10.07.2023, 10:56

10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta yerinizde duramayacağınız haberler karşınıza gelebilir. Pazartesi günü Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle beraber enerjinizi ve uğraşılarınızı sağlıkla ilgili konulara, iş hayatınıza ve gündelik hayatınızın akışına kaydırmaya başlıyorsunuz. Eğlenceli bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Uğraşılarınız yanınızda çalıştırdığınız insanlar olabilir, iş hayatında organize edilmesi ve metodik hale getirilmesi gerekenler olabilir. Önünüzdeki 1,5 ay boyunca enerjinizi daha fazla bu konulara kaydıracaksınız. Beslenme şekli, diyete başlama gibi konulardaysa Mars sizi biraz hareketlendirebilir. Bu dönem çok çalışmak durumunda kalırsanız hem sindirim hem sinir sisteminizi kuvvetlendirmeyi ihmal etmeyin.

Pazartesi günü Merkür’ün Plüton’la olan dik açısı iş hayatınız ve aile hayatınız arasındaki dengesizlikleri karşınıza getirebilir. İş ortamlarınızda üzerinizde çok ciddi bir baskı hissedebilirsiniz ve bu baskının aile ortamlarınıza yansıması annenizin özellikle sizin hayatınızın üzerine kuracağı bazı etkiler özel hayatınızda bazı gerilimlere neden olabilir. O yüzden pazartesi günü hem insanlarla fikir alışverişlerinizde hem birilerini ikna etme konusunda hem de hem ailevi ve işle ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin.

Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle beraber daha fazla aşkı keyfi konuşacağınız da bir dönem başlıyor. İletişiminizi daha çok çocuklarınız üzerinden yapabilirsiniz sevdiğiniz insanla iletişiminizi hızlandırabilirsiniz. Sanatsal işleriniz varsa bu alanda görüşmeleriniz bu dönem hızlanabilir ama hem sanatsal yönünüz kuvvetli olacak hem diğer taraftan çalışmayı ve gündelik hayatın ritminde bu işleri hayatınıza geçirmeyi de seveceksiniz. Salı, çarşamba ve perşembe para ile ilgili konular hayatınızda daha etkin olabilir.

Cumartesi günü ise aile hayatınız için yapmanız gerekenler çok rahat bir şekilde hallolacak. Ev ortamınızda farklı davranmak isteyebilirsiniz evinize bir eşya alacaksanız burada atacağınız adımlar vereceğiniz kararlar gerçekten yenilikçi, farklı ve sizi destekleyen kararlar olacak. Hafta sonu oldukça keyifli etkileşimler var, tadını çıkarın.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar isteksiz enerjilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz ama Salı itibariyle şartlar sizin tarafınıza geçecek. Oldukça hareketli, sosyal yanı kuvvetli birkaç gün geçireceksiniz. Mars’ın Başak burcuna geçmesi ile aşk hayatınıza daha fazla enerjinizi harcayacağınız bir döngü başlıyor. 1,5 ay boyunca uğraşılarınız, özel hayatınıza, çocuğunuza, sanatsal faaliyetlere, spora, sizi harekete geçirecek konulara ve eğlence sağlayacak alanlara yönelecek. Bu alanlarda ince eleyip sık dokuyabilirsiniz hayatınızda bir insan varsa o insanı gereksiz yere eleştirebilirsiniz, çocuğunuzdan mükemmel olmasını bekleyebilirsiniz. Bu dönem eleştiri dozunu abartmamaya özen gösterin. Bu dönem spora yazılmak, kilo vermek kendinize çeki düzen vermek anlamında Mars’ın geçişini kullanabilirsiniz.

Pazartesi günü Merkür’ün Plüton’la olan karşıt açısı bulunacağınız çevrelerde hiç tanımadığınız insanlarla bazı çekişmeleri karşınıza getirebilir uzak yakın çevre arasında bir gerilim oluşabilir. Evliyseniz eşinizin ve sizin akrabalarınız arasında ya da eşinizin akrabalarıyla iletişimsel konularda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız dikkatli olmakta fayda olacak. İşle ilgili toplantılar, önemli görüşmeler varsa başkalarını ikna etmek çok da kolay olmayabilir bir fikir kafanıza fazlasıyla takılabilir, obsesif davranabilirsiniz bu etkiye dikkat edin.

Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile ev, aile ve yuva ile ilgili konular hareketlenecek. İletişiminizi aile düzeniniz üzerinden sağlayacaksınız belki annenizle babanızla kendi kurduğunuz ailedeki insanlarla daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Evde çözüme ulaştırılması gereken önemli konular olabilir bu konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz için de hayat sizi hareketlendirebilir. Özellikle para ve evle alakalı konularda hayatın hızlı aktığını görebilirsiniz Salı günü bu anlamda çok hareketli hem gökyüzünde fazlasıyla hareketli bir enerji olacak. Borsada yatırım yapıyorsanız riskli bir alanda yatırımınız varsa Salı günü işler düşündüğünüzden daha da güzel gelişebilir.

Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le güzel bir açısı var ki yakın çevrenizdeki insanları etkilemek onlarla başlatacağınız faaliyetler varsa ya da beraber hareket etmeniz gereken konular varsa bu konuları hızlandırabilir. Yenilikleri seveceksiniz ve bu yenilikleri hayatınıza almaktan mutluluk duyacaksınız. Hayatınız bir değişim ve dönüşüm süreci içerisinde son birkaç yıldan beri bu değişim ve dönüşüm devam ediyor ama yakın çevrenizdeki insanlar sizdeki bu değişimi destekliyorlar ve onlardan da gerçekten güzel sonuçlar alıyorsunuz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli hayatınız üzerinde önemli değişimler var ve bu değişimle ilgili konular da bu hafta başında gündeminizde olabilir. Mars’ın Başak burcuna geçmesi ile önünüzdeki 1,5 ay ev, aile ve yuva alanlarınıza enerjinizi harcayacaksınız. Bu çevre düzenlemeleri olabilir bahçeniz varsa bahçe işleriyle uğraşmak olabilir. Evinizde finans ve muhasebe alanında önemli hesaplamalar yapmanız ya da bu dönem bu işleri toparlamanız gerekiyorsa bunlara daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Ev hayatınız çalışma düzeninizle ilgili konular önemli olacak. Titizliğiniz üzerinizde olabilir tam da bu dönem evi temizlemek, bir yere yerleşmek evle alakalı konularda harekete geçmek için destekli olacaksınız. Bu dönem yine evinizin güvenliğini ihmal etmeyin özellikle bahçeniz balkonunuz varsa kapıları açık bırakmak gibi durumlara karşı dikkatli olun.

Pazartesi Merkür’ün Plüton’la olan dik açısı maddi konularda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Bu aralar maddi konularda evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla yatırım yapıyor olabilirsiniz ya da bu alanda çözüm üretmek istiyorsunuzdur ama diğer taraftan eşinizin harcamaları eşinizin para durumundaki bir değişim ya da onun size dayatacağı baskılar para ile ilgili konularda anlaşmazlıklara neden olabilir. İş hayatınızda da bu etkiye dikkat edin. Maddi konularda istediğiniz sonucu alacağınız bir dönem değil.

Salı günü Merkür Aslan burcuna geçecek iletişiminiz hızlanmaya başlıyor. Yakın çevrenize daha fazla ilgi göstereceksiniz, akrabalarınızla iletişiminiz hızlanabilir kibirli tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Bu dönem sosyal medyayı kullanıyorsanız girişimcilik, iletişim alanlarında herhangi bir işiniz varsa önemli konuşmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Bu anlamda salı gününü iyi kullanın çünkü hem ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gerekenler hem de iletişimsel konularda para ile ilgili konularda hızlı bir gün olabilir. Hafta ortası itibariyle daha çok kendi halinizde olmak önem kazanırken hafta sonuna doğru olan süreç sizi hareketli kılacak.

Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le olan açısı çok güzel esnek adımları karşınıza getirebilir. Uzak yerlerden güzel haberler gelecek bu haberler parayla bağlantılı olabilir ya da maddi konularda kendinizi gerçekten yenilikçi, farklı ve fırsatlı hissedebilirsiniz. Bu dönem hayatınıza yenilikleri almak için desteklisiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta kariyer koşturmaları hayatınızın hızlı akması ve iş ortamlarınızda verilecek hızlı kararlar devrede olacak. Pazartesi Mars’ın Başak burcuna geçişiyle beraber enerji alanlarınızı yakın çevrenizdeki konulara kaydırıyorsunuz. Eğitim, ulaşım, ticari faaliyetler, kısa vadeli planlar ve programlar bu alanda her şeyi daha verimli hale getirme arzusuyla yakın çevrenizde olup bitenle daha fazla ilgili olacaksınız. Bu dönemde akrabalarınıza karşı dikkatli olmakta fayda var çünkü Mars’ın enerjisi savaş enerjisidir bir şeyi çok mükemmel hale getirmek isterken bozma enerjisini devreye sokabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizden bu dönemde ciddi anlamda faydalanabilir ama yine de endişeli tavrınızı bir kenara bırakmaya özen gösterin.

