24.04.2023, 11:59

24 – 30 Nisan haftalık burç yorumları

24 – 30 Nisan haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar oldukça hızlı haftalardan bir tanesi. İletişiminiz çok yüksek, yakın çevrenizde olan bağlantılar kuvvetli ve sevdiklerinizle yapacağınız planlar bu hafta gündeme yerleşecek. Merkür para evlerinizde geriliyor 15 Mayıs’a kadar maddi konularda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu hafta ele alınması gereken önemli konular varsa bu konular ev, aile ve yuvanızla ilgili ihtiyaçları barındırıyorsa bu konuları ele almaktan geri durmayacaksınız. Pazartesi günü eviniz için yapacağınız bir harcama, ödenmesi gereken bir fatura ya da tekrardan gözden geçirilmesi gereken bir konu gündeminize yerleşecek bunları yapmaktan da mutluluk duyacaksınız. Bu ara elinizi attığınız işleri tamamlamak sizin için önemli olacak. Maddi konularda güzel ilerlemeler var. Arkadaşlarınız ve çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde uzun soluklu ve kalıcı adımlar atma potansiyeliniz yüksek. Olgun insanlardan, arkadaşlarınızdan ya da beklenmedik yerlerden göreceğiniz bazı destekler yüzünüzü güldürebilir. Bu desteklerle parasal konularda yapmanız gerekenler devrede olacak. Ev, aile ve yuva ile ilgili konular hafta ortası daha fazla görünür olurken, cuma, cumartesi günleri ise aşka, keyfe, mutluluğa hayatınızda daha fazla yer vereceksiniz, kendi özel planlarınızı hareketlendireceksiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar maddi konular önemli, bu haftanın geneline damgasını vuracak. Halletmeniz gereken önemli konular bu Pazartesi ile beraber devreye giriyor. Venüs para alanlarınızda hareket ediyor. Bu hafta genelinde cebinize girmesini istediğiniz paralar varsa bu konularla ilgili konuları da hızlandıracak, kazançlarınıza daha fazla odaklanmak isteyeceksiniz. Merkür Boğa burcunda geriliyor 15 Mayıs’a kadar yanlış anlaşılabileceğiniz gibi yanlış ifadelerle, kararsızlıklar ya da adım atmanız gerektiği noktalarda kafa karışıklıkları da devreye girebilir. 15 Mayıs’a kadar büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun ama yakın çevrenizle beraber daha öncesinde almış olduğunuz kararlar varsa, kısa vadeli planlar, yolculuklar, eğitim konuları, 6 Nisan civarında bu alanlarda almış olduğunuz kararların gözden geçirilmesi gereken bir döneme gidiyorsunuz. Ulaşım, haberleşme, iletişim alanlarında yakın çevrenizle beraber yapacağınız işleri yeniden ele almak ve buralarda sizi zorlayan konu ve koşulları tekrar gözden geçirmek önemli olacak, bu anlamda pazartesi günü sizi mutlu edebilir. Yakın çevrenizden bir insanla aranızda bazı anlaşmazlıklar olduysa ya da bazı konularda harekete geçtiniz ama yine de yolunda gitmeyen konular var ise bunları bu pazartesi günü yeniden şifalandırmak anlamında gökyüzü size destek verecek. Sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde uzun soluklu ve kalıcı adımlar atmanız da söz konusu. Arkadaşlarınızın bazıları ile aranızda zaman zaman sıkıntı ve problemler oluşabilir ama önünüzdeki dönem de dahil olmak üzere kalıcı sağlam dostlukların peşindesiniz o yüzden önemli bazı dostlarınızın size faydasını göreceksiniz salı günü bu anlamda dikkat çekecek. Şifalanmak istediğiniz para ile ilgili konularda da güzel bazı sonuçlar çarşamba günü karşınıza gelebilir. Hayatınızla ilgili konularda önemli kararlarınız var bu kararların hafta sonu daha fazla hareketlendiğini göreceksiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimsel konular devrede olurken iletişime dayalı işlerinize daha fazla vaktinizi ayırırken hafta sonu eviniz, aileniz, yuvanız önemli olacak. Sevdiklerinize vakit ayıracak ve onlarla olmaktan mutluluk duyacaksınız ya da evinizde sevdiklerinizi ağırlamak hoşunuza gidebilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler haftaya Ay İkizler burcundayken başlıyoruz yani sizin istekleriniz, beklentileriniz, koşullarınız bu hafta önemli olacak. Ticari faaliyetleriniz konusunda harekete geçebilirsiniz hayatınızı düzenleme, kendi isteklerinize daha fazla vakit ayırmak konusunda bu hafta hareketli haftalardan bir tanesi. Görüntünüz, kıyafetiniz ya da sağlıklı beslenmeniz, alışverişlerinizin öne çıktığı bir dönem ve bütün bunlara kendinizi vererek şifalanma arzusunda olabilirsiniz ama unutmayın Merkür Boğa burcunda geri hareketinde 15 Mayıs’a kadar kendi halinizde olmak elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek biraz daha hayatı anlamlandırmak isteyeceksiniz. Eski konu ve olaylarla uğraşabilirsiniz bu dönemde ve 15 Mayıs’a kadar bazı olayları çözüme ulaştırmak da önemli olabilir. Para ile ilgili meseleler 6 Nisan civarı karşınıza gelirken bazı fırsatları yeniden ele almak önemli olacak. Bu fırsatlarda gözden kaçırdığınız noktaları hafta başında çok net bir şekilde fark edebilirsiniz. Salı günü geri planda durduğunuz işlerinizde ya da çalışma hayatınızda kendinizi işinize verecek hedef ve amaçlarınız doğrultusunda kariyerinizde ve mesleğinizde yapmanız gerekenleri ele alacaksınız. Anne tarafınızın akrabalarıyla olan ilişkilerde de her şeyi sorumlulukla ele alabilirsiniz. Bu dönem planladığınız ne varsa bu işlerde daha istikrarlı, uzun vadeli, kalıcı sonuçlar elde etmeniz de söz konusu olabilir. Bu hareketli dönemde bir yandan kendi içinize dönme de var bir yandan da çok çalıştığınız bir dönem her şeyi yeni baştan ele almak ve yeniden yapılandırmak istiyorsunuz. 15 Mayıs’a kadar sağlığınıza ekstra özden göstermeyi ihmal etmeyin. Hafta ortası itibariyle para ile ilgili konular gündeminize yerleşecek. Cuma, cumartesi günleri yakın çevrenizle hareket etmek önemli olabilir ama pazar günü evinize, özelinize vaktinizi ayıracaksınız.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Bu aralar hayatı biraz yavaş gözlerle okuduğunuz bir dönem. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden gelen bilgiler kuvvetli ve bir sürü planınız da olabilir ama bunları hayata geçirmek sizin için henüz mümkün görünmüyor ama bunların analizlerini yapmak ya da plan yapmak anlamında bu dönemi çok verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla harekete geçmek istediğiniz ya da organizasyonel işleriniz varsa 6 Nisan civarı vermiş olduğunuz kararlar yeniden gündeme gelebilir bu pazartesi ve bu kararlarda çalışmayan noktaları bir kez daha ele alarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Salı günü çok olumlu, geleceğe yönelik işlerinizde, eğitim konularında, hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlarda önemli sorumluluklar devreye girecek. Seyahatler ile ilgili konularda da bazı sorumlulukların devrede olduğunu fark edeceksiniz. Bu hafta koşulları oturtmaya çalışmak, plan yapmak, önemli insanlardan güç ve destekler almak önemli olabilir. Diğer taraftan kendi kendinizin düşmanı olmayın bazı yerlerde kendinizi baltalama potansiyeliniz yüksek. Perşembe günü kariyerinizde bazı zorlanmalar devreye girebilir ya da patronunuzun bazı konularda zorlandığına şahitlik edebilirsiniz. Genel itibariyle hayatınızı değiştirdiğiniz, yeniliklere doğru açıldığınız bir dönem çevre değişikliklerine de açık görünüyorsunuz o yüzden hafta sonuna doğru bu yeniliklerin ve fikirlerin çok daha rahat işlediğini göreceksiniz. 