31.07.2023, 12:09

31 Temmuz – 06 Ağustos haftalık burç yorumları

31 Temmuz – 06 Ağustos haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta çalışma koşullarınız, iş hayatınız bu hafta önemli. Ağustos ayına sosyal çevreniz, iş arkadaşlıklarınız ve çevrenizden gelecek fırsatlarla merhaba diyeceksiniz. Ağustos başında sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşan Dolunayla beraber hassas konularla ilgili olabilirsiniz. Dahil olduğunuz çevreler, dernekler, kulüpler varsa burada bazı olayların su yüzüne çıkması bazı bilgilerin devrede olması önemli olacak ve sizin de farkındalığınızı artıracak. Para ile ilgili konularda abartılı davranmamaya özen gösterin. Arkadaş ortamlarınızda parasal bir iş konuşması yapılacak olursa paraya yönelik adımlar atacaksanız her işin detayını net bir şekilde konuşmaya özen gösterin yoksa dengeyi kaçırabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi de iyi kurmanız gerekebilir ama gerek arkadaşlarınız gerek sosyal çevrenizin hak, hukuk, özgürlükleri açısından onların hayatını ele almak ya da onları savunmak gibi bir pozisyonda olabilirsiniz.

Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı işle ilgili konularda halletmeniz gereken bir mevzuyu karşınıza getirecek. İş hayatınızda zaman zaman bazı zorlanmalarla karşılaşacaksınız. İşinizden memnun olmayabilirsiniz, yeni bir işe başlamış olabilirsiniz iş hayatınızdaki dengesizlikler ruh halinize olumsuz yansıyabilir tüm bunlar olasılık dahilinde. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın, sağlıkla ilgili sıkıntılarla da karşılaşma potansiyeliniz bu hafta yüksek görünüyor. Hafta sonuna doğru çok daha hızlı ve kendi kafanıza göre hareket edeceğiniz bir ortama ilerliyorsunuz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar dış ortamlardan gelen önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz ve burada bazı konuları özellikle Pazartesi gecesi daha dikkatli ele almanız gerekecek. Önemli bir seyahat ya da eğitimle ilgili verilmesi gereken bir mevzu da karşınıza çıkabilir.

Salı günü oluşacak Kova burcundaki Dolunay kariyer ve meslek alanlarınızda gerçekleşecek. Kariyerinizde fayda odaklı bazı adımlar devreye girebilir. Önemli hassaslıklar yaşayabilirsiniz ya da hak, hukuk, özgürlüklerinizde açık olabilirsiniz aslında hayatınızın olumlu bir dönemi, Jüpiter sizi destekliyor ama abartıdan ve gereksiz tepkilerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Eğer çalışmıyorsanız annenizin hayatında da önemli olaylar bu Dolunay zamanı gündemimize yerleşecek. Dolunay artı eksi 3 gündür o yüzden tam da Salı gününden öncesi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri bunları hayatınızda çok daha net göreceksiniz.

Mars’ın Jüpiter’le olumlu açısı girişimleriniz konusunda yüzünüzü güldürebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız ya da risk içeren işleriniz varsa bu işlerinizde istediğiniz sonuçları alma potansiyeliniz yüksek görünüyor. Özel hayatınızda da işlerin gidişatı yüzünüzü güldürecek.

Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı sosyal çevre ilişkilerinizde bazı gerginlikleri karşınıza getirecek. Tavsiyesinden faydalandığınız bazı arkadaşlarınızın fikirsel olarak sizinle aynı görüşte olmadığını fark edebilirsiniz bu da bazı gerilimleri karşınıza getirebilir. Aynı noktadan bakmak durumunda değilsiniz ya da karşı taraftan onay almak zorunda değilsiniz ama eğer onay almak istiyorsanız konuşmalarınızı Çarşamba gününe denk getirmeyin. Hafta sonuna doğru kendi kabuğunuzda olacak içe çekilecek birazcık daha hayatı anlamlandırmak isteyeceksiniz.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler ortak parasal işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Maddi konular, ele alınması gereken konu ve olaylar bu hafta gündeminize yerleşecek ama Salı günü konu başka bir alana kayacak çünkü Salı günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ki bu Dolunay sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda oluşabilir. Dış ortamlardan önemli haberler alabilirsiniz daha az tanıdığınız insanlarla girişeceğiniz işlerinizde toplumun faydasına hareket etme isteğiniz yüksek olabilir ya da bu alanlarda daha özgürlükçü tavırlarınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Dış ortamlardan önemli haberler alacaksınız ama çevresel faktörler arasındaki dengeyi iyi korumanız gerekecek. Abartıdan mümkün olduğunca uzak durun. İş ortamlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde gelen haberler kafanıza göre davranma isteğinizi coşkulu hareket etmenizi arttırabilir. Bu da kendi haklılığınızdan çok emin olacaksınız anlamına geliyor.

