"İçimizden Biri"nin yayın tarihi belli oldu

DİZİ 04.09.2021, 23:03 06.09.2021, 12:16
"İçimizden Biri"nin yayın tarihi belli oldu

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, Süreç Film imzalı merakla beklenen dizi "İçimizden Biri" 12 Eylül Pazar akşamı ekran yolculuğuna başlıyor.

Show TV’de yayınlanacak olan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek’in yer aldığı “İçimizden Biri” dizisi için geri sayım başladı. Ayrı dünyaların insanları olan Adam (Bora Akkaş) ile Havva'nın (Özge Yağız) romantik ve macera dolu aşk hikayesini anlatan İçimizden Biri seyirciyi sımsıcak bir dünyanın içine çekmeye hazırlanıyor.

İrlandalı Adam ile Türk kızı Havva’nın imkanlı kılmaya çalıştıkları aşk hikayesi büyük bir heyecanla bekleniyor. İçimizden Biri dizisinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek’e; Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Dizinin genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise başarılı isim Ersoy Güler üstleniyor.

Yorumlar (0)