15 Mayıs’a kadar Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda gerileyecek o yüzden daha önceden verilmiş kararları tamamlamaya çalışın. Büyük girişimlerden, fikirlerden, yeniliklerden uzak durun. Salı, çarşamba ve perşembe günleri hayat sizin için hızlı akarken, cumartesi ve pazar günleri ağırlıklı olarak parasal işlerinizle ilgilenecek, hafta sonu harcamalarınızın devreye girdiğini göreceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar arkadaşlarla yapılacak planlarla haftanızı başlatıyorsunuz ve sosyal çevrenizdeki insanlarla bu planları hareketlendirmek sizi gerçekten mutlu edebilir. Bu aralar iş yoğunluğunuz çoksa kariyerinize işinize gücünüze odaklıysanız buralarda da ele alınması gereken konular bu haftanın konusu. Pazartesi günü 6 Nisan civarı harekete geçmek istediğiniz alanlarda adım attığınız noktaları tekrar ele almak gündeme gelebilir. Bu konular iş, kariyer, iş hayatınızla bağlantılı olacağı gibi anne tarafınızın konu ve olaylarını da barındırabilir. Bu konuları yeniden ele almak yapılması gerekenlere odaklanmak ve buna göre harekete geçmek önemli olacak. Merkür geri hareketinde olduğu için yeniliklerden ziyade daha önceden karar verilmiş uygulanmış işlerde çalışmayan noktaları fark ederek tamamlanması gereken konuların üzerine düşmek önemli olacak. Salı günü çok keyifli göz önünde olduğunuz ortamlarda patronlarınızdan göreceğiniz önemli destekler sizi mutlu edebilir bu desteklerin parasal konularla bağlantılı olduğunu fark edebilirsiniz. Para ile ilgili konularda sorumluluklarınızı bilecek ve buna göre adımlar atmaktan çekinmeyeceksiniz. Beklediğiniz bir para varsa bu dönem karşınıza gelebilir ve bu gelen parayı kendi işinize, ailenize yatırmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri biraz daha kendi halinizde olmak öne çıkarken perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendi isteklerinize ve beklentilerinize daha net odaklanacaksınız ve kendi hayatınıza göre ne yapmanız gerekiyorsa bu konularda harekete geçeceksiniz. Pazar günü ise harcamalar devreye girebilir önemli bir alışverişin peşine düşebilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar haftaya işinize gücünüze ve ailevi konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Aile büyüklerinizle, evliyseniz eşinizin ailesi ile olan bağlantılarınız bu dönem önemli. Patronlarınız ve üstlerinizle konuşmanız gereken önemli konular varsa bu konuları konuşmak anlamında da güzel bir süreç olabilir ama 15 Mayıs’a kadar Merkür sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanınızda geriliyor. Sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızda yanlış anlaşılmalara açık görünüyorsunuz. Diğer taraftan eskiden aldığınız bir eğitimi tekrar etmek ya da bu eğitime yeniden yazılmak ya da eskiden gitmiş olduğunuz bir yerle ilgili bir konuyu yeniden hareketlendirmek bu alanda bir karar vermek anlamında Pazartesi günü sizi destekleyecek. Salı günü gökyüzü oldukça keyifli hem bir yandan geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde hem de ilişkiler bazında sevdiğiniz insanla ilgili verilmesi gereken önemli kararlarda sorumluluklarınızı bilerek hareket edecek ya da sevdiğiniz insanın sorumlulukla size yaklaştığını fark edeceksiniz. Sevdiğiniz kişinin ya da eşinizin yakın çevre, akraba ve kardeşleriyle olan bağlantıları bu dönem önemli olabilir onlardan almak istediğiniz bazı destekler varsa bunlar karşınıza gelebilir. Kendi kendinizi çok fazla baltalamayın çünkü perşembe günü sosyal ortamlarda ya da organizasyona yönelik işlerinizde bazı engeller karşınıza çıkabilir. Önce kendinizi şifalandırmak bu paraya takılan engelleri aşmak anlamında biraz daha cesaret dolu olmalı ve kendinizi ön plana çıkarmayı da ihmal etmemelisiniz. Kendi halinizde olacağınız bir hafta sonu geçireceksiniz ama salı, çarşamba ve perşembe günleri arkadaşlıklarınız hayatınızda önemli olabilir.