Mars’ın Jüpiter’le olumlu açısı ev ve aile ortamlarınızda aradığınız mutluluğu ve huzuru çok rahat bir şekilde kuracağınız anlamına geliyor. Evinizle ilgili girişimleriniz varsa bunlardan yana şansınız ve fırsatlarınız yüksek ama yine de bazı konularda ailenizdeki insanları ikna etmek çok da kolay olmayabilir. Bu dönem onay alma ihtiyacınız yüksek olacak bu da fikirsel anlaşmazlıkları karşınıza getirebilir bunu kafanıza takmadan yolunuzda ilerlemeniz gerekiyor. Hafta sonuna doğru göz önünde olacak, arkadaşlarınızla yapacağınız planları hayatınıza koyacaksınız.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda. Bu hafta başında sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar gündeminize yerleşirken gece saatlerinde ufak bir krizle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Salı günü Kova burcundaki Dolunayla beraber bir borç ya da bir ödeme konusu gündeme yerleşebilir. Bir elektronik eşyanın ya da teknolojik bir ürünün alınması bunun için bir borcun altına girilmesi ya da ekonomik anlamda neler yapacağınıza dair verilmesi gereken önemli karar öne çıkabilir. Arkadaşlarınızdan güzel şeyler duymuş olabilirsiniz çevre değişimine açık bir dönem bir yandan da gelişime de açık bir süreçtesiniz ama insanlardan duyduklarınızı parasal konulara aktarırken abartıdan ve kafanıza göre hareket etmekten mümkün olduğunca uzak durun yoksa harcamalarınız yüksek olabilir ya da ihtiyacınızın olmadığı bir eşyayı almış olabilirsiniz. Bu da sizi uzun vadede zorlayabilir.

Mars’ın Jüpiter’le olumlu açısı yakın çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz güzel destekleri karşınıza getirecek. Bu dönem koşturduğunuz, uğraştığınız ne işiniz varsa bu işlerinizde şansın açıldığını ve güzel para kazandığınızı görebilirsiniz. Bazı fikir ayrılıkları sizi şu noktada zorlayabilir çok çabuk yelkenleri suya indirebilirsiniz.

Çarşamba günü önemli konuşma ve görüşmeleriniz toplantılarınız varsa başkalarını etkilemek onlardan onay almak kolay olmayabilir. Hem bir yandan güzel şans ve fırsatlar ayağınıza gelecek ama bu fırsatları değerlendirirken olumsuz bakış açısına sahip olabilirsiniz bu da gereksiz endişelenmenize neden olabilir, bu aralar etrafınızdaki insanlara bir şeyleri açıklarken nasıl olsa anlamayacaklar tavrıyla hareket etmenize neden olabilir. Hafta sonuna doğru gözle görülür bazı iş sonuçları karşınıza gelecek ve ailenizle daha fazla vakit geçirmek kalabalık yerlerde olmak arzusuyla hareket edeceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar çalışma koşullarınız, sağlığınızla ilgili konular bu hafta gündeminizde. Kemiklerinize, cildinize, dizlerinize ve dişlerinize ekstra özen gösterin. Çalışıyorsanız işleri nasıl ele almanız gerektiğini çok net bir şekilde göreceksiniz. Venüs’ün geri hareketi bu aralar hem iletişimsel işlerinizde hem de kariyerinizde bazı olayları yavaşlatabilir bu yüzden de işlerinizi son dakikaya bırakma arzunuzun yükseldiği bir dönem olabilir, bu Pazartesi bunu yapmayın.

Salı günü Kova gerçekleşecek Dolunay ikili ilişkiler ve özel hayatınızda hızlı sonuçları karşınıza getirecek. Sevdiğiniz insanla vereceğiniz önemli bir karar gündeme gelirken evlenme, sözlenme, nişanlanma ya da ilişkinizi bitirme gibi konular gündeminizde olabilir. Sevdiğiniz insanın yaşadığı bir sıkıntı ya da bir haksızlık karşısında panter kesilebilirsiniz.

