30.01.2023, 12:40

30 Ocak – 05 Şubat haftalık burç yorumları

30 Ocak – 05 Şubat haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, hafta sonundan aldığınız etkilerle para ile ilgili konular önemli fakat 11:34’e kadar parasal konularda önemli kararlar almamaya çalışın. 11:34 itibariyle birkaç gün boyunca iletişim işlerinizin üzerine düşeceksiniz yakın çevre bağlantılarınızı önem kazanacak. Akrabalar, kardeşler, komşular yakınlarınızda kim varsa onlarla kısa vadeli planlarınızın üzerine düşebilir ya da bu alanda iletişime dayalı bir işiniz varsa burada konuşma ve görüşmelerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Toplantılar yapmak birtakım görüşmeler içerisinde girmek önemli olacak bu hafta genelinde. Pazartesi günü oldukça keyifli etkileşimler var gökyüzünde, kariyerinizde önemli bazı gelişmeler karşınıza gelebilir. Aslında yaklaşık 3-4 haftadan beri konuştuğunuz bazı konuların üzerinden geçmek durumunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi bu konuları yeniden toparlamak artık kararlar vermek ve bu kararları hayatınıza sokmak önemli olacak. Sizi harekete geçiren konular yakın çevrenizden gelecek. Hem organizasyonlar, aktiviteler, davetler yakın çevrenizle beraber yapacağınız her türlü iş konusunda bu hafta fazlasıyla destekli olacaksınız.

Perşembe ve cuma günleri evinize, yuvanıza, ailenize vaktinizi ayırmayı ihmal etmeyin. Hafta sonuysa hayatınız hareketleniyor Pazar günü aşk evinizde bir dolunay gerçekleşiyor. Aşk hayatınız ön plana geçerken varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylarda gücünüzü ve liderliğinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu da zaman zaman beraber olduğunuz insanla aranızda bazı gerilimlere neden olabilir. Bu dolunayda bazı ilişkilerinizde gerginlikleri karşınıza getirebilir, yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Eğlenceye, para ile ilgili konulara, yatırımlarınızla ilgili konulara dikkat edin çünkü bu dolunay bu alanlardan gelecek. Önemli bir aşk karşınıza çıkabilir ama tam da bu aşka yakalandığınızda karşı tarafın iş hayatında yaşadığı bir sıkıntı sizin aşk hayatınızı da sekteye uğratabilir ya da çocuğunuzun hayatında yaşanacak bir olay sizin hayatınızı da etkileyebilir. Hafta sonuna doğru tam bu dolunay zamanı ve bir sonraki hafta başında para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atın, sıkılgan tavırlardan uzak durun ve lüks harcamalarınıza dikkat edin durup durup bir şeyin en pahalısını almak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz ama 11:34 itibariyle birkaç gün boyunca bu hızlı hareketlilik yerini daha oturaklı koşullara bırakacak ve para ile ilgili konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Özellikle harcamanız, yatırmanız gereken bir para varsa, para ile ilgili halletmeniz gereken işleriniz varsa çarşamba gece saatlerine kadar bu konularla daha fazla ilgili olabilirsiniz. Gelecek planlarınızda önemli konuşma ve görüşmeler devreye girebilir. Bu ara yapacağınız toplantılar, konuşmalar, görüşmeler işle ilgili planlar hayatınızı destekler nitelikte olacak. Son 3-4 haftadır kaçırdığınız fırsatların farklı şekillerde yeniden karşınıza geldiğini hatta bu kaçırdığınız fırsatlarda bazı düzeltmelerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Bu da işe bakış açınızı ve geleceğe yönelik ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi daha olumlu bir noktaya taşıyabilir. Pazartesi günü 11:34’ten sonrası gayet keyifli görünüyor. Harekete geçmek istediğiniz konularda bu Pazartesi ve bu hafta başında harekete geçmekten de korkmayın. Para ile ilgili konularda halletmeniz gerekenler devrede olabilir iş hayatınızda ya da işle ilgili bir konunun parasal konularını çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Muhasebeye dayalı birtakım işleriniz varsa bunları da ele alabilirsiniz.

Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle beraber yapacağınız önemli planlar devreye girebilir. Akrabalar, kardeşler, ailenizle konuşmak ve görüşmek önem kazanırken hafta sonu ev ve yuvanızla alakalı konu ve olaylar önemli olacak. pazar günü de burada bir dolunay gerçekleşecek. Tam kariyerinize odaklandığınız kendinizi göstereceğiniz toplumsal konularla ilgili olacağınız bu dönem dolunay zamanı ev, aile ve yuva alanlarınızdan alacağınız bir haber ve bir olayla dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. İlginizi ve alakanızı ailevi koşullara döndüreceksiniz ama evinizde yaşanacak bir huzursuzluk, bir gerginlik çabuk isyan etmenize ve çabuk tepkiler vermenize neden olabilir. Baba tarafınızla anne tarafınızla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak. Ilımlılıktan mümkün olduğunca geri durmayın bu çok önemli. Arkadaşlarınızla aranızda oluşacak parasal bir mevzu bu dolunaya damgasını vurabilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler pazartesi erken saatlerde isteksiz olabilirsiniz. İşe geç kalabilirsiniz, organize olmakta zorlanabilirsiniz ya da önemli bir işiniz gözünüzde büyüyebilir. Çok da uzun sürmeyecek 11:34 itibari ile yerini daha konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Hareketli birkaç gün geçireceksiniz, yerinizde duramayabilirsiniz, önemli haberler alabilirsiniz, çabuk sıkılabilirsiniz, heyecanlı yapınızı ortaya koyacaksınız. Diğer taraftan pazartesi gayet keyifli etkileşimler var seyahatlerle alakalı konularda iş görüşmeleri ile ilgili alanda ya da diğer insanlarla yapılacak her türlü işinizde gücünüzü üzerinizde hissedecek diğer insanları ikna etmekte zorlanmayacak ve önemli işlerinizi harekete geçireceksiniz. Uzun zamandan beri plan yapıyorsanız ve o gücü bulamıyorsanız bu pazartesi her şeyin rayına oturduğunu ve o gücü üzerinizde bulduğunuzu ve yolunuzda hızlı bir şekilde ilerleyeceğinizi çok net görebilirsiniz. Diğer taraftan para ile ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir parasal bir mevzu ya da konu çok fazla kafanızı kurcaladıysa ocak ayı genelinde, bütün bunları yeniden ele almak ve burada yanacak yeşil ışık, keyifli bir ışık ya da yön sizi çok ama çok mutlu edecek. Kafanızdaki planları net bir şekilde uyguladığınızı göreceksiniz. Bu hafta olumlu etkilerle bezeli. Perşembe ve cuma günleri para ile ilgili konularda kendi gücünüzü ortaya koyabilirsiniz ve parasal konularda kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olabilir.

Pazar günü yakın çevre alanlarınızda bir dolunay gerçekleşecek. Akrabalarınızın hayatındaki önemli olaylar bu dolunay zamanı görünür olabilir ya da onlarla olan ilişkilerinizde bazı hassaslıklarla karşılaşabilirsiniz. Onların kariyerinde ve iş hayatında yaşanacak bazı gerginlikler, ani olaylar sizin hayatınızı da etkileyebilir ya da eğer iletişime dayalı bir işiniz varsa dijital platformlarda bir işiniz varsa burada alacağınız bir haberden kaynaklı olarak bu dolunayı biraz tedirgin geçirebilirsiniz. Daha farklı konularla uğraşmak isterken daha büyük olaylar içerisinde olmak isterken bu dolunay zamanı küçük sularda boğulduğunuzu görme potansiyeliniz var. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı egosal ve kibirli hareketlerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. 8 Kasım civarında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar yine bu tutulma civarı devrede olabilir bu yüzden dikkatli adımlar atmayı ihmal etmeyin. Sinirsel gerginlikleriniz, uykusuzluklarınız, sırt ağrıları, dolaşım sistemi problemleri bu dolunay yaşayacaklarınız arasında.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla beraber yaptığınız planları hafta başında hayatınıza taşımak isterken bunu çok da yapamayacaksınız çünkü hafta başında her tür konu hızlı bir şekilde değişebilir. Yaparız, ederiz diye söz verdiğiniz birçok konuyu atlatmak isteyeceksiniz özellikle pazartesi günü öğle saatleri itibariyle birkaç gün boyunca kendi halinizde olmak, kendinize vakit ayırmak ya da bir araştırma işindeyseniz kendi alanınızda olmak önemli olabilir. Yurt dışına gitmek gelmek gibi düşünceler, konuşmalar perşembe gününe kadar önemli olabilir. Perşembe ve cuma günleri hayat oldukça hareketli akmaya başlıyor. Kendi istek ve beklentilerinize göre hareket edeceksiniz. Alışverişe çıkabilirsiniz, sosyal olabilirsiniz diğer insanlarla görüşebilirsiniz ama sıkılganlıklarınız da yüksek olabilir bu süreç içerisinde. Pazartesi günü kendi halinizde olmak önemli olurken diğer taraftan planlarınızı harekete geçirmeye özen gösterin kaldı ki bu planlar para ile ilgili konuları da kapsayabilir. Bir taraftan da güzel haberler alma potansiyeliniz var ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insandan gelecek güzel haberler sizi fazlasıyla mutlu edecek. Sevdiğiniz kişinin sosyal çevrenizdeki insanlarla uyum sağladığını görecek ya da arkadaşlarınızdan gelecek önemli bir iş teklifini bir iş birliğini hayatınıza geçirmekten mutluluk duyacaksınız hatta bunun üzerinden 2-3 haftadır geçiyor, bazı konuları tekrar tekrar ele alıyor olabilirsiniz. Şimdi harekete geçmenin tam zamanı. Hem ortaklı işlerinizde hem iş birliklerinizde hem de özel hayatınızda vereceğiniz kararlar bu hafta başında gayet destekli görünüyor.

