27.03.2023, 11:51

27 Mart – 02 Nisan haftalık burç yorumları

27 Mart – 02 Nisan haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koçlar ve yükselen Koçlar, sizin burcunuzda bir yeni ay gerçekleşti. 21 Mart’ta hayatınızla ilgili cesur adımlar atmak istediğiniz ilerlemek istediğiniz noktaları hareketlendireceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Kaldı ki bu hafta Merkür’ün Jüpiter ile bir kavuşumu var. Bu zaten ilerlemek istediğiniz noktalarda iş hayatınızda, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platform alanlarınızda, yakın çevrenizle beraber girişilecek işlerinizde karşınıza önemli şans ve fırsatları getirebilir. Bu aralar konuştuklarınıza dikkat edin çünkü ağzınızdan çıkanın gerçeğe döndüğünü fark edebilirsiniz. Yine kendinizi bir anlamda şanslı görecek önemli insanlarla bir araya gelecek kafanızdaki planları tam da istediğiniz gibi şekillendirmenin yolunu bulacaksınız.

Bu hafta içsel gerginlikleriniz yüksek olabilir, bu içsel gerginlikler daha çok sizin dışınızda gelişen olaylarla bağlantılı olacak. Diğer taraftan ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşan hızlı gelişmeler, burada yapılması gerekenlerde biraz zorlanabilirsiniz. Bu hafta emlakla alakalı herhangi bir işiniz varsa dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le bir kavuşumu var bu para evinizde oluşacak. Bu da şu anlama geliyor maddi konularda hızlı girişler, hızlı çıkışlar, hızlı kazançlar altında olacaksınız. Eğer evliyseniz, partneriniz, ortağınız varsa onun parayla ilgili konularda ani hızlı kararları da devrede olabilir ama bu dönem cebinize giren para önemli olacak. 8 Kasım civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar parayla alakalı konu ve olayların daha olumlu bir şekilde karşınıza gelme potansiyeli de yüksek. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlığa dikkat edin bu anlaşmazlıklar en çok para harcamaları ve düzeniniz üzerinden olacak gibi görünüyor. Hafta sonuna doğru oldukça keyifli hissedeceksiniz kendinizi ve özel hayatımıza daha fazla vakit ayıracaksınız.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar haftaya para işleriniz ön planda olarak giriş yapıyorsunuz ama haftanın genelinde ve sonraki haftaya da yansıyacak olan etkilerde biraz geri planda durmanız gereken bir dönem olacak. Kişisel girişimleriniz, önemli adımlarınız için çok da destekli olmayacaksınız. Daha fazla kendinizi düşünmeniz, kendi ruhunuza yatırım yapmanız ve işlerinizi planlamanız gereken bir dönem olacak. Bazen bağışıklık sisteminizin düşük çalıştığını yataktan kalkmak istemediğinizi birçok işin gözünüzde büyüdüğünü görebilirsiniz. Ama bunlar sizi korkutmasın Venüs Boğa burcunda hızlı gelişmeler de olacak bu hafta genelinde. Özellikle cuma gününe dikkat edin çünkü kariyer hayatınızda hızlı bir gelişme gündeme damgasını vurabilir. Sıkılganlıklarınız yüksek görünüyor ailevi konulara, iş hayatınıza, mesleğinize karşı yaklaşımınızda hızlı kararlar beklenmedik olaylar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. 8 Kasım’da oluşan tutulma noktaları cuma günü tetikleniyor o yüzden hem hayatınıza hem özel hayatınıza dair vereceğiniz kararlar önemli olabilir. Sıkılganlıklarınızı iyi kontrol edin.

Salı günü fikirleriniz önemli gelişmeler içerecek ve ilhamınız yüksek çalışacak. Yazmaya çizmeye dayalı bir işiniz varsa bu dönem yalnız olmaktan kendinize vakit ayırmaktan ya da düşüncelerinizle yalnız baş başa olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde önemli açılımlar gündeme gelebilir. Yine eğer beklediğiniz bir davanın sonucu varsa ya da uzak yerlerden beklediğiniz haberler varsa Salı günü bu haberlerin de gündeme gelmesi söz konusu olacak.