Diğer taraftan sosyal çevrenizden veya kariyerinizden güzel bazı getiriler var bu hafta. Sevdiğiniz insanı da her anlamda korumak ve ona destek çıkmak istiyor olabilirsiniz konu ve olayları çok fazla abartmayın yoksa kendinizi olmadık ortamlar içerisinde bulabilirsiniz. Diğer taraftan Mars’ın Jüpiter’le olan olumlu açısı para ile ilgili işlerinizde karşınıza güzel fırsatları getirecek ama parasal işlerinizde bir yandan da ödemeleriniz varsa bardağın boş tarafını görmeye de meyilli olacaksınız ama olumlu tarafa odaklanın. İş hayatınızdaki koşturmaların karşılığını çok rahat alacağınız bir dönem para harcamalarınız artsa bile bütün bunları kontrol altına alabilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, özel hayatınızda, çocuğunuzla olan ilişkilerinizde her şeyi organize edeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor. Hafta başında işleri organize ettikten sonra birkaç gün iş hayatınızda yapılacaklara odaklanmanız gerekebilir. Bu dönem canınız önemli işlerle uğraşmak istemiyor ama kendinizi geri plana çekmeniz olayların içerisine atlamayışınız, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli bir konunun karşınıza gelmesiyle sonuçlanabilir. Bu Dolunay zamanı dolaşım sistemi problemlerinize, damar hastalıklarına, varislerle ilgili problemlere eğer kan hastalığı gibi bir hastalığınız genetik bir hastalığınız varsa bu hastalıklara dikkat etmeniz gerekecek. Hem işle ilgili konular hem de sağlıkla ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların hayatında oluşacak bazı konular gündeminize yerleşirken bir yandan da hayatınızla ilgili girişimlerde ne kadar fırsatlı olduğunuzu da göreceksiniz. Bu Dolunay önemli ticari faaliyetleri ya da önemli bazı girişimlerinizde sizi destekleyecek. Sizi daha az tanıyan insanların önünüzde çok önemli kapılar araladığını ve sizi bu işleriniz konusunda teşvik ettiğini fark edebilirsiniz ama diğer taraftan özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sorumlulukları, onun hayata bakış açısı sizin hayatınızı da etkileyebilir işte bu yüzden bardağın boş tarafını görmeyin ya da eğer bitmiş bir ilişkiyse artık daha fazla zorlamayın. İlişkiniz devam ediyorsa da bu geçici bir süreç kendinizi boş yere aşağıya çekmeyin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Aile hayatınızda ele alınması gereken konu ve olayları çok rahat bir şekilde ele alacaksınız ama Pazartesi gece saatlerinde para ile ilgili bir mevzuda tartışmaya girmemeye özen gösterin ufak bir kriz yaşanabilir. Salı günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ki bu Dolunay aşk evinizde oluşacak. Yeni bir aşk arıyorsanız ya da aşk hayatınızın canlanmasını istiyorsanız önemli mevzular karşınıza gelebilir. Özgürlükçü yapınızla aşk hayatınızda hareket edebilirsiniz, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız hızlanabilir arkadaş gibi birbirinize dost olduğunuzu bu Dolunayla fark edebilirsiniz. Çocuğunuzun hayatında oluşacak önemli olaylar verilmesi gereken hassas kararlar bu Dolunayın konularından olacak. Jüpiter’in Mars’la olan olumlu açısı parayla ilgili konularda güzel fırsatları karşınıza getirecek. Maddi konularda şanslı bir dönem. Hayatınızı yönlendirme konusunda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz sadece bu aralar yönünüzü belirlemek kolay olmayabilir. Yine de beklenmedik yerlerden göreceğiniz bu desteklerle yönünüzü bilmeseniz bile işle ve parayla ilgili konularda ne kadar rahat bir akışınız olduğunu da fark edebilirsiniz. İş hayatınızın yükümlülükleri sizi zorluyor. Bu dönem canınız çok büyük işlerle uğraşmak ya da gündelik hayatının sorumluluklarını yerine getirmek istemiyor olabilir. Bardağın boş tarafını görmeyin, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Bu önemli bir dönem. Uzak yerlerde bulunuyorsanız eğitimsel birtakım faaliyetleriniz varsa bu dönem işlerin üst üste binmesi ya da sorumluluklarınızı yapmak istemiyor oluşunuz iş hayatınızda sizi biraz zorlayacak ya da iş hayatınızdaki bu olumsuzluklar sağlığınızı olumsuz etkileyecek. Olayların olumlu tarafına odaklanmaya özen gösterin. Hafta sonuna doğru sevdiğiniz insanla güzel planlar sizi mutlu edebilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler iletişimsel faaliyetleriniz ön planda. Yakın çevrenizle yapacağınız planlara odaklı olacaksınız. Salı günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ve ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak. Eviniz için verilmesi gereken önemli bir karar bu Dolunayla devreye girecek. Sevdiğiniz insanın bu süreçte söyledikleri yaptıkları da sizi etkiliyor olacak o yüzden bu Dolunay zamanı aile ortamınızda vereceğiniz kararlarda abartıya kaçmayın. Harcamalar yapacaksanız da her şey ölçülü olsun çünkü Venüs sizin kariyer alanlarınızda geriliyor bu dönem yapılacak ekstra harcamalar sizi zorlayabilir.

