McGregor bu kez Dustin Poirier karşısında kafeste!

SPOR 22.01.2021, 13:45 22.01.2021, 16:12
McGregor bu kez Dustin Poirier karşısında kafeste!

Geçen hafta UFC’nin Abu Dhabi’deki Yas Adası’nda başlayan dövüş geceleri devam ediyor. Büyük ilgiyle takip edilen karşılaşmalar 24 Ocak’ta “The Diamond” Dustin Poirier ile “The Notorious” Conor McGregor’ı karşı karşıya getirecek müthiş gece ile final yapıyor. Milyonların heyecanla beklediği karşılaşma ve Dövüş Adası’nın final gecesi Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek.

Spor dünyasında gözler 24 Ocak’ta yapılacak dev karşılaşmaya çevrildi. Heyecanla beklenen dövüş gecesinde “The Diamond” Dustin Poirier ile “The Notorious” Conor McGregor 6 yıl sonra yeniden karşı karşıya gelecek. 1 yıla yakın süredir kafesten uzak duran McGregor’ın karşılaşmasını UFC Hafif Sıklet Şampiyonu, Dağıstanlı dövüşçü Khabib Nurmagomedov da izleyecek. Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan izlenebilecek dövüş gecesi, pazar sabahı 06:00’da başlayacak, final maçının ise sabah 08:00’den sonra başlaması bekleniyor.

Bu müthiş geceyi izlemek isteyen sporseverler, UFC257 kampanya koduyla https://www.ssportplus.com üzerinden S Sport Plus aylık pakete 17,99 yerine ilk ay sadece 9,99’a sahip olabiliyor. Heyecanla beklenen final gecesinin yanı sıra Premier Lig, La Liga, NBA, Bundesliga, NFL ve dünyanın önde gelen pek çok spor organizasyonunu S Sport Plus’tan canlı ya da tekrar izle seçenekleriyle izleyebilme fırsatına sahip olabilecekler.  

Khabib de maçı İzleyecek

2020’nin sonuna doğru Justin Gaethje karşısındaki galibiyetten sonra bu sıklette kendisiyle rekabet edecek kimse kalmadığını belirtip, annesine verdiği sözü de tutmak için emekliliğini açıklayan Khabib Nurmagomedov; geçen hafta UFC yönetimiyle yaptığı görüşmelerin ardından McGregor vs Poirier maçında kendisini performans olarak etkileyen bir dövüşçü olursa, onunla tekrar dövüşmeyi düşünebileceğini belirtmişti. Bu açıklamaların ardından gözler Pazar günü hem kafeste hem de seyirciler arasındaki Khabib’te olacak. 

Final gecesinin kazananı kim olacak: McGregor mı, Poirier mi?

Dustin Poirier ile Conor McGregor daha önce 2014’te karşı karşıya gelmiş; McGregor rakibi Poirier’i maçın ilk raundunda nakavt ederek ilk maçı kazanmıştı. Maçın öncesinde yaşanan gerginlikler ve iki dövüşçünün karşılıklı atışmaları da gündemi meşgul etmişti. İkili 6 yıl sonra yeniden kafeste bir araya gelecek. MMA severlerin merakla beklediği karşılaşma için geri sayım başlarken maç saatine yetişemeyenler S Sport Plus’ın tekrar izle özelliğiyle maçı diledikleri zaman izleyebilecek.

Dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle internet üzerinden sporseverlerle buluşturan S Sport Plus; kullanıcılarına çoklu ekran teknolojisi ile istenen maçı, istenen yerde izleme fırsatı sunuyor. S Sport Plus, dövüş adasındaki karşılaşmaları ve diğer maçları cep telefonundan olduğu gibi tablet, bilgisayar ya da televizyondan da izleme fırsatı sunuyor. Uygulamada bulunan ”Çoklu İzleme” özelliğiyle 4 farklı canlı yayın, aynı ekran üzerinden kullanıcılar tarafından izlenebiliyor. Böylelikle hafta sonları aynı saatte yayınlanan maçları bir arada izleyebilmek kullanıcılara önemli bir konfor sağlıyor. Uygulamanın görüntü kalitesi kullanıcıların internet hızına göre anlık optimize olarak kesintisiz izleme zevki sağlıyor.  

Yorumlar (0)