Yakın çevrenize enerjinizi harcayacağınız bir dönem ama yakın çevrenizdeki insanlarla zaman zaman gerilimlere de açık olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ailenize, yuvanıza ve özelinize daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Ev ortamlarınızda dinlenmek, kendinize vakit ayırmak ruhunuza iyi gelecek. Bu hafta kendinizi gerektiğinden fazla hırpalamayın, üzmeyin olayların akışına kendinizi bırakın, işlerin çok daha rahat bir şekilde yoluna girdiğini göreceksiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Mars sizin burcunuzdan çıktı, artık uğraşınızı enerjinizi para ile ilgili konulara harcayacaksınız. Diğer taraftan çevresel faktörler oldukça hareketli bir haftaya göz kırpıyor. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar, onlarla girişeceğiniz işler, organizasyona yönelik atacağınız adımlarla ilgili konuların hareketli olduğunu göreceksiniz.

Hemen salı günü bir arkadaşınızdan gelecek güzel bir teklif çok hoşunuza gidebilir. Hem eğitim hem ticaret hem de seyahate dayalı adım atmak istediğiniz konularda güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizi artırabilir, salı, çarşamba günlerinde güzel bir para teklifinin karşınıza geldiğini çok net görebilirsiniz.

Bu hafta Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le kavuşumu beklenmedik olaylara açık olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Bu konular hem özel hayatınız size keyif veren konularla bağlantılı olabilir hem de yurt dışı bağlantılı işlerinizi kapsayabilir. Eğitimle ilgili alanda da bazı konularda beklenmedik ani hızlı gelişmelere açık görünüyorsunuz. 8 Kasım’daki Ay tutulması ile beraber o dönem yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar daha olumlu ele alınacak şekilde karşınızda gelebilir. Dış ortamlardan gelecek bazı konulara maruz kalabilirsiniz bu hafta genelinde ya da bilinçaltınızda vereceğiniz tepkilerin yüksek olduğunu da fark etme potansiyeliniz var. Hayatınızla ilgili adım atmak istediğiniz noktalarda işinizle ilgili konularda hayat sizi destekliyor. Çevrenizden güzel şanslarınız var ama ne olursa olsun bu hafta gereğinden fazla kendinizi hırpalamayın. Hafta sonuna doğru kısa vadeli planlar yakın çevrenizle beraber yapılacak önemli bazı güzel planlar devreye girecek.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama yine de sizin için önemli haftalardan bir tanesi çünkü 21 Mart’ta oluşan yeni ay kariyer ve meslek alanlarınızda hızlı adımları karşınıza getirecek demiştim. İşte şimdi iş hayatınızda, kariyerinizde, mesleğinizde hızlanmanın tam zamanı. Önemli konuşmalar, fikir iş birlikleri ya da kendinizi geliştirme fırsatları karşınıza gelebilir. Salı günü bu anlamda çok şanslı işinizde ticari faaliyetlerde girişimlerinizde güzel tekliflerle karşılaşma potansiyeliniz var. Ailevi konularda da aradığınız mutluluğu, huzuru, şansı yakalayacaksınız gibi görünüyor.

Diğer taraftan cuma günü Venüs’ün Uranüs’le kavuşumu var arkadaş ortamlarınızda, kalabalık yerlerde, sosyal çevre alanlarınızda beklenmedik bazı durum ve olaylara açık olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde sıkılgan tavırlar sergileyebilir ya da arkadaşlarınızın size karşı bu şekilde yaklaştığını görebilirsiniz. Ani hızlı bazı olaylar ya da para ile ilgili bazı gelişmeler karşınıza gelebilir illa bunun olumsuz olmasına gerek yok belki bir arkadaşınızın parayla ilgili bir konusu vardır ve sizden bir yardım dileği söz konusu olabilir ya da yine bir arkadaşınızdan gelecek bir iş teklifinin para ile ilgili bir alana kaydığını ve burada da bir anda verilecek kararlar olması gerektiğini fark edebilirsiniz ama sosyal çevrenizde hızlı olaylara açık olacağınız bir dönem. Yine arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler sizin hayatınıza da yansıyabilir.

