde yaşayan akrabalarınızın hayatıyla ilgili verilecek önemli kararlar olabilir. Evliyseniz eşinizin kardeşlerinin hayatında da yine önemli kararların devreye girdiğini görebilirsiniz. Medya, yayıncılık ve eğitimle ilgili konularda başlatmak istedikleriniz varsa bunlarla ilgili konu ve olayları başlatabileceğiniz bir yeni ay sizi bekliyor. Pazartesi günü bu etki devreye giriyor 15 gün var önünüzde kendinizi ne zaman güçlü ne zaman iyi ve ne zaman aktif hissederseniz o zaman bu yenilikleri hayatınıza geçirin. Çarşamba günü parasal konular ve kendinizi güvende hissetmediğiniz alanlarda önemli tartışmalara girmekten mümkün olduğunca uzak durun. Başka insanlara yardım etme konusunda cesur yönünüzle hareket edecek ve kendinizi yapacaklarınızla ön plana çıkaracaksınız.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta başında para ile ilgili konular gündeminize yerleşebilir ve yeni ayı da müşterek para alanlarınızda yaşayacaksınız. Partnerinizin, ortağınızın ya da eşinizin parasal konularıyla ilgili vermesi gereken önemli kararlar bu yeni ayın konusu olabilir ya da ortak bir işiniz varsa partneriniz ya da ortağınızla beraber vereceğiniz önemli bazı parasal kararları yine bu yeni ay zamanı hareketlendirebilirsiniz. Bir bankaya başvurmak, kredi talebinde bulunmak, verginizle, stopajla alakalı bazı parasal konuları görüşmek anlamında da bu yeni ay sizi desteklerken miras ve nafaka ile ilgili verilmesi gereken önemli kararları da devreye koyabilirsiniz. Önünüzde 15 gününüz olacak bu alanda önemli fikirlerinizi hareketlerinizi daha fazla hayatınızın içerisine almanız için. Başka insanlara yardım konusunda bu dönem gerçekten kendinizin mesul hissedeceğiniz bir dönem olacak o yüzden de hem kendinize yapacaklarınıza hem diğer insanlara yapacağınız yardımlara bir anlamda odaklanacaksınız.

Hafta ortası seyahatlerle alakalı geleceğinizi ilgilendirecek önemli işleriniz devreye girerken ev ve aile ortamlarınızda tartışmalardan ve sıkılgan davranışlardan mümkün olduğunca uzak durun. Tanımadığınız ortamlarda bilmediğiniz insanlarla tartışmalara girmeyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, pazartesi devreye giren yeni ayla beraber ikili ilişkiler, özel hayatınız ve ortaklaşa işlerinize dair verilmesi gereken önemli kararlarınızı başlatabilirsiniz. İlişkinizle ilgili verilmesi gereken önemli bir karar mı var ya da sevdiğiniz insanın bu aralar kafası karışık olabilir kendi hayatı, kendi yaşadıkları, kariyeriyle alakalı önemli bazı kararlar vermesi gerekiyordur onun vereceği kararlara göre hayatınızı şekillendireceksiniz. Ortaklı işler yine iş birlikleri diğer insanlarla atılacak her tür adım ve girişim konusunda bu Yeni ay sizi destekleyecek. Hem sevdiklerinize karşı özverili ve cömert yapınızla hareket edeceksiniz daha yumuşak davranacaksınız sevdiğiniz insanlara hem de diğer insanların acısını yüreğinizde fark edeceksiniz. Onlara maddi konularda yardım yapmak istiyorsanız çarşamba ve perşembe günleri bu anlamda maneviyatınız sizi gerektiği şekilde harekete geçirecek. Aynı zamanda iş ortamında beraber çalıştığınız insanlara karşı sıkılgan etkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Bu dönem bir insanla tartışmak, bir meseleyi büyütmek ve farklı bir noktaya çekmek için çok da destekli olmayacaksınız.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler hemen bu pazartesi Balık burcunda oluşan yeni ayın etkisiyle iş hayatınız, gündelik akışınız, koşturmalarınız, hizmet ettiğiniz alanlar ve sağlıkla ilgili konulara daha fazla odaklı olacaksınız. Sağlığınızda verilmesi gereken önemli kararlar varsa, bu kararları bu yeni ay ile beraber devreye sokabilirsiniz. İş değiştirmek, başka bir işe dahil olmak, yeni bir projenin içerisine girmek gibi haberler Pazartesi günü ve sonrası 15 gün boyunca karşınıza gelebilir. Hayatınızı düzene sokmak istiyorsunuz kararsızlıklarınız ve tembellikleriniz yüksek olabilir. Önünüze güzel fırsatlar, iş fırsatları gelecek ama bu fırsatları kaçırmamak adına gözünüzü açık tutmayı ihmal etmeyin.

Bu hafta yakın çevrenizden ve aşk hayatınızda sevdiğiniz insandan bazı beklentileriniz olabilir bu beklentiler çok da karşılanmayacak. Çocuğunuz varsa çocuğunuza karşı, sevdiğiniz varsa sevdiğinize karşı anlayışsızlıktan mümkün olduğunca uzak durun. Hafta ortası itibariyle özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler bu pazartesi Balık burcunda oluşan yeni aydan almış olduğunuz etkilerle özel hayatınızı ilgilendirecek, çocuğunuzla ilgili konuları ilgilendirecek kararlar alabilir ya da çocuk oluşumuna dair verecek önemli kararların başlangıçlarını yapabilirsiniz önünüzde 15 gün var. Sanatsal ve kreatif işlerle uğraşmak, eğitimde danışmanlık vermek, aynı zamanda aşka dair atılması gereken önemli kararlar bu yeni ayın konularından olabilir. Kafanız karışık olabilir, kararsız olabilirsiniz ne yöne gideceğinizi bilmiyor olabilirsiniz ama çevrenizdeki insanlar aslında sizi çok daha güzel bir şekilde yönlendirmek isteyecekler onlara biraz izin vermeniz gerekiyor.