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, uzaklardan gelecek önemli haberler yurtdışı seyahatler, iletişimsel işlerinizle haftanıza merhaba diyorsunuz ve bu hafta oldukça hareketli. Seyahat etmeyi sevdiğiniz ve seyahat planlarınızı hızlandırdığınız bir dönem. Merkür geri hareketinde 15 Mayıs’a kadar, para ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir ve parasal konularda bir konuyu yeniden ele almanız gerekebilir özellikle Pazartesi günü. İş hayatınız, evle ilgili konularda gözden kaçırdığınız konuları yeniden ele almak ve parasal işlerinizle uğraşmak önemli olacak. salı günü Güneş’in Satürn’le olan olumlu açısı iş hayatınızda sorumluluklarınızı çok net bildiğinizi ve bu sorumluluklarla yolunuzda ilerlediğinizi size gösterecek zaten işlerinizi bir plana koyduğunuzda ne kadar faydalı olduğunu ve kararsızlıklarınızı yendiğinizi de görmüş olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlar ya da parasal işlerde bu hafta yüzünüzü güldüren önemli kararlar devrede olabilir. Kararlardan ziyade beklediğiniz haberler devreye girebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla amansız bir mücadeleye girişmeyin. Bu hafta sevdiğiniz kişinin ailesinden önemli bir haber çarşamba ve perşembe günleri devreye girebilir bu alanda zorlandığını fark edebilirsiniz ya da kendini öne çıkarmak sizin hakkınızı ya da kendi hakkını korumak konusunda zorlandığını fark edebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri işle ilgili konular önemli olurken cuma, cumartesi günleri ise sosyal çevreniz oldukça hareketli. Pazar günü ise kendinizi dinlenmeye vakit ayırmanız çok daha doğru olabilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler parasal işleriniz, ödemeler dengesiyle haftanızı başlatıyorsunuz kaldı ki Venüs’ün bu alanlarınızda dolaşıyor olması geçtiğimiz haftadan bu yana biraz daha parasal konularda sizi rahatlatmış olmalı ve bu hafta da yapılması gerekenlere vaktinizi ayıracaksınız. Pazartesi ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yeniden ele almanız gereken konularla uğraşabilirsiniz. Merkür 15 Mayıs’a kadar ikili ilişkiler, özel hayat evinizde, ortaklı işler alanınızda geriliyor. Ortaklı işlerinizde yanlış ifadelere açık olabilir eski ilişkilerin karşınıza geldiğini görebilir ya da ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. 6, 7 Nisan civarı sevdiğiniz insanla vermiş olduğunuz kararlar, gelecek ve seyahat planlarınız devredeyse bu konuları yeniden ele alma ya da tamamlanması gerekenleri tamamlama konusunda pazartesi günü size göz kırpıyor. Salı günü Güneş’in Satürn’le olan olumlu açısı özel hayatınızda aşkla ilgili konularda kalıcı ve sağlam adımları karşınıza getirebilir. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanın sosyal çevresinden bir insanla olan bağlantısı sizi de çok mutlu edebilir önemli insanlardan destekler görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla beraber aşk dolu ama bir yandan da ilişkinizi destekleyecek önemli kararlar devreye girebilir, hayatınızda bir insan yoksa da bu dönem diğer insanlardan aldığınız desteklerle hayatınıza kalıcı bir ilişkiyi çekme potansiyeliniz yüksek olacak. Bu hafta seyahatle ilgili işlerde bazı konularda şifalanmanız gerekecek iş hayatınızda yapmanız gerekenler konusunda neyin size engel olduğunu çok net görecek bu engelleri aşmak için perşembe günü harekete geçeceksiniz. Cumartesi günü hem ikili ilişkiler özel hayatınız hem hareketlenmesi gereken konular bakımından size göz kırpıyor. Göz önünde olmak isteyeceksiniz cuma ve cumartesi günleri içeriye girmek istemeyebilirsiniz. Pazar günü de arkadaşlarla yapılacak güzel bir plan sizi mutlu edebilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendirmek sıkıntı ve sorunları konuşmak için uygun bir dönem. Bu dönem yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız varsa bu konulara odaklanabilir ya da çok çalışıyor