Bu haftanın genelinde içsel gerginlikleriniz çok yüksek olabilir Mars da Yengeç burcuna geçti hayat sizi bir anlamda hızlandırıyor ama ne yapmanız gerektiğine dair kararlar almakta zorlanıyor olabilirsiniz, hayata olumsuz tarafından bakmamaya çalışın. Bu aralar eğitimle ilgili konular, daha hareketli olmanız ve inisiyatif almanız gereken konularda henüz harekete geçemediyseniz bu üzerinizde bir suçluluk duygusu ya da birtakım depresif etkiler yaratabilir en çok buna dikkat etmeniz gerekiyor. Hafta sonuna doğru daha çok para harcamalarınız ön plana çıkacak. Pazar gününden sonraki dönemse kısa vadeli planlarınıza odaklanacak, iletişimi yüksek tutacak ve bir sonraki haftanıza böyle başlayacaksınız.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar haftanıza sosyal çevreniz aktif olarak giriş yapıyorsunuz. Arkadaşlardan gelecek önemli haberler bu haftaya damgasını vurabilir kaldı ki seyahatlerinizin hızlanacağı, kendinizi göstermek isteyeceğiniz, farklı insanlarla bir araya gelerek mutluluk duyacağınız, cesur adımlarla yolunuzda ilerleyeceğiniz bir dönem içerisindesiniz. 21 Mart’tan 6 Nisan’a kadar hem kariyer hem seyahat, eğitim, ticari faaliyetler alanlarında adım atmak istediğiniz konuları hızlandırabilirsiniz.

Venüs’ün Uranüs’le kavuşumu cuma günü devreye girerken sosyal ortamlarınız ve kariyer alanlarınızda hızlı gelişmeler karşınızda gelebilir. Kariyerinizde beraber çalıştığınız patronunuzun hayatında önemli bir olayın gerçekleşmesi sizin hayatınızı ve çalışma ortamınızı etkileyebilir. Yine ani hızlı beklenmedik olana açık olmanız gereken bir dönem, sıkılganlıklarınız yüksek olacak farklı olanın peşinden gitmek isteyeceksiniz hem ailevi konularda hem de kalabalık yerlerde diğer insanlarla olan ilişkilerinize de dikkat etmeniz gerekebilir, beklenmedik olaylar karşısında kalabilirsiniz. 8 Kasım civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar tam da cuma ve cumartesi günleri tetiklenebilir.

Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber yönünüzü bulmakta zorlandığınız ya da öfkenizi içinize attığınız savunmaya da geçtiğiniz bir dönem olabilir. Böylesi bir dönemde göz önünde olacağınız ortamlarda vereceğiniz tepkiler de önemli olacak. Riskten ve tehlikeli yerlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Eğer herhangi bir yerde yatırımınız varsa yatırımlarınız konusunda da bu hafta temkinli adımlar atmayı ihmal etmeyin. Hafta sonuna doğru hayatınız hızlanmaya başlıyor, hafta sonu ay sizin burcunuzda gezinirken kendi hayatınıza dair yapmak istediğiniz ne varsa bunları hayatınıza geçireceksiniz ve hafta sonu diğer günlerinize nazaran çok daha hızlı ve keyifli akacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, iş hayatınıza ve yapılması gerekenlere odaklanarak, iş ortamlarınızdan gelecek haberlere odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında Merkür’ün Jüpiter’le kavuşumu sizi en çok maddi yönden etkileyecek. Parasal yönden güzel haberler karşınıza gelebilir hem kariyer hayatınızda hem de evle ilgili girişeceğiniz işlerinizde işin içerisine ailenizi de katarsak güzel haberler, şanslı haberler devrede olabilir. Aynı zamanda uğraştığınız bir nafaka işiniz, mirasla ilgili bir konu ya da bir para beklentiniz varsa salı günü bu konuların aktif olduğunu ve istediğiniz haberlerin karşınıza sizi mutlu ederek geldiğini de görebilirsiniz. Spiritüel konularla ilgileniyorsanız bu aralar cesur olmanız gereken bir dönem ve eğer cesur olduysanız bu cesaretinizin karşılığını da çok net görebilirsiniz.