Hayata olumsuz bakmamanız gereken bir dönemdesiniz. Ortaklığa atılacak adımlar, iş birliklerinden yana şansınız yüksek. Popüler olduğunuz, sevdiğiniz insanla sosyal çevrelerde beraber vakit geçireceğiniz bir dönem ama diğer taraftan hala bazı konularda ikna olmamış görünüyorsunuz. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki gerilimler hayata olumsuz bakmanıza neden olabilir. Zihinsel yönden kendinizi olumlu tarafa hazırlamanız gerekebilir. İş hayatınız, özel hayatınız ya da çocuğunuzla ilgili sorumluluklar işinizle ilgili konularda gerçek potansiyelinizi ortaya koymanıza engel oluyor gibi hissediyorsunuz ama bardağın boş tarafına odaklanmayın. Karşınıza gelecek fırsatlar bu hafta yüzünüzü güldürecek.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar para ile ilgili konular önemli bu hafta genelinde maddi olarak kendinizi güvene almak ya da parasal işlerinizi halletmek üzere yola çıkabilirsiniz. Salı günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ki bu Dolunay yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızı etkileyecek. Bu alanda daha demokratik daha mesafeli ama mantıklı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Akrabalarınızın hayatında önemli bazı hassas konular gündeme gelebilir ya da onlarla olan ilişkilerinizde bazı hassaslıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Diğer taraftan beraber iş yaptığınız insanlarla bu dönem önemli girişimlerde bulunmak önem kazanırken abartıdan ve coşkulu tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun çünkü bazı konuları yönetmekte zorlanacaksınız. Özellikle bu konular teknoloji ile sosyal medya ile bağlantılı olabilir kafanızda böyle fikirler varsa bu Dolunay zamanı bu fikirleri hareketlendirmek yerine hatalarınızı görerek bu hataları yeniden ele almak daha doğru olabilir.

Bu hafta işle ilgili konularda önemli girişimler var bir yandan da bazı uğraşılarınızın karşılığını görmek istiyor olabilirsiniz. İş hayatınızda güzel sonuçlar elde edeceksiniz ama aile ortamlarınızdaki sorumluluklar size ağır geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Partnerinizin ailesel konularda bazı anlaşmazlıkları devrede olabilir bu dönem bu konularda uğraşmak sizin de ruh sağlığınızı olumsuz etkileyebilir, bardağın boş tarafını görmeyin olumlu taraflara odaklanın o zaman hayat istediğiniz gibi akacak. Aşka, keyfe hafta sonu daha fazla yer veriyorsunuz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak önemli yerlerden güzel haberler alarak başlıyorsunuz. Pazartesi akşam saatlerinde halletmeniz gereken ufak bir mevzu gündeminize yerleşirken Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay para ile ilgili konularda almak istediğiniz önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Teknolojik ya da elektronik bir cihaz almak isteyebilirsiniz ya da bu dönem tam da bu alanlara bir yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Elinize geçen para ve bunun sonucunda yapacağınız yatırımlar önemli olacak ama bu yatırımlarınız konusunda ince eleyip sık dokuyun, duyduklarınızla hareket etmeyin, abartılı ve coşkulu, gereğinden fazla iyimser davranmayın. Cebinize bir para girecek ama bu parayı nasıl yönettiğiniz de önemli olacak.

