Ay yıldızlıların voleybol ve futbol karşılaşmaları canlı yayınla TRT 1’de

SPOR 30.08.2021, 10:53 30.08.2021, 15:01
Ay yıldızlıların voleybol ve futbol karşılaşmaları canlı yayınla TRT 1’de

2021 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı ile 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G grubunda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı’nın maçları canlı yayınla TRT 1’de ekranlara gelecek.

Milli maç heyecanı yine TRT 1’de yaşanacak. Türkiye, ay-yıldızlıların voleybol ve futbol karşılaşmalarını TRT’de izleyecek.

Türkiye- Polonya Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek final maçı yarın akşam TRT 1’de

CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda D grubundaki 5 rakibini de üst üste mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, 8'li finallerde de Çekya karşısında 3-1'lik bir skorla çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde performans sergileyecek Filenin Sultanları Polonya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye – Polonya Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek final maçı yarın akşam saat 20.30’da canlı yayınla TRT 1’de ekranlara gelecek.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Türkiye – Karadağ karşılaşması 1 Eylül’de TRT 1’de

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G grubunda Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya ve Cebelitarık ile mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı, çarşamba günü Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Türkiye – Karadağ maçı 1 Eylül Çarşamba günü saat 21.45’te canlı yayınla TRT 1’de futbolseverlerle buluşacak.

Yorumlar (0)