Cuma günü Venüs Uranüs’le birleşiyor beklenmedik olana hazırlıklı olmak lazım. Uzak yerlerde, seyahatlerde, eğitimde, tatilde hızlı olaylar karşınıza gelebilir özellikle tanımadığınız insanlarla olan bağlantılarınızda sıkılganlıklarınızın yüksek olduğunu göreceksiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onların hayatında yaşanacak belirsizlikler ya da olaylar sizin de hayatınızı meşgul edebilir. Aynı zamanda yine bir eğitim ya da bir iş fırsatının sonuçları ile bu dönem yüzleşebilirsiniz. 8 Kasım tutulma noktası bu cuma günü tetiklenmiş olacak o dönem yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar daha olumlu bir şekilde karşınıza gelecektir. Eğer eğitimci ya da öğrenciyseniz bu dönem sıkılganlıklarınızla hareket ediyor olabilirsiniz. Mesela eğitmenlerinize, öğrenci arkadaşlarınıza, derslere karşı isteksiz olabilirsiniz. Öfkeli biraz asi, isyankâr tavırlarla çevrenizdeki insanları yönlendirmek isteyebilirsiniz bu etkiye dikkat edin.

Diğer taraftan Mars arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda hareket etmeye başladı sevdiklerinize karşı korumacı, içgüdüsel tavırlarınızla hareket edebilirsiniz bu dönemde ama arkadaşlarınızla yapılacak bir işiniz, girişimleriniz varsa bu hafta bu girişimlerden istediğiniz sonuçları almak çok da mümkün olmayacak. Kadın-erkek ilişkilerini dengeye oturtamadığınız haftalardan bir tanesindesiniz. Satürn de ilişkiler alanınıza geçti bu da zaman zaman ilişkilerinizde bardağın boş tarafını görmenize ya da olumsuz bakmanıza neden olacak hayata o yüzden ilişkilerinizi bu hafta hiç zorlamayın hayatı akışına bırakın hem parasal konularda şanslı olacaksınız hem de diğer taraftan önemli bazı haberler karşınıza gelecek. Hafta sonu dinlenmeye özen gösterin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler haftaya dış ortamlardan gelecek önemli haberlerle giriş yapıyorsunuz ve bu hafta sizin için önemli çünkü Merkür’ün Jüpiter’le kavuşumu ilişkiler alanında sizi popüler kılıyor. Sevdiğiniz insandan beklediğiniz teklif her an gelebilir ya da sevdiğiniz kişiyle bütün olmanın tadını çıkarabilirsiniz, beraber yapmış olduğunuz planların hareketlendiğini görebilirsiniz, çevrenizdeki insanlara faydanız artabilir, ortaklı işlerinizde önemli anlaşmalara imza atabilirsiniz. Oldukça keyifli kendinizi geliştireceğiniz önemli yasal konuları masaya yatıracağınız bir anlamda da hayatınızı keyiflendireceğiniz haftalardan bir tanesi olacak ama kendi içerisinde gerginlikler de barındırmıyor değil.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le olan kavuşumu para ile ilgili konulara dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Ortak müşterek paranız, evliyseniz eşinizin parası hızlı ani beklenmedik olaylara açık olacak. Harcamalarınız çok yüksek olabilir beklenmedik bir alışveriş ya da bir harcama gündeme gelebilir. Bir yerlere yatırım yapıyorsanız ya da spekülatif alanda birtakım işleriniz varsa ani hızlı olaylara açık görünüyorsunuz o yüzden para ile ilgili konularda bu hafta dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. 8 Kasım tutulma zamanı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar yine bu dönem karşınıza gelebilir. Bu ara hak ettiğinizi düşünerek ya da canınız sıkıldığı için çok rahat para harcayabilirsiniz bu da eşinizin dikkatini çekebilir ya da partnerinizin böyle davrandığını görebilirsiniz. Bu noktalarda anlaşmak çok da kolay olmayacak.