Pazar günü bir dolunay var siz bu dolunayı para hanenizde yaşayacaksınız. Elinize bir para geçebilir para ile ilgili bir mevzu gündeme gelebilir sosyal çevrenizdeki insanların kariyerlerinde bazı olaylar oluştuğunu görebilirsiniz. Maddi konularda yardım istediklerine şahit olabilirsiniz bu dönem parasal konular etrafınızda dönüyor olacak ve 8 Kasım’da yaşadıklarınıza benzer konu ve olayların hareketlendiğini göreceksiniz. Yine 8 Kasım ve o dönemde sosyal çevrenizde arkadaşlarınızın hayatında ya da arkadaşlıklarınızda herhangi bir değişim olduysa şimdi bu değişimin sonuçlarını da görebilirsiniz. Ama bu dönem mümkün olduğunca kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın, kefil olmayın çünkü parasal konularda sıkılgan davranmaya meyilli olacak ve bunun sonucunda da para kaybetmek ya da düşündüğünüz gibi o parayı alamama gibi etkilerle karşı karşıya olacaksınız. Sanatla uğraşıyorsanız elinize beklediğiniz bir para geçme potansiyeli de yüksek görünüyor.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, hafta başında kariyer ve mesleğinizle alakalı konular, göz önünde olacağınız ortamlar burada vereceğiniz kararlar önemli olacak ama 11:34 itibariyle daha fazla sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlara odaklanacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız planlar bu haftanın gündemine damgasını vurabilir. Perşembe gününe kadar oldukça hareketlisiniz. Bir arkadaşınızın doğum gününden tutun kendinizi dışarıya atmaya ya da çok eskiden beri görüşmediğiniz insanlarla bir araya gelmeye ya da hiçbir şey yapamıyor olsanız bile akşam iş çıkışı evinize giderken diğer insanlarla bir arada olacağınız kalabalık yerlerden geçerek evinize gitmeye kadar sosyalleşme etkisini kanınızda hissedeceksiniz. Bu hafta olumlu, bazı arkadaşlarınızın ikili ilişkiler ve özel hayatınız konusunda sizi harekete geçirmesi söz konusu olacak. Eğer hayatınızda bir insan yoksa sosyal çevrenizden bir insan sizi gaza getirebilir, ilişki ile alakalı konularda destekleyebilir ya da sosyal çevrenizdeki insanlarla çok güzel planlar yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda bu Pazartesi iş hayatınızda da önemli mevzular gündemde uzun zamandan beri işinizi değiştirme, farklı bir projeye dahil olma ya da görüşmeler yaptıysanız yeni bir işe başlama gibi kafanızda birtakım planlar varsa şimdi Merkür’ün Uranüs’le bu olumlu açısı size farklı kapılar arayacak. Hatta kaçırdığınız bazı fırsatları ya da bu fırsatların daha iyisinin karşınıza geldiğini net bir şekilde görebilirsiniz. İş ortamlarınızda esnek yapınızla hareket edecek aynı zamanda fikir ve düşüncelerinizle diğer insanlara yol göstermekten de çekinmeyeceksiniz. Perşembe ve cuma günleri dinlenmeye bolca vakit ayırın mide sıkıntıları, şişkinlik problemleri ya da gastrit gibi sorunlar gündemimizde olabilir ya da bu dönem biraz daha kendi halinizde olmak dinlenmek ruhunuza daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz.

