“MTV Film ve TV Ödülleri” sunucu kadrosu açıklandı

DÜNYA 08.05.2021, 13:30
“MTV Film ve TV Ödülleri” sunucu kadrosu açıklandı

MBu yıl, merakla beklenen “MTV Film ve TV Ödülleri”, film ve televizyondaki en büyük ve en iyiyi onurlandıran, iki gecelik epik bir etkinlik olacak. 2021 “MTV Film ve TV Ödülleri” komedyen Leslie Jones tarafından sunulacak ve 16 Mayıs Pazar günü Los Angeles, CA'daki Palladium'dan 21:00 ET/ PT'de (TSİ 17 Mayıs Pazartesi 07:00) canlı olarak yayınlanacak.

Senaryo kategorilerinin kazananları, 16 Mayıs Pazar 2021 “MTV Film ve TV Ödülleri” sırasında açıklanacak. Hemen ardından MTV, komedyen Nikki Glaser’in sunacağı 17 Mayıs Pazartesi günü 21:00 ET/PT'de (TSİ 18 Mayıs Pazartesi 07:00) düzenlenen “Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama” açılışı yayınlayacak. Realite televizyonu ile ilgili her şeyin türünün ilk örneği olan bu gecede, en sevdiğimiz realite şovlarından şaşırtan, kuralsız, drama dolu anları kutlanacak.

Organizasyonda, Addison Rae, Antonia Gentry, Anthony Mackie, Chase Stokes, Eric Andre, Henry Golding, Jacob Elordi, Jonathan Daviss, Justin Hartley, Madelyn Cline, Madison Bailey, Mandy Moore, Nasim Pedrad, Patrick Wilson, Riley Keough, Rudy Pankow, Tanner Buchanan, Taylour Paige, Tom Hiddleston, Vera Farmiga  ve Yvonne Orji sunucu olacak. 

Yorumlar (0)