Hafta ortası itibariyle kendinizi daha fazla işinize gücünüze verebilirsiniz ama hafta sonuna doğru özel hayatınıza, ikili ilişkilerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Ev ve aile ortamlarınızda kavgadan, gürültüden, çekişmelerden, fikir ayrılıklarından mümkün olduğunca uzak durun.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar bu pazartesi Balık burcunda oluşacak yeni aydan almış olduğunuz etkilerle ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli bir açılım devreye girebilir. Sadece bu pazartesi değil ondan sonraki 15 gün boyunca Dolunay zamanına kadar 7 Mart’a kadar evinizle ilgili verilmesi gereken önemli kararları hareketlendirebilirsiniz. Yine aile hayatınızda alınan önemli kararlar varsa bu kararları uygulamaya geçirebilirsiniz. Kafa karışıklıkları, kararsızlıklar, bazı çözülmeler karşınıza gelebilir ama bu dönem ev ve aile ortam barışı, huzuru, affetmeyi yaşamanız gerekiyor.

Hafta ortası itibariyle daha fazla kendi özelinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz, hafta sonuysa yapılması gereken işler gündeme gelecek. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı bu aralar tepkileriniz yüksek olabilir. Beraber çalıştığınız insanlar varsa o insanlara da anlayışla yaklaşmayı ihmal etmeyin. Anlayışsızlıktan, bilgi kirliliğinden mümkün olduğunca uzak durun. Aynı zamanda hayatınıza yeni fikirleri ve yenilikleri de geçirmek istediğiniz bir dönem bunu da kolaylıkla yapabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar iletişimsel işleriniz fazlasıyla hızlı görünüyor hatta bu pazartesi itibariyle Balık burcunda oluşacak yeni ay sonrası bu alandaki işlerinizin hızlandığını göreceksiniz. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizle ilgili konulara el atmak isteyeceksiniz. Onların hayatında yaşanacak bir kaos bir karmaşa ya da bir çözülme gibi etkilere yardım edebilirsiniz bu dönem içerisinde. Yine yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar sizi fazlasıyla ilgilendirebilir. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama ve dijital platformlarda, ulaşımla, eğitimle ilgili bir işiniz varsa bu alanda alınması gereken önemli kararları bu Pazartesi oluşacak Yeni ayla beraber alabilirsiniz.

Ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gerekenler gündeminize yerleşecek bu hafta genelinde. Aynı zamanda para ile ilgili konularda verilmesi gereken önemli kararlar olabilir bu kararlara sıkılganlıkla ve aniden verilecek, atılacak bazı adımlarla yaklaşmamaya özen gösterin. Özellikle hafta ortası itibariyle yanlış adımlar atmaya meyilli olabilirsiniz bunun yerine sizi rahat ettirecek ve daha düşünerek atacağınız adımlar çok daha iyi olacaktır.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar maddi konularda önemli bir yeni ay bu pazartesi itibariyle devreye giriyor. Para kazançlarınıza odaklanacaksınız aynı zamanda başka insanlara yardım etmek isteyeceksiniz. Cebinize giren para bu dönem önemli olacak. Önünüzdeki dönem maddi yönden başka insanlara faydalı olmak, yardım etmek, kazançlarınızı hızlandırmak, yatırımlarınızın yeniden planlamak ve ele almak anlamında yolunuz açık. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılar kuvvetlenirken sizi harekete geçirecek konularla daha fazla ilgili olacaksınız. İletişimden kopmayacaksınız ve girişimcilik yönünüzü ön plana çıkaracaksınız. Ailenizdeki insanlara karşı dikkatli olun hafta ortasında dilinizin kemiği olmayabilir. Bazı fikir ayrılıkları gündeme gelebilir ev hayatınızda yaşadığınız bazı dengesizlikler fikirlerinize yansıyabilir. Kimseyle tartışmalara girmeyin, sıkılganlıklardan uzak durun.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar bu hafta sizin için önemli çünkü Balık burcunda bir yeni ay var. Geçtiğimiz haftalarda 21 Ocak’tan sonraki dönem hayatınızın kontrolü elinizde değildi, geri planda durmanız gerekiyordu çeşitli zorlanmalar yaşadınız, bazı noktalarda arkanızdan işler çevrildiğini gördünüz hatta diğer insanlara nazaran bu oluşan olaylardan çok daha fazla etkilendiniz. Şimdi 20 Şubat’ta oluşacak Yeni ay ile beraber kendi hayatınızın yönünü çizme zamanı başlıyor. Kararsızlıklarınız ve tembellikleriniz ön planda olabilir hangi yöne gideceğinize dair kafanız karışık olabilir ama karşınıza çok da güzel fırsatlar çıkabilir bu fırsatları kaçırmamak adına gözünüzü açık tutun. Bazı konuşmalar, toplumsal konular canınızı gerçekten çok sıkıyor ve bu konuşmalar bu fikir ayrılıkları en çok yakın çevrenizdeki insanlara yansıyacak. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında yaşanacak bazı olaylar da gündeminize yerleşebilir. Para kazançlarınızın hızlanacağı bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönem atak olmaya özen gösterin. Hayatınızı değiştirmek, yeniden kurmak, sağlığınızla ilgili önemli kararlar almak bu Yeni ayın konusu olacak ve size para ile ilgili konularda da yol gösterecek.

Yorumlar (0)