Satürn sağlık evinize, iş alanlarınıza girdi bazı gerçekliklerle yüzleştiğiniz bir döngü içindesiniz ama bu hafta genelinde aldığınız haberler karşısında olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak tutun kendinizi ve yelkenlerinizi hemen suya indirmeyin. Sosyal çevreniz çok aktif görünüyor hafta sonu arkadaşlarla beraber yapılacak planlar devreye girecek. Arkadaşlarınız yoksa ya da bu aralar kendi halinizdeyseniz eşiniz varsa ya da sevdiğiniz varsa da dış ortamlarda kalabalık yerlerde sosyalliğinizi artıracaksınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler parayla ilgili konular bu hafta gündemimizde. Alacak verecek meselesi zaten 6 aydan beri gündeminizdeydi şimdi Ayın etkisiyle buralarda yapılması gereken son konularla uğraşabilirsiniz. Bu hafta Merkür’ün Jüpiter’le kavuşumu işle ilgili konularda güzel fırsatları karşınıza getirecek. Gerektiği kadar cesur olduysanız kendinizi öne çıkardıysanız iş ortamlarınızda lider vasıflarınızla hareket ettiyseniz atak bir şekilde davrandıysanız bu hafta aradığınız, beklediğiniz haberler karşınıza gelecek. İşinizde bir numara olabilirsiniz hatta insanlar size gerçekten işinizi çok iyi yaptığınızı ve bunun sonucunda da farklı işlerde değişik kollarda çalışıp çalışmak istemediğinizi de sorabilirler. Yine beklediğiniz, almak istediğiniz bir haber varsa salı günü bu haberlerin karşınıza olumlu bir şekilde gelme potansiyeli yüksek görünüyor. Yemeye-içmeye olan düşkünlüğünüz artabilir sporu biraz abartabilirsiniz ama gündelik hayatınızın ritminde keyifli bir zaman dilimi geçireceksiniz.

Diğer taraftan Venüs’ün Uranüs’le kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayatınızda beklenmedik olana açık olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Farklı sıra dışı ilişkilere kapılabilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın bu dönem farklı davrandığını görebilirsiniz. Yine sevdiğiniz insanın kariyerindeki değişimler aile hayatındaki sıkıntı ya da problemler ilişkinize yansıyabilir bu dönem karşı tarafı anlamak çok da kolay olmayacak. Cuma ve cumartesi günleri ağırlıklı olarak bu etkiye dikkat edin. İçsel gerginliklerinize dikkat etmelisiniz. Hayatın tadını çok fazla çıkaramıyorsanız, iş koşturmalarınız yüksekse hemen bardağın boş tarafını görmeyin ve sizi yukarıya çekecek insanlarla daha fazla plan yapın. Tanımadığınız insanlarla olan uğraşlarınız bu dönem artacak. Hafta sonuysa göz önünde olacağınız ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunmaktan mutluluk duyacaksınız.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, ikili ilişkilerinize özel hayatınıza vakit ayırarak haftanıza giriş yapıyorsunuz ve bu hafta şartlar karşı tarafın elinde olacak. Sevdiğinizle haftanın hemen başında girişeceğiniz bir tartışma ya da bir kavganın tüm haftaya damgasını vurduğunu görebilirsiniz ya da tam tersi sevdiğiniz insanı anlayışla karşılayarak haftanıza güzel planlar yaparak da girebilirsiniz.

Bu hafta Merkür’ün Jüpiter’le kavuşumu özel hayatınızda şanslı olduğunuzu size hatırlatacak. Bu dönem şansınıza güvenin, cesur olun yatırımlarınız konusunda kendinizi ön plana çıkarın daha önceden kayıplarınız olduysa ya da bu alanlarda sıkıntı ya da problemler çektiyseniz şimdi bu konuların artık üzerine çıkmış bulunuyorsunuz o yüzden hem aşk hayatınızda çok güzel teklifler alabilirsiniz hem de spekülatif işleriniz varsa borsada yatırım yapıyorsanız beklenmedik kazançlara açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sosyal çevresi ile ilgili bir aktivite devreye girebilir mesela sevdiğiniz kişinin bir arkadaşının doğum günü yemeğine gidebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanların arkadaşlarıyla verilecek bir iftarda bulunabilirsiniz sosyal çevre çok aktif olacak. Sportif faaliyetler, sanatsal işlerde kendinizi göstereceğiniz bir dönem olacak.