Pazar günü Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek ki bu dolunay sizin kişisel alanınızda oluyor. Bu dolunay gerçekten önemli bir dolunay ailevi konular, özel hayatınız, seçimleriniz, sağlığınızla alakalı önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar hem kariyerinizdeki insanları hem beraber çalıştığınız kişileri ya da sevdiğiniz insanın ailesini kendi aileniz de dahil olmak üzere memnun etmeyebilir. Ailevi konularda çok çabuk köprüleri atacağınız bir dönem. Sıkılganlıklar yüksek, çabuk ayaklanabilir, çabuk tepkiler gösterebilirsiniz. İş ortamlarınızda oluşacak değişimlere de çok tepki vereceksiniz bu dönem içerisinde ve hayatınıza dair önemli kararlar alacaksınız. 8 Kasım civarı iş hayatınızda, kariyerinizde, mesleğinizde ve ailevi konularda yaşadıklarınıza benzer olayların benzerleri ya da buna benzer konu ve olaylar gündeminizde yerleşebilir. Toplum önünde duruşunuzda diğer insanlarla olan bağlantınızda dikkatli olun çünkü çabuk tepki verebilir, saldırgan olabilirsiniz ya da bazı kaotik durumları hayatınıza çekebilirsiniz. Bu dönem değişimlerin olması hem sizi hem eşinizi ilgilendirebilir. Bu dönem toplumdaki olaylar iki tarafı da etkileyecek ve dengeyi iyi kurmanız gerekecek. Sırt bölgesi, kalp ve dolaşım sistemi rahatsızlıkları tam da bu dolunay zamanı sizi yakalayabilir en çok da sırt ağrıları. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız kendinizi ne kadar çok yorduğunuzu ne kadar fazla sorumluluk üstlendiğinizi unutmayın.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, uzak yerlerden alacak haberlerle gününüzü ve haftanızı başlatıyorsunuz ama bu planlar çok da çalışmayabilir. 11:34’ten sonra perşembe gününe kadar ki dönem kariyerinize, mesleğinize, işinize, gücünüze kendinizi kaptıracağınız bir dönem olacak. Çok çalışacaksınız aynı zamanda bu dönem beraber çalıştığınız insanlar, patronlarla olan iletişiminiz ön planda olurken bazı haberler duyma potansiyeliniz yüksek olacak ama bu pazartesi oldukça keyifli, iş ortamlarınızda hayatınıza geçirmeniz gereken ne varsa bu alanda gücü üzerinizde hissedecek diğer insanlarla olan bağlantınızın kuvvetli aktığını görecek ve iş hayatınızda yapılması gerekenleri teker teker ele alacaksınız. Ev hayatınızda da bazı konular devreye girebilir. Eviniz için de yapılması gerekenleri çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Kas gücünüzü, enerjinizi tam anlamıyla yerinde hissedebilirsiniz. Spor yapıyorsanız hakikaten kendinizi göstereceğiniz ve sporda da rahat hissedeceğiniz bir dönem olabilir. Özel hayatınızda da güzel haberler var çünkü son 3-4 haftadan bu yana bazı konuları, fikirleri yeniden yeniden gözden geçirmiş olabilirsiniz. Şimdi kafanızdaki bazı planlarla her şeyin uyuştuğunu çok net görüyorsunuz farklı ve değişik, sıra dışı olan ne varsa bu konuların peşinden gitmek hoşunuza gidecek. Eğitimciyseniz bu dönem verdiğiniz eğitimlerle göz doldurabilirsiniz, sanatsal işlerle uğraşıyorsanız bu sanatsal işlerin çok rahat ilerlediğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda güvende hissetmek istiyorsanız karşı taraftan beklentiniz buysa bu güveni de net bir şekilde göreceksiniz.

Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle yapacağınız planlar hayatınızı hareketli kılacak. Pazar günkü dolunay kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu dolunay zamanı sakin olmaya özen göstermeniz gerekecek. Şartlar ve koşullar sizin elinizde değil bir eğitimin sonucu ya da bir eğitimin sona ermesi bir davanın sona ermesi davayla ilgili gelecek olan bir haber ya da bir olayın temeli ticari konular bunlarla alakalı alanda hızlı bazı haberler alabilir, şartların ve koşulların sizin elinizde olmadığını çok net görebilirsiniz. Böyle haberler aldığınızda egonuzu biraz aşağıya çekmeye özen gösterin, kibirli davranmayın ve o coşkuyla ani kararlar almamaya çalışın. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gerekecek. Beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmalar devreye girebilir. 8 Kasım civarında yaşadığınız olaylara benzer konu ve olaylar bu dönem yeniden hızlanacak ama bu dolunayda koşullar ve şartlar sizin elinizde olmayacak yani kontrol edemeyeceksiniz. O yüzden ruh sağlığınızı çok zorlamayın, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Olup biten olayları şöyle bir inceleyin ondan sonra tepki vermeye çalışın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, bütün hafta sonu düşündünüz planladınız dediniz ki pazartesi günü şu parasal işimi hallederim bankada işim vardı, faturanın halledilmesi gerekiyordu ama pazartesi sabahı kalktınız bunları yapasınız gelmiyor ya da bir şekilde uyuyakaldınız yapamadınız, canınızı sıkmayın. 11:34 itibariyle Ay boşluktan çıkar çıkmaz kendiniz çok daha iyimser, şanslı ve rahat göreceksiniz. Birkaç gün boyunca para ile ilgili konuları hallettikten sonra gelecek planlarınızı ilgilendirecek önemli adımlar devreye girebilir. Kendinizi bolca dışarıya atabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Öğrenciyseniz eğitimle ilgili konu ve olaylar perşembe gününe kadar daha fazla görünür olacak. Perşembe gününe kadar eğitimle ilgili konularda çalışmak istediğiniz dersleriniz vs. varsa buralara daha fazla kanalize olabilirsiniz ve buralardan önemli haberler alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz, mesleğiniz, işle ilgili konu ve olaylar önem kazanırken annenizin konu ve olaylarıyla da ilgilenmek önemli olabilir. Pazartesi hem Güneşin Mars’la hem Merkür’ün Uranüs’le olumlu bir açısı var spor yapıyorsanız hobileriniz varsa kendinize zaman ve alan yaratmak istiyorsanız bu hafta bunları hareketlendirerek sonuçlarını görebilirsiniz. O yüzden kafanızdaki planları hareketlendirin spora yazılın, sanata daha fazla vakit ayırın, tiyatroya gidin, sinemaya gidin, çocuğunuz varsa onunla yapacağınız bazı faaliyetler kendinizi iyi hissettirebilir. Kas yapınızı kuvvetli tutacak spor yapıyorsanız da bunun sonuçları çok net göreceksiniz. Pazartesi günü ev, aile ve yuva alanlarınızda güzel sonuçlar var bu şu demek aile hayatınız için yapmak istediğiniz önemli değişimler varsa, bu değişikliklerin son birkaç haftadan beri üzerinden tekrar tekrar geçtiyseniz şimdi bunları yeniden ele almak, ailenizdeki insanlarla oturmak konuşmak ve eviniz için yapacağınız bütün bu planları harcamaları devreye sokmak önemli olacak.