Merkür’ün Plüton’la olan dik açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bu Pazartesi problemleri karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insanı ikna etmek istiyor olabilirsiniz ya da sevdiğiniz insan sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir bu fikir ayrılıklarını ve anlaşmazlıklarını karşınıza getirecek.

Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçişi maddi konularda rahat bir döneme merhaba dediğinizi gösteriyor. Geçtiğimiz dönemde çok ciddi para harcamalarında bulunduysanız aşk hayatınız, eğlence hayatınız, çocuğunuz için birtakım harcamalarınızı arttıysa şimdi bu durum ve olayları toparlayacak bir düzeni hayatınıza alabilirsiniz ya da ne yapmanız gerektiğine dair kafa yorabilirsiniz. Salı günü sosyal çevrenizdeki insanlardan gelecek önemli haberler ticari faaliyetleriniz varsa bu konuları hızlandırabilirsiniz aynı zamanda hayatınıza yön verirken parasal konularda oldukça önemli bilgiler karşınıza gelecektir.

Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le olan olumlu açısı sosyal çevrenizdeki değişimlerin hayatınıza pozitif bir şekilde yansıyacağının en önemli göstergesi. Bu dönemde önemli değişimler konusunda desteklisiniz hayatınız, çevreniz değişiyor ama bu değişimler sizin istediğiniz değişimlere doğru gidiyor. Hayatınıza yenilikleri almayı unutmayın kendinizi de gayet iyi hissedeceksiniz. Pazar günü hareketli bir gün, tadını çıkarın.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar uzaklardan gelecek haberler, dış ortamlar, seyahatler ya da diğer insanlarla yapacağınız önemli işler gündeminizde olacak. Evliyseniz eşinizin ailesi ya da akrabalarıyla daha fazla irtibat halinde olabilirsiniz.

Pazartesi enerji alanlarınız değişiyor Mars Başak burcuna geçiyor para ile ilgili konular önem kazanacak. 1,5 ay boyunca maddi konular, kazançlarınızın üzerine düşebilirsiniz ama idare edemediğiniz konu ve olaylar da parasal konular olabilir. Bir yandan harcayacaksınız çünkü Mars harcatmayı ve tüketmeyi sever bir yandan hem para kazanma becerilerinizin arttığını göreceksiniz ama gelen parayı da tutmak çok da kolay olmayabilir. Doğru yerlere harcama yapmaya çalışacaksınız bunu başarabilirsiniz.

Merkür’ün Plüton’la olan dik açısı bu dönem iş hayatınızda bazı gerginlikleri karşınıza çıkaracak. Arkadaşlarınızla anlaşmak kolay olmayabilir ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa bu insanların para ile ilgili konulara takıldığını görebilirsiniz ya da bu insanların iş hayatında diğer insanlarla olan ilişkilerinde sıkıntılar olabilir. Bu aralar beraber çalıştığınız insanların üzerinizde ciddi anlamda güç kurmaya çalıştığını da fark edebilirsiniz ve bu güç dengesi hiç hoşunuza gitmeyebilir. Fanatizmden, obsesif davranışlardan mümkün olduğunca uzak durun. Sağlıkta da dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber rahat bir döngüye merhaba diyorsunuz. Kendinizi konuşmak, para ile ilgili konuları rahat bir şekilde halletmek, arkadaşlarınız ve çevrenizden gelecek destekleri kendi hayatınıza katmak, güzel planlar yapmak anlamında gayet güzel ve destekli bir dönem. Bu dönem sosyalliğiniz artabilir ve birkaç haftadan beri geri planda durduğunuz konular da geride kalmaya başlıyor. Salı günü bu anlamda önemli hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlar bazı konuşmalar önemli olacak. Patronunuzla bu konuşmaları yaparken biraz dilinizin kemiği olsun çünkü bazı söyledikleriniz ya da bazı davranışlarınız ileride hatta o gün içerisinde başınıza bazı işler açabilir ama para ile ilgili konularda çok destekli olacaksınız. Maddi konularda salı gününü değerlendirin.

Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le olan olumlu açısı hiçbir şey yapmasanız bile bu dönem fikir ve düşüncelerinizle ne kadar başkaları tarafından önemsendiğinizi, desteklendiğinizi karşınıza getirecek. İş ve kariyer alanlarınızda değişimlere maruz kalıyorsunuz kaldınız hatta bu değişimler sizi değiştirdi dönüştürdü farklı alanlara kapılar açtı. Şimdi bu farklı alanlar yurt dışı bağlantılı işlerle bağlantılı olabilir ya da tam tersi şimdi bu farklı bağlantılar hayata bakış açınızı ne kadar değiştirdiğinizi fark etmenize neden olacak. Kendinizi keşfetmeye özen gösterin bu dönemde bu keşifle beraber istediğiniz birçok şeye sahip olabilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar para ile ilgili konular, ödemeler burada atılacak hızlı adımlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Salı gününden sonra size keyif veren konu ve olaylarla ilgili olacak iş hayatınızda çok seyahat ediyorsanız bir seyahatin gündeme gelmesiyle kafanızı meşgul edeceksiniz. Pazartesi Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle beraber hayat enerjinizin yerine geldiğini göreceksiniz. Mars’ın Başak burcuna geçişiyle hayat sizi hızlandıracak. Her şeyi kendi istediğiniz gibi yapmak isteyeceksiniz temizliğe kalkışmak, daha karmaşık olan bir şey verimli hale getirmek, sadeleştirmek ama bir yandan da didiklemek, derine gitmek, araştırmak, analiz etmek gibi konular sizin konunuz olacak. Bunu kendiniz üzerinde yapacaksınız ince eleyip sık dokuyabilirsiniz bu dönem ama harekete geçmeniz gereken konular varsa bu konularda çok hızlanabilirsiniz.

Pazartesi Merkür’ün Plüton’la olan karşıt açısı sosyal çevre ve özel hayat arasında bazı gerilimleri karşınıza getirebilir. Bu dönem sevdiğiniz insanın, üzerinizde fazlasıyla baskı oluşturduğunu fark edebilirsiniz. Çocuğunuzun sorumlulukları sizi aşağıya çekebilir ya da işle ilgili konularda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. İşte bu dönem arkadaş çevrenizde olan bağlantılar onlarla yapacağınız konuşmalar sosyal çevrenizdeki işleri, düzeni bozabilir. Hayatınızdaki kişileri sosyal çevrenizde olması gerekenler konusunda ikna edemeyebilirsiniz ya da bu dönem çocuğunuzun özel hayatında bazı zorlanmalar devreye girebilir. Mesela sevdiği insandan ayrılabilir ya da özel hayatında çalkantılı bir durum içerisinde olduğunu fark edebilirsiniz. Bu dönem mümkün olduğunca riskli adımlardan uzak durmaya çalışın.

Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızda planlamalar devreye girebilir. İki hafta ulu orta yerlerde konuşmayın neler yapabileceğinize bir bakın, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin, yurtdışına gidebiliyorsanız yurtdışı ayağınız açık olacak. Bazı işlerinizin sonuçlarını almak ve bu işlerin sonuçlarına göre plan yaparak bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Salı günü oldukça hareketli bir gün, beklenmedik bir ortamda söylediklerinize dikkat edin Biriyle ilgili konuşuyorsanız, bazı şeyler ortaya çıkabilir. Tanımadığınız insanlar üzerinde olumsuz bir etki bırakmamak için salı günü biraz daha konuşmalarınıza dikkat edin. Hayatınızın yönü değişiyor ve siz bu yönü doğru bir şekilde kullanacaksınız.

Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le olan olumlu açısı arkadaş ortamlarınızda atacağınız önemli adımlar konusunda sizi destekleyecek. Kendinizi çok geliştirdiniz çok eğittiniz farklı alanlarla ilgileniyorsunuz şimdi bu ilgi duyduğunuz alanlarda yenilikleri hayatınıza geçirmenin tam zamanı.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, özel hayatınızda oldukça cesur ve girişimci yönlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla hafta sonundan güzel etkileşimlerle haftaya başlayacaksınız ama salı ve çarşamba günleri ağırlıklı olarak daha kendi halinizde olmak önem kazanabilir. Yine para ile ilgili konularla da uğraşmak söz konusu olacak. Pazartesi günü Mars’ın Başak burcuna geçmesi ile özel hayatınızda dengeyi kuramayacağınız sevdiğiniz insanın daha fazla işine gücüne odaklı olacağı bir döngü başlıyor. Bu dönem ona kızgınlıklarınız yüksek olabilir daha fazla ilgi bekliyor olabilirsiniz. 1,5 ay sürecek bu dönem ama bu süreçte sevdiğiniz kişinin gerçekten işine, sağlığına odaklanması da gerekecek. Yönünüzü bilememe, öfke patlamaları, enerjinizi ortaya koyamama gibi etkilere karşı dikkat edin ve aşırı eleştirel olmamaya çalışın.

Pazartesi günü Merkür’ün Plüton’la olan karşıt açısı ev, aile ve iş konularında önemli çekişmeleri karşınıza getirebilir. Aile ortamlarınızda üzerinizde baskı oluşturan biri var ve bu baskıyı çok uzun zamandır üzerinizde hissediyorsunuz. Şimdi işinizle ilgili vermeniz gereken önemli kararlarda yine bu insanın sizi desteklemediğini görmek sizi biraz yorabilir. Anne baba arasındaki çekişmeler, anlaşmazlıklar aslında bu dönemi biraz da zor geçireceğinizi gösteriyor. Obsesyondan ve fanatizmden mümkün olduğunca uzak durun ve olayları büyütmeyin.

Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi sosyal çevre konularınızı hızlandıracak. Arkadaşlarınızla daha fazla görüşeceksiniz 2 hafta boyunca organizasyonlar, aktiviteler ile ilgili her tür konuda şanslı bir dönem. Konuşmalar ve görüşmeler hızlanırken işten elde edilen gelirleriniz de artmaya başlıyor. Arkadaşlarınızla yeni ortamlara girmekten mutluluk duyacaksınız salı günü bu anlamda gayet keyifli. Para ile ilgili konularda önemli konuşmalarınızı salı gününe denk getirin ama göz önünde olacağınız ortamlarda ve patronunuzla konuşurken Salı günü dikkat edin söyledikleriniz sonrasında sıkıntı yaratabilir, bazı arkadaşlarınızla aranızda parasal konularda gerilimler oluşabilir.

Cumartesi günü hayata yenilenmiş gözlerle bakacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda sıra dışı ne varsa daha fazla ilginizi çekecek toplumsal konularda da hızlı hareket edecek yeni gelecek olan haftanın başında iş hayatınızda aradığınız desteği, güveni ve şansı bulacaksınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler gündelik hayatın ritmi, iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Baş bölgesi sıkıntıları, sinüs boşluk problemleri, gözler, kulaklar buna da dikkat etmeniz gerekiyor. Pazartesi Mars’ın Başak burcuna geçişiyle enerjinizi sosyal çevrenize kaydıracaksınız. Arkadaş ortamlarınızda mücadelenizi ortaya koyacağınız bir dönem, ince eleyip sık dokuyabilirsiniz, önemli işlerde ve organizasyonlarda bulunabilirsiniz, arkadaşlarınızı önemli işler için siz organize edebilirsiniz ama bütün bunları yaparken aşırı eleştirel ve mükemmeliyetçi tarzınız bazı arkadaşlarınızla aranızın gerilmesine neden olabilir.

Pazartesi günü bulunacağınız çevrelerde dış ortamlarda bazı güç çekişmelerine ve fikir karşıtlıklarına açık görünüyorsunuz. Sizi daha az tanıyan insanlarla bazı işler yapmak istiyor olabilirsiniz ama yakın çevrenizdeki insanlara bu fikrinizden bahsettiğinizde onlardan gerektiği gibi bir destek göremeyebilirsiniz. Çevresel bazda bu çekişmeler bazı takıntılar geliştirmenize neden olabilir. Bu günlerde uyumakta da zorlanabilirsiniz tam da Pazartesi, Salı günleri bu takıntıların hayatınızı bloke etmesine izin vermeyin. Tanımadığınız, tanıdığınız insanlarla da girmeyin çünkü bu dönem anlaşmazlıkları körükleyecek gibi görünüyor.

Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle beraber kariyer hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. İki hafta boyunca önemli konuşma ve görüşmeler iş hayatınızda ortaya çıkarken birden fazla işle uğraşma arzunuz da artabilir ve bu dönem aynı anda birkaç işi idare ederek istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Cumartesi günü çok keyifli Güneş’in Uranüs’le olan güzel açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel gelişmeleri karşınıza getirecek. Yenilendiğiniz bir dönem olabilir ve bu yenilenmeyi sevdiğinizle beraber yapacağınız planlarla gerçekleştireceksiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, haftanıza oldukça keyifli etkilerle başlıyorsunuz. Bu hafta başında spor yapma, kendinize vakit ayırma gibi konular ön planda olacak. Pazartesi gününü iyi değerlendirin çünkü salı ve çarşamba günleri bayağı bir koşturacak ve iş hayatınıza kendinizi kaptıracaksınız.

Pazartesi Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle enerjinizi iş hayatınızda göstereceksiniz. 1,5 ay boyunca üstleriniz ve patronlarınızla olan bağlantılar hızlanabilir, kendinizi onlara göstermek adına daha verimli daha titiz daha eleştirel yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Annenize karşı tavrınıza da dikkat edin tam da bu dönem annenize karşı eleştiri dozu artabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda kimseyle kavgaya tutuşmayın verimli olacağınız bu dönem aslında kendi işinizin üzerine gidin diğer insanları çok da fazla kafaya takmayın.

Pazartesi günü Merkür’ün Plüton’la olan dik açısı para ile ilgili konularda dikkatinizi çekecek. Parasal konularda anlaşmazlıklar devreye girebilir tam da bir işi bir işle kapatırken ya da tam bir anlaşma yaparken bir işin bozulması ya da parasal konularda inatlaşmanız söz konusu olabilir. İnatlaşmalar devreye girdiğinde o işin bozulma riskine karşı dikkatli olun.

Salı günü Merkür Aslan burcuna geçiyor. Seyahatler, eğitimle ilgili konular, ticari faaliyetler, medya alanlarınız hareketlenirken tanımadığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız iki hafta boyunca değişik kültürler farklı insanlarla bir araya gelmek önemli olacak. Bu dönem sosyal medyada da düşünceleriniz konuşmalarınız ve ifadenizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Önemli işleriniz varsa kibirli tavrınızdan uzak durun ama eğitimle ilgili konularda hakikaten bilginizin ne kadar değerli olduğunu fark edeceksiniz.

Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le olan olumlu açısı iş hayatınızda güzel gelişmeleri karşınıza getirebilir. Hafta başına yansıyacak olan bu etkiyle beraber işinizde para ile ilgili konularda adım atmak istiyorsanız bir yenilik yapmak ya da konuşmak istiyorsanız bunu yapmanın tam zamanı.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar bu hafta başında ailevi konular evinizle ilgili konular önemli olacak. Belki evinizden işinize gitmek, işinize gitmekte zorlanmak hafta başına devrede olacak ya da işlerinizi halledip vaktinizi evinizde harcamak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günü hayat sizi farklı noktalara savuracak. Salı ve çarşamba günleri size keyif veren konularla ilgilenebilirsiniz. Çocuğunuzla vakit geçirmekte önemli olacak.

Pazartesi Mars Başak burcuna geçiyor. Seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler, yurt dışı bağlantılı konular, sosyal medya alanları ve hukukla ilgili mücadeleleriniz hızlanacak. Önünüzdeki dönemde daha az tanıdığınız insanlarla olan iş bağlantıları önemli olabilir. Her konuda çok titiz ve aşırı eleştirel yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. İşle ilgili konularda güzel gelişmeler olacak. Eğitimsel işlerinizde de istediğiniz sonuçları yaratmanız söz konusu olabilir.

Merkür’ün Plüton’la olan dik açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Sevdiğiniz insanın üzerinde bir baskı oluşturma etkiniz yüksek, kıskançlıklar, manipülasyon yapabilirsiniz bu da anlaşmazlıkları karşınıza getirebilir. Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle beraber maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak para ile ilgili işlerinizi iyi yöneteceksiniz 15 gün boyunca para ile ilgili konularda da herhangi bir sıkıntınız olmayacak.

Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le olan güzel açısı iki ilişkiler ve özel hayatınızda dengeyi sağladığınızı gösteriyor. Hafta başında yaşadığınız bu etkileri geride bırakmasını bilecek hayata esnek gözlerle bakacak aşk hayatınızdaki değişimlerin yeniliklerin özel hayatınıza yansımasına izin vereceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem hayatınıza yeni bir insan girebilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar iletişimsel işlerinizde yakın çevrenizden gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi işler bu kadar yoğunken ertesi gün işler yavaşlayabilir ya da siz vaktinizi evinizde geçirmek isteyebilirsiniz, yorgun olabilirsiniz, ailenize daha fazla enerjinizi harcamak istiyor olabilirsiniz.

Hafta başında Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle beraber maddi konularda gücünüzü ve enerjinizi ortaya koymaya başlıyorsunuz. 1,5 ay boyunca daha fazla parasal konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Krediyle uğraşabilirsiniz, borcunuzu yeniden yapılandırmak üzere harekete geçebilirsiniz, mirasla, nafaka ile ilgili konular hareketlenebilir. Bu dönem bağırsak ve sindirim sistemi rahatsızlıklarınız varsa mümkünse ameliyat olmamaya özen gösterin. Diğer taraftan tehlikeli yerlerden uzak durmak her şeye eleştirel gözlerle bakmamak da önemli olsun. Bu dönem eşinizin, partnerinizin para ile ilgili konularda elini çok rahat tuttuğunu ya da harcamalarını hızlandırdığını görebilirsiniz ve bu da sizin onunla konuşmanıza neden olabilir.

Pazartesi Merkür’ün Plüton’la olan karşıt açısı iş hayatınızda bazı gerilimleri karşınıza getirebilir. İş ortamlarınızda bir işin bozulması sağlıkla ilgili konularda bazı konuları kafaya fazlasıyla takmanız gibi etkilere dikkat edin. Yanınızda çalıştırdığınız insanların özel hayatlarında da birtakım problemler gündeme gelebilir.

Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçişiyle özel hayatınızda dengeyi oturtacağınız, sevdiğiniz insanla iletişiminizi hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. 2 hafta boyunca sevdiğinizle problemlerinizi konuşmak, hayatı paylaşmak, daha mantıklı gözlerle ilişki içerisinde yer almak önemli olabilir. Salı günü bu anlamda çok keyifli ama ev ve göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanın işinden bahsederken ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun yanlış bir ifade aranızdaki iletişimi bozabilir. Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le olumlu açısıyla hem iş hem de evle alakalı konularda yenilikleri hayatınıza geçireceksiniz. Babanızın akrabalarından yana güzel haberler devreye girebilir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar haftaya parasal işlerde kendinizi ön plana çıkararak ya da bu alanda yapılması gerekenleri ön plana alarak giriş yapıyorsunuz. Salı itibariyle hızlı bir trafik birkaç gün boyunca kısa kısa işler, planlar, görüşmeler, toplantılar yakın çevrenizle yapacağınız planlar önemli olabilir.

Pazartesi Mars’ın Başak burcuna geçişiyle 1,5 ay boyunca enerjiniz ilişkiler alanında ön plana çıkacak. İlişkinize daha fazla enerji harcayacaksınız. Bu dönem bağımsızlığınız da artabilir sevdiğiniz insanla aktivasyonu yüksek birtakım planlar yapabilirsiniz. Taşınma ile ilgili konular gündeme gelebilir ama bir yandan da eleştirel tarafınızı özel hayatınıza aynı zamanda ortaklı işlerinize yansıtabilirsiniz buna dikkat edin.

Merkür’ün Plüton’la karşıtı açısı bu pazartesi sizi aşk ortamlarınızda etkileyecek. Sosyal çevreniz, aşk hayatınız bunlarla alakalı konularda çatışmalar, fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar oluşabilir. Bu dönem kendinizi ve vaktinizi daha çok aşk hayatınıza ve sevdiklerinize ayırmak istiyorsunuz ama arkadaş ortamlarınızda üzerinizde etki eden bir insanın özel hayatınızda bazı sıkıntıları da ortamlara taşıdığını fark edebilirsiniz. Manipülasyonlar, kıskançlıklar, yönlendirmeler en çok bu noktadan gelebilir.

Salı günü Merkür Aslan burcuna geçecek, iş konuları