Venüs’ün Uranüs’le kavuşumu iş ortamlarınızda beklenmedik ani oluşumları da işaret ediyor o yüzden iş ortamlarınızda hızlı ani haberler devreye girebilir. Kadınlardan yana beklenmeyene hazır olmalısınız, beraber çalıştığınız insanlarla olan girişimlerinizde sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Bu hafta ani olaylar yaşanabilir sağlığınıza da gereken özeni gösterin. 8 Kasım tutulma zamanı neler yaşadıysanız buna benzer konu ve olaylar yine bu tetiklenmeyle beraber perşembe ve cuma günleri devreye girecek. Enerjinizi müşterek maddi konulara harcadığınız bir dönem içerisindesiniz ve enerjinizi bu alanlarda harcarken diğer taraftan ev hayatınızda yapılması gerekenler de ele alınacak. Mesela boya badana, tadilat tamirat gibi işleriniz varsa bu konular bu hafta genelinde konuşulabilir ya da bu hafta genelinde halledilebilir.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar çalışma koşulları, gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Koç burcunda bir Yeni ay gerçekleşti bu Yeni ay ev, aile ve yuva alanlarınızda verilmesi gereken önemli kararları barındırıyordu. Bu hafta da bu konuların fazlasıyla hareketli olduğunu göreceksiniz. Merkür’ün Jüpiter’le kavuşumu evle ilgili konularda güzel gelişmeleri karşınıza getirecek. Mesela bir fırsat karşınıza çıkabilir ev almak, ev değiştirmek istiyorsanız şimdiye kadar hiç olmadığınız kadar cesaretle davranabilirsiniz belki işiniz henüz oturmadı belki önünüzdeki dönemi net okuyamıyorsunuz ya da önünüzdeki dönem ne olacağına dair çok fazla bilginiz yok ama bu dönem ailevi ve evle ilgili konularda inanılmaz cesur ve yenilikçi adımlar devreye girecek. Evle ilgili bir konuda çok güzel bir çözüm gündeme gelebilir ya da ailenizden bir insanın bu çözümü karşınıza getirdiğini görebilirsiniz. Yine evle alakalı bir yer satacaksınız da bir yer alacaksınızdır ya da kafanızda bir yer kiralamak vardır böyle şeyler varsa Salı günü yapmaya özen gösterin gökyüzü bu anlamda sizi destekleyecek.