Hafta sonuna doğru sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz önemli olurken pazar günü arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda bir dolunay gerçekleşecek. Bir arkadaşınızla aranızdaki bir mesele iyice ego haline gelebilir ya da egosantrik birtakım tepkilerle karşılaşabilirsiniz, kibirli bazı adımlar atılabilir. Bu dönem arkadaşlarınızla olan ilişkide kibirden, egodan, inatlaşmalardan ya da gururdan uzak durmaya özen gösterin. Para ile ilgili bir mevzu kendinizi değerli hissetme hissetmemeye dayalı bir mevzu arkadaşlarınızla aranızdaki problemleri iyice körükleyebilir. Bu dönem yatırım yapıyorsanız dikkatli adımlar atın özellikle yeni haftanın başına, çünkü pazar günü bu dolunay gerçekleşiyor hem cuma günü hem de yeni haftanın Pazartesi günü itibariyle yatırımlarınızda hızlı, ani, beklenmedik durumlara çok net bir şekilde açık görünüyorsunuz. Bir para aniden elinizden çıkabilir ya da yatırımlarınızın bir bölümünde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa bu dönem kafasına göre davrandığını ya da size karşı isyankâr tavırlarla hareket ettiğini de görme potansiyeliniz var. Sosyal çevrenizde önemli olaylar var bu olayları olumlu da yaşayabilirsiniz ama 8 Kasım’da para evinizde hem de giderler alanınızda bir tutulma olmuştu, bu tutulmanın tetiklendiği bir dolunay olacak bu parasal konular, sosyal çevre ortamlarınız, arkadaşlık ilişkilerinize, yapacağınız işlere yansıyabilir. Tam da bu dolunay zamanı büyük kararlar almayın ani tepkilerden mümkün olduğunca kaçının.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta planlar, programlar sıkışık olabilir 11:34’e kadar Ay boşlukta olacağı için önemli planlarınızı harekete geçirmemenizi tavsiye ederim ama Pazartesi 11:34 sonrası perşembe gününe kadar kendi halinizde olacağınız daha spiritüel ve manevi tarafla ilgileneceğiniz diğer taraftan parayla ilgili konu ve olayları da ele alabilirsiniz. Pazartesi günü eviniz için yapacağınız harcamalar, ödemeler, alışverişler bunlarla ilgili konularda kendinizi güçlü göreceksiniz. Hemen harekete geçip işleri tamamlamak halletmek ve yapılması gerekenleri ele almak önemli olacak bunu yapmanızı da tavsiye ederim çünkü bu hafta başı bununla ilgili konularda size güç verecek. Pazartesi iletişimsel işlerinizde de istediğiniz bazı sonuçlar varsa bunları hareketlendirebilirsiniz. 3-4 haftadır konuşulan bir iş birliği ya da işe dayalı herhangi bir fikrin, planın hayata geçmesi gibi konular pazartesi günü hayat bulacak ve kendinizi şanslı, iyimser ve geleceğe yönelik adımlarınızda umutlu görebilirsiniz.