Merkür’ün Satürn’le olan dik açısı yakın ve uzak çevreniz arasındaki diyalogları etkileyebilir. Bu dönem felsefi düşüncelerinizi, bildiklerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak isteyebilirsiniz. Ortaya koyduğunuz argümanların çürütüldüğünü ya da yakınlarınızdan destek alamadığınızı görebilirsiniz bu da zihinsel olarak yorgunluk hissetmenize bardağın boş tarafını görmenize neden olabilir. Eğitimsel işlerinizde de olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak durun çünkü aslında ne kadar şanslı olduğunuzu bu Dolunay size gösterecek. Eğitim, çocuklarla ilgili konular, aşk hayatınız, gelecek ile ilgili önemli planlarınız konusunda güzel şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Her zamanki gibi endişelerinizden uzak durun o zaman işler çok daha rayına oturur.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar biraz isteksiz enerjilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz ama bu çok da uzun sürmeyecek Salı günü sizin burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek yani hızlı haberler bu Dolunayla beraber gündeminize yerleşebilir ya da bu Dolunay zamanı sağlığınıza ekstra özen göstermek durumunda kalabilirsiniz. Damar hastalıkları, dolaşım sistemi problemleri, tansiyon, kalp ya da varisleri ilgilendirecek sıkıntı ve problemler olabilir. Dolunay sizin alanınızda olduğu için sağlığınızı ekstra kuvvetlendirmeniz önemli olacak.

Ev, aile ve yuva alanlarınızda güzel etkileşimler var. Ailenizden insanları ağırlamak önemli olurken eve ya da ailenize yapacağınız bir harcamada abartıdan uzak durun. Sevdiğiniz insanla bazı noktalarda sendelemeler devreye girebilir ama bu dönem sizin verdiğiniz tepkiler de önemli olacak. Mars’ın Jüpiter’le olan olumlu açısı para ile ilgili işlerinizde istediğiniz sonuçları elde edebileceğinizi gösteriyor. Ev ve aile hayatınızda bolluğu ve bereketi çok rahat bir şekilde hayatınıza alabilirsiniz. Para ile ilgili konularda olumsuzluktan uzak durun. Belki para başka insanlardan size geliyor olabilir eşinizden, partnerinizden geliyor olabilir. Bu dönem siz aslında para kazanmak istiyor olabilirsiniz ya da daha çok kendi kazançlarınıza odaklanmak istiyor olabilirsiniz işte bu noktada kendinizi aşağıya çekmeyin. Bu dönem mümkün olduğunca varsa borçlarınızın üzerine düşmeye, yapılandırmaya ve çözüme ulaştırmaya çalışın, harcamalarınızı da kontrol edin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar haftanıza sosyal çevrenizden gelecek önemli haberlerle merhaba diyorsunuz. Arkadaşlarınızla bazı işlerinizi organize etmenin tam zamanı ama salı günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ki bu Dolunay bir olayın iç yüzünü karşınıza getirebilir bazı hassas durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hassas durumların iş ortamlarınızı ilgilendiren önemli kararlar olması söz konusu ya da anne tarafınızdan alınacak önemli haberleri kapsayabilir. Diğer taraftan iletişimsel işlerinizde ve yakın çevrenizden gelecek destekler konusunda hayat sizi destekliyor. Önemli şans ve fırsatlar elde edeceksiniz, iş birliklerine açık olacaksınız, ortaklaşa atılacak adımlar sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bazı konuşmalarını gözünüzde fazlasıyla büyütebilir ya da bu konuşmalardan fazlasıyla incindiğinizi görebilirsiniz. İkili ilişkilerde bardağın boş tarafına odaklanmayın. Sevdiğiniz insanın bunu neden yaptığını ya da altındaki motivasyonların neler olduğunu fark etmeniz ilişkinize bakış açınızı değiştirecek ve özel hayatınızda sizi daha mutlu bir noktaya taşıyacak. Taşınma ile ilgili bir süreç gündeminizdeyse bu dönem taşınma ile ilgili detayları daha iyi planlayın ve bugünün işini yarına bırakmayın.

Yorumlar (0)