Venüs’ün Uranüs’le olan kavuşumu aşk hayatınızda sıkılganlıklarınızı ortaya çıkaracak o yüzden sevdiğiniz insana karşı sabırsız, agresif tavırlarla hareket edebilirsiniz ya da tam tersi onun size bu tavırlarla hareket ettiğini görebilirsiniz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun da bu hareketlerle size yaklaştığını fark etme potansiyeliniz var. Yine ani hızlı beklenmedik aşklara kapılabilir ya da ani hızlı beklenmedik bir şekilde ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Mars’ın Uranüs’le 45 derecelik açısı özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmazlıkları karşınıza getirirken salı ve cumartesi günleri sevdiklerinizle anlaşmak gerçekten kolay görünmüyor kaldı ki Mars da ilişkiler alanınıza geçti tartışmalarda pasif agresiflikten, alınganlıklardan mümkün olduğunca uzak durun.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, hafta sizin için keyifli etkilerle başlıyor. Koç burcunda oluşan yeni aydan almış olduğunuz etkilerle girişimciliğinizi hızlandırdığınız ve yakın çevrenizle beraber hareket etmek istediğiniz konularda fazlasıyla aktif, cesur ve lider özelliklerinizi ön plana çıkardığınız bir dönem en fazla bu özellikleri yakın çevrenizde sizi tanıyan insanlara gösteriyor olabilirsiniz ama bu hafta eğer iletişime dair herhangi bir işiniz varsa salı günü burada gelecek güzel bir teklif sizi çok mutlu edebilir. İletişim işleriniz hızlanabilir. Önemli anlaşmalar toplantılar devreye girecek. Salı günü satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlarda atılacak her tür işte şansın ve bolluğun sizin tarafınızda olduğunu çok net bir şekilde göreceksiniz. Maddi konularda da istediğiniz sonuçların karşınıza gelme potansiyeli yüksek görünüyor.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le olan kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda hızlı ani beklenmedik olaylara açık bir gün olacağının altını çiziyor. Evinize aniden gelen bir misafir ya da aniden oluşacak bir olay ya da bir konu algınızı buraya çevirebilir. Ev ortamlarınızda çok çabuk sıkılabilirsiniz ya da ev ortamlarınızdaki ilişkilerde iniş çıkışlarınız yüksek olabilir. Babanızla olan ilişkinizde de bunu hissediyor olacaksınız. Taşınma, yer değiştirme ya da bir yer ayarlama gibi olayların da aktif olduğunu görme potansiyeliniz var. 8 Kasım tutulma noktası tetikleniyor. Perşembe ve cuma günleri bu yüzden o dönem yaşadıklarınıza benzer konu ve olayların hızlanması devrede olacak.

Bu hafta içsel gerginliklerinizi en çok maddi konularda yansıtabilirsiniz. Diğer taraftan ev ve aile ortamlarınızda anlaşmazlıklar devreye girebilir. Bu dönem amcalarınızla ya da halanızla olan bağlantılara dikkat edin ya da babanızın özellikle halanız ya da amcanızda olan bazı konuları gündemde olabilir. Hafta sonuna doğru ilişkiler hayatınızda görünür olacak sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarla yolunuzda ilerlemek isteyeceksiniz ve sevdiğiniz insana hafta sonunda daha fazla vaktinizi ayıracaksınız.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, ev, aile, yuva alanlarınıza odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Koç burcundan almış olduğunuz Yeni ay etkileriyle maddi konularda hızlı, cesur, aktif adımlar devreye girecek ve bu hafta bu alanlardan yana şansınızı, gücünüzü üzerinizde hissedeceksiniz. Salı günü hem ailenizi hem evle alakalı girişimleri hem de özel hayatınızı ilgilendirecek önemli bir konuşma bir teklif bir fırsatın karşınıza gelme olasılığı çok yüksek. Para kazançlarınızın yüksek olacağı bir hafta ve burada konu ne olursa olsun ister ev ister iş ister aile olsun güzel bazı haberlerle kendinizi mutlu, iyimser, şanslı görebilirsiniz. Diğer taraftan harcamalarınız yüksek olabilir ya da yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız işlerde hala kafanıza yatmayan sizin üzerinizde baskı yaratan bazı konuların devrede olduğunu görebilirsiniz.

Venüs’ün Uranüs’le olan kavuşumu cuma günü devreye girecek yakın çevrenizdeki insanlara karşı sıkılganlıklarınız yüksek olabilir, asi, isyankar davranabilirsiniz, kafanıza göre davranma isteğinizle insanları şaşırtabilirsiniz. Yine sosyal medyayı kullanıyorsanız dijital platformda birtakım işleriniz varsa eğitim, radyo, televizyon, ulaşım gibi konularla alakalı işleriniz varsa hızlı ani beklenmedik olana açık olun. Abinizin, ablanızın, yakın çevrenizdeki insanların hayatında da hızlı gelişmeler gündeme gelebilir özellikle onların kariyeri ve işiyle ilgili konularda.

İçgüdülerinizde tavan yapabilir bu dönem içerisinde sezgilerinize mümkün olduğunca inanın ve güvenin. Para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var ama kendinize güveniniz olmayabilir ya da çok dikkatli adımlar atmak zorunluluğu hissediyor olabilirsiniz. Bu hafta sizi geriye çeken tek konu bu olacak onun dışında her şey rahat bir akışta.

Yorumlar (0)