Perşembe ve cuma günleri dış ortamlarda olmak, gezmek, dolaşmak, farklı insanlarla bir arada olmak ya da sosyal mecralarda kendinizi göstermek öne çıkarken, hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlar önemli olacak çünkü pazar günü kariyer ve meslek alanlarınızda bir dolunay yaşayacaksınız. Bu dolunay önemli konu ve olayları gündeminize getirecek ve bu dolunayla beraber aslında egonuzu ve kibrinizi kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu görebilirsiniz. Hem toplum önünde hem kalabalık ortamlarda hem aile konularında hem de işinizle ilgili alanlarda dikkatli adımlar atın. 08 Kasım’da ikili ilişkiler özel hayatınız popülerliğiniz ya da iş birliklerinize dair önemli bazı hareketlenmeler devreye girdiyse o dönem yaşadıklarınızı biraz zorlayacak bazı etkiler bu dolunayda gündeminize yerleşebilir. Partneriniz varsa eşinizin ailesi ile bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak ya da ailesel konularda evinizde huzuru bulmanız çok da uygun olmayabilir. Bu süreçte popüleriteniz, size güvenen insanların varlığında bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. İş, ev, kişisel alanlarda atacağınız adımlarda bu dolunay sizin için önemli görünüyor aynı zamanda annenizin konu ve olaylarıyla daha fazla ilgili olacak kariyerinize ve işinize daha fazla emek harcamak gerektiğini fark edeceksiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik koşturmalar yapılması gereken işlerle haftanızı başlatıyorsunuz ama bu alanda verdiğiniz kararları uygulamak çok da kolay olmayabilir. 11:34’e kadar Ay boşlukta olacak 11:34 sonrası diğer insanlarla yapacağınız işlere, koşturmalarınıza ve günlük planlarınıza kendinizi verebilirsiniz. Perşembe gününe kadar ikili ilişkiler ve özel hayatınız önemli olacak, sevdiğiniz insanla yapacağınız planlara uyum sağlayacaksınız ya da onun hayatında oluşacak değişikliklere siz de ayak uydurmasını becereceksiniz. Onunla olan ilişkinizde iniş ve çıkışlara da hazırlıklı olmanız gerekecek ama Pazartesi günü keyifli günlerden bir tanesi. Yakın çevrenizden çok güzel haberler gelebilir. İletişime dayalı işlerinizde önemli iş birlikleri, anlaşmalar konusunda kendinizi cesur ve güvende hissedebilirsiniz. Halledilmesi gereken işler konusunda harekete geçmek kendi gücünüzü ortaya koymak anlamında şanslı bir Pazartesi olacak. Para ile ilgili konularda da iş hayatınızda da beklediğiniz haberler bu pazartesi gelebilir hatta son 3-4 haftadan bu yana bazı konuların uzadığını bazı para konularının üzerinden tekrar tekrar geçtiğinizi gördüyseniz bu pazartesi itibariyle bu konuların sonlanması, istediğiniz sonuçlara ulaşmanız ve parasal konularda istediklerinizin karşınıza gelmesi haftanızı keyifli kılacak.

Perşembe ve cuma günleri para ile ilgili konular, koşturmalar, ödemeler devreye girerken hafta sonu seyahatler, eğitim, hukuk, ticari faaliyetler ve medya alanlarınızda önemli bir dolunay gündeme geliyor. Bu dolunay sizi destekleyen bir dolunay olacak. Bu alanlarda hızlı açılımlar karşınıza gelebilir. Önemli işler geldiğinde daha egosuz daha kibirsiz, coşkunuzu biraz daha kontrol ederek hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Yakın çevrenizde olup bitenler ailevi konularla ilgili olmak istediğiniz bu dönem uzak yerlerden gelecek bir haber ya da bir teklif işle ilgili konularda da yönünüzü oraya çevirmenize neden olabilir. 8 Kasım’da bir tutulma vardı bu tutulma iş, hizmet ve sağlık alanlarınızla oluşmaktaydı. Burada yaşanmış bazı olaylar bu dolunayla beraber yeniden karşınıza gelebilir. Bir işinizin sonlanması, işinizle ilgili vereceğiniz bir karar ya da sağlık alanında vermeniz gereken önemli bir karar bu dolunayın konularından olacak. Sakin durmayı bu kararları verirken daha sağduyulu adımlar atmayı ihmal etmeyin.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, hafta sonundan aldığınız etkilerle daha keyifli, planlarınızın keyfe yönelik hareketleneceği bir hafta beklerken pazartesi 11:34’ten sonra kendinizi işlerin göbeğinde bulabilirsiniz. Perşembe gününe kadar gündelik hayatınızın ritmi koşturmalarınız aynı zamanda sağlıkla ilgili konu ve olaylar gündemimize yerleşebilir. Alerjilerden tutun, el, omuz, kol, bacakla alakalı koordinasyonlar ya da buraların ağrıması romatizmal gibi problemler ya da akciğer sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Burada Ay olduğu için iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. İlla hasta olacaksınız demek değil ama yine de girdiğiniz çıktığınız ortamların temiz olmasına, doğru nefes aldığınıza ve işlerin üzerinize bindiğinde stres yapmadığınızda dikkat edin derim.