ve çalışma koşullarınızda zorlanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek 15 Mayıs’a kadar iş hayatınızda ve sağlığınızla ilgili konularda dikkatli adımlar atmayı unutmayın. İşinizde gözden kaçırdığınız bir detay 7 Nisan civarı ele aldığınız bir konu yeniden gündeme gelebilir. Para ile ilgili bir meseleyi çağrıştırabilir ya da parayla ilgili konuları pazartesi yeniden gündeme alıp bu konuları çözüme ulaştıracaksınız. salı günü Güneş’in Satürn’le olan olumlu açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gereken önemli işleri karşınıza getirecek. Bu işleri sorumlulukla ele alacaksınız. İşinizi evden yapıyorsanız bu dönem evden çalışmak sizi mutlu edebilir ya da evinizde yapılması gereken bir iş varsa bu işleri şimdiye kadar ertelediyseniz bu hafta ertelememeniz gerektiğini fark edecek ve bu işleri yapmaktan mutluluk duyacaksınız. Perşembe gününe dikkat edin çünkü para ile ilgili konularda yaralı olduğunuz noktalar var. Çocuğunuza yapmak istediğiniz harcamalar olabilir, aşk hayatınız için atmanız gereken adımlar olabilir burada bir konuda kendinizi öne çıkarmak ya da bir konuda çok rahat bir şekilde hareket edememek devrede olacak o yüzden kendinizi bu kadar yıpratmayın. Bu dönem sağlığınıza özen göstermeli ve kendinize yatırım yapmalısınız. Cumartesi günü oldukça güzel ve keyifli etkileşimler devrede olacak. Hayatınızda değiştirmeniz gereken konuları çok net bir şekilde fark edeceksiniz para ile ilgili konular hafta ortasında devrede olurken, hafta sonu gezmek dolaşmak dış ortamlarda bulunmak sizin için önemli olabilir.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar işle ilgili konular, gündelik hayatın ritmi, angarya konular tamamlanması gereken işlerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. İşinizde önemli insanlarla konuşmalar, meraklı yapınızla halletmeniz gereken konular ve kendinizi gösterme arzunuz yüksek görünüyor. Bilgi dağarcığınız çok kuvvetli o yüzden kendinizi gösterirken hiç zorlanmayacaksınız. Bu hafta genelinde sağlıkla ve işle ilgili konular gündeminize yerleşecek. Sağlıkta da nefes alma sıkıntıları, omuzlar, çift organlar bunlara dikkat edin ama iş yükünün fazla olması çok çalışmayı seviyor olmanız bu dönem daha çok sinir sisteminizi etkileyebilir. Merkür geri hareketinde 15 Mayıs’a kadar eski aşklar gündeminize yerleşecek ya da çocuğunuzla olan anlaşmazlıklar iletişim sıkıntılarına dikkat etmeniz gerekebilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar vereceğiniz kararları yeniden ele almak önemli olacak pazartesi günü. Hatta 7 Nisan civarı bazı konularda fikir birliğine vardıysanız ama bir türlü bu konuları tamamına erdiremediyseniz bu hafta başında bu konuları ele almak önemli olacak. Salı günü çok keyifli, özel hayatınızda önemli bir konunun sorumluluğunu ele alabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insanın da sorumlulukları devreye girebilir. İşle ilgili konularda bu dönem kalıcı ve uzun solukla adımlar devreye girerken özel hayatınızda atacağınız bir adımın aslında ne kadar uzun vadede işinize yaradığını net bir şekilde göreceksiniz. Bu hafta sizin için gerçekten olumlu. Mars’ın Kiron’la olan dik açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı zorlanmaları karşınıza getirecek. Sevdiğiniz insana karşı vermeniz gereken tepkiler olabilir bu tepkileri doğru veremeyebilirsiniz, kendi kendinizi zor duruma sokabilirsiniz perşembe günü en çok bu noktaya dikkat edin ama hafta ortası sevdiğiniz insanla beraber çok keyifli vakitler sizi bekliyor. Ailevi konularda almış olduğunuz kararlar perşembe sabah saatleri yeniden devrede olacak. Cuma ve cumartesi günleri harcamalara odaklanacaksınız parasal konular ön planda olurken pazar günü gezmek, dolaşmak önemli olabilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, aşka, keyfe, mutluluğa, çocuklarla ilgili konulara odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz kaldı ki burada Venüs hareket ediyor. Kendinizi seveceğiniz, hobilerinize yöneleceğiniz, aşka daha fazla vakit ayıracağınız bir dönem. Ama unutmayın Merkür geri hareketinde 15 Mayıs’a kadar ev, aile ve yuva alanlarınızda geriliyor. Yani aile hayatınızda bazı konuların yeniden ele alınması bazı konuların çözüme ulaşması şart. Hatta bu pazartesi bir türlü harekete geçemediğiniz tamamlamak istediğiniz konuları yeniden ele almak durumunda kalabilirsiniz. Çözüme ulaştırmak için harekete geçebilirsiniz tam da pazartesi günü bu konularda sizi destekleyecek. Güneş ve Satürn olumlu açısı ev hayatınızda sizi destekleyecek. Eviniz, yuvanız bu alanda alınması gereken önemli kararlar varsa ve buna bir para yatırmanız gerekiyorsa bu hafta bu harcamaları devreye koyabilirsiniz. Perşembe gününe dikkat edin çünkü beraber çalıştığınız insanlarla bazı konuları halletmekte zorlanacaksınız. Mesela yaralı olabilirsiniz bu konuda ya da karşı taraftan beklentiniz yüksek olabilir bu beklentileri görememek aslında vereceğiniz tepkileri de direkt olarak etkileyecek. Yanınızda çalıştırdığınız ya da iletişim halinde olduğunuz insanların ailevi konularında da bazı olayları devrede olabilir. Genel itibariyle hayata bakış açınızın değiştiği ve dönüştüğü bu dönem keyifli konulara odaklanmak isteyeceksiniz. Bu anlamda cuma ve cumartesi günlerini bir kenara not edin çünkü sevdiğinizle ya da diğer insanlarla geçilecek güzel vakitlere işaret ediyor. Pazar günü ise daha fazla kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar ev, aile ve yuva alanlarınız aktif olarak haftanıza başlıyorsunuz Venüs de burada hareket ediyor. Evinizde misafir ağırlamak, yakın çevrenizdeki insanlarla bütünleşmek keyif dolu anları ev ortamına taşımak önemli olacak. Aile büyüklerinizle kuracağınız güzel bağlar sizi mutlu edebilir. Pazartesi günü Merkür’ün Mars’la olumlu bir açısı var ama Merkür geri hareketinde, Merkür 15 Mayıs’a kadar yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızda geriliyor o yüzden kardeşleriniz, akrabalarınız, yakın çevrenizdeki insanlarla olan konuşmalarınız, harekete geçirmek istediğiniz konular yeniden gündeminize yerleşecek. Aşk hayatınızda da bazı konuları çözmeden bu hafta ilerleyemeyeceksiniz. Sevdiğiniz insanın bazı konularda alıngan olduğunu fark edebilirsiniz inatlaşmalar, restleşmeler devreye girebilir ama bu hafta aslında karşı tarafı anlamak ve hatamızı kabul etmek ve bunu yaptıktan sonra da ilişkinize bıraktığımız yerden devam etmek önemli olabilir. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı akraba ve kardeşler arasındaki dengeyi iyi kuracağınızı da gösteriyor. Sosyal medya ve iletişimsel işlerinizde bu hafta kalıcı adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Aklınızda bir sürü fikir olabilir bu fikirleri hayata geçirmek yakın çevrenizdeki insanlar sayesinde olabilir onların deneyimlerinden faydalanacaksınız. Ailenizde sizi önemseyen sizi her koşulda destekleyen akraba kim varsa o insanların iyi ki hayatınızda olduğunu düşüneceksiniz ve onlardan güzel destekleriniz olacak. Bu hafta para ile ilgili konularda risk almayın Perşembe günü riskli konularda destekli olmayacaksınız. Yanlış adımlar devreye girebilir ya da yanlış yönlendirildiğinizi düşünebilirsiniz. Salı, çarşamba, perşembe günleri aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla yer vereceksiniz. Cuma ve cumartesi günleri ise iş hayatınız, çalışma koşullarınız ve sağlığınızla ilgili konu ve olaylar önemli olacak. Pazar günü gezmek dolaşmak ve kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

Yorumlar (0)