Perşembe ve cuma ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda olacak. İlişkilerinize daha fazla kendinizi verecek ve bu kadar çalışmanın ardından sevdiğinizle vakit geçirerek kendinizi rahatlatmanın yolunu bulacaksınız. Pazartesi önemli bir gün, iş hayatınızda önemli bir mevzu gündemde. Para ile alakalı bir konuda şimdiye kadar önemli adımlar atılmış olabilir ya da çok mücadele vermiş olabilirsiniz şimdi bu konuyu bir sonucu ulaştıracaksınız ama bu sonuç sizin tam da istediğiniz gibi bir sonuç olacak. Elinize güzel bir para geçebilir bu geçen parayı iş ortamlarınıza aktarabilirsiniz, işinizi genişletebilirsiniz, işiniz için yapacağınız bir yatırma dönüştürebilirsiniz ya da bir alet, bir eşya almanız gerekiyordur buna bu yatırımı yapabilirsiniz. İşle ilgili konularda güzel adımlar var istediğiniz adımlar var bu size kendinizi güçlü hissettirecek. Özel hayatınız ve size keyif veren konularla ilgili olarak aslında önemli kararlar aldığınız bir dönem. Spor yapmaktan tutun beslenmeye ya da diyet uygulamalarına kadar bu dönem kafanızdaki bazı planları birkaç kez kontrol ettiyseniz eğer bu alanlarda güzel bir süreç açılıyor bu fikirleri hayata çok net bir şekilde geçirebileceksiniz. Teknolojik aletler, elektrik, elektronik bu gibi konularda, size keyif veren alanlarda sürpriz gelişmeler altında olacaksınız Hem aşk hayatınızda hem iş hayatınızda hızlı olaylar oluşabilir, bu da kendinizi canlı ve güçlü hissetmenizi sağlayacak. Perşembe ve cuma günü sevdiğinizle bolca vakit geçirebilirsiniz.

Pazar günü bir dolunay var bu dolunay sizin ortak, müşterek para alanınızda gerçekleşiyor. Bu dolunay zamanı bir ödemeyle uğraşma potansiyeliniz var. Şimdi elinizde para geçiyor ama bu geçen parayı harcama olasılığınız da artıyor. Tam bu dolunay zamanı hiç beklenmedik bir harcama yapmak ya da özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bir isteğine beklentisine cevap vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz kişinin parasal alanında birtakım zorlanmalar devreye girebilir bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ona bir para vermek zorunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem. 8 Kasım civarında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar yine gündeminize yerleşecek. 8 Kasım zamanı kripto paralarda düşüşler vardı, altında yükselişler vardı. O dönemde nasıl pozisyonlar aldınız, neler kaybettiniz, neler kazandınız buna benzer konu ve olaylar yine bu dolunayın konusu olacak.

Venüs ve Mars’ın arasındaki dik açı beraber çalıştığınız insanlarla bu dönem anlaşmanın çok da doğru olmadığını ya da bir şekilde anlaşamadığınızı da karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizden akraba ve kardeşlerinizden bir insanın ailevi konularda ailesindeki insanlarla anlaşamadığını bu dönem görebilirsiniz. Konu ne olursa olsun sakin olmak ve buna göre kararlar almak bu dolunayda önemli olacak.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, bu pazartesi evden her şeyi halletmek işe gitmekte zorlanmak geç kalmak gibi etkiler devrede olacak. 11:34’e kadar ağır enerjiler söz konusu ama 11:34’ten sonra perşembe gününe kadar oldukça hareketli ve size keyif veren bir dönem. Kafanızda bir sürü plan var Mars geri giderken bu planların birçoğunu elediniz ve bu planların birçoğunu yapamadınız, hayattan keyif alamadınız, kendinize vakit ayıramadınız, spor yapamadınız, aşka daha fazla yer ayıramadınız, Pazartesi günü bu alanlarda güzel haberler devrede. Kendinize ve çevrenizde vakit ayıracak aynı zamanda az önce saydığım konularda kendi gücünüzü ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta güzel akabilir sanatsal, kreatif, eğitimciliğe dayalı işleriniz varsa çok rahat enerjilerle bu işlerinizi ele alabilirsiniz. Diğer taraftan ailevi konuda hala halletmeniz gerekenler var. Hala harekete geçerken bazı korkularınız endişeleriniz su üstünde olmuş olabilir işte bütün bunlarda da evinizde, yuvanızda ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunuzu da fark edeceksiniz. Babanızın tarafından gelecek güzel bir haber kendinizi umutlu, iyimser hissetmenizi sağlayabilir ya da evinize alacağınız teknolojik bir alet özellikle bu hafta başında vereceğiniz kararları içeriyor olabilir.

Diğer taraftan perşembe ve cuma günleri işinize gücünüze odaklı olacak çok çalışacak hizmet edecek ve sağlığınızla alakalı olacaksınız. Gaz, mide sıkıntıları, şişkinlikler, gastrit, ülser gibi sıkıntı ve problemler perşembe ve cuma günü gündeme gelirken, pazar günü Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ki bu dolunay ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde, ortaklı işler alanınızda oluşacak. Ortağınızın, partnerinizin hayatında önemli olaylar gündeme gelebilir hassas birkaç gün geçirebilir partnerinizin, ortağınızın sağlığı ile ilgili bazı konuların gündeme geldiğini görebilirsiniz. Kalp sıkıntıları, dolaşım sistemi bozuklukları, sırt ağrıları, dalak problemleri gündeme gelebilir ya da ilişkinizde bazı streslerin iyice görünür olduğunu fark edebilirsiniz. Değiştirmeniz gereken önemli olaylar var aile hayatınızda önemli değişimler altındaydınız hala değişiyorsunuz hala dönüşüyorsunuz ama hayatınızda hala bir düzeni sağlayamamış görünüyorsunuz. 8 Kasım civarı almış olduğunuz önemli kararlar ya da yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar bu dönem yeniden karşınıza gelecek ama bu sefer eşinizi ve kendinizi bazı konularda ikna etmek çok da kolay olmayacak. Çok çabuk tepkiler verebilir, isyankar hareket edebilir, köprüleri yıkabilir, aile hayatınızda gerginliklere neden olabilirsiniz bu etkiye dikkat edin. Para harcamaları ile ilgili konularda dikkatli adımlar atın parasal konularda getirileriniz yüksek bu ara iyi kazançlarınız var ama aynı oranda harcamaya da meyilli olabilirsiniz. Bu dolunay zamanı sakin olmaya çalışın ve olup biten olaylara karşı lütfen hemen tepki vermeyin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, hafta sonu hızlı bir iletişim trafiğiniz olmuş olabilir hatta bu iletişime dayalı yapmış olduğunuz bazı planları hafta başında uygulamak istiyor olabilirsiniz ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir. 11:34’e kadar Ay boşlukta olacak ve yapmış olduğunuz planların suya düştüğünü ya da istediğiniz gibi işlemediğini göreceksiniz ama 11:34’ten sonra perşembe gününe kadar ev hayatınız, evde yapılacaklar ya da ev hayatınız için yapılması gerekenler devreye girebilir. Ailenizdeki insanlarla bu dönem anlaşmak çok da kolay değil burada Mars hareket ediyor onlara karşı hırslı yapınızı gösteriyor olabilirsiniz ya da onların size hırsla veya tartışmacı davrandığını fark edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri çok daha keyifli o yüzden tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Perşembe ve Cuma günleri aşka, keyfe, çocuğunuzla ilgili konu ve olaylara daha fazla kendinizi vereceksiniz.

Bu pazartesi sosyal çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz önemli işlerde beklediğiniz sonuçlar sizi çok mutlu edebilir. Bazı şeyleri değiştiriyorsunuz hayatınızda iletişim şeklinizi değiştiriyorsunuz, sosyal medyayı kullanma şeklinizi değiştiriyorsunuz, katıldığınız yerleri, kulüpleri, dernekleri ya da bir arada olduğunuz insanları değiştiriyorsunuz hatta kafanızdaki bazı planların üzerinden birkaç haftadır geçiyorsanız hafta başında bu planların hareketlendiğini ve istediğiniz noktaya taşındığını görebilirsiniz. Geri planda olsanız bile ev ortamında hareketli olacaksınız o yüzden spora gidemiyorsanız bu ara kendinizi ihmal ettiyseniz evde hareket yapmaya ve evdeki eşyaları ya da evdeki durumları düzene sokmaya özen gösterin bu hafta başında bu enerjiyi kendi üzerinizde çok net göreceksiniz.

Pazar günü Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Siz bu dolunayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu dolunay zamanı sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Sırt bölgesi, sırt ağrıları, dolaşım sistemi problemleri, kalp sistemi bozuklukları, tansiyon gibi olaylara açık olabilirsiniz. Diğer taraftan iş hayatınızda verilmesi gereken önemli kararlar devreye girebilir. İş hayatınızda mümkün olduğunca gururdan, kibirden ya da egosantrik hareketlerden uzak durmaya özen gösterin. 8 Kasım’da bir tutulma olmuştu bu sizin yakın çevre alanlarınızda iletişim alanlarınızda gerçekleşmişti şimdi yakın çevrenizdeki insanların hem kariyeri hem ev hayatıyla alakalı konularda bazı zorlanmaların devreye girdiğini görebilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onların hayatında yaşanan bazı değişimler onlarla yaşayacağınız bazı gerilimler bu dolunaya damgasını vurabilir. Yine kardeşiniz akrabalarınızla olan iletişiminize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Yakınlarınızda kim varsa onların hayatında bazı düzenlere ihtiyaç var gibi görünüyor. Bu dönem herkesin sinirleri gergin olabilir ama bu dolunay zamanı sakinliğinizi korumak önemli olacak. Venüs sizin burcunuzda kendinize vakit ayırarak, kendinize daha fazla yön vererek ya da daha fazla istediklerinize odaklanarak bu dolunayı daha verimli ve güzel bir şekilde geçirebilirsiniz. Ev hayatınızdaki insanlarla, yakın çevrenizle, iletişim halinde olduğunuz insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak, olayları çok büyütmeyin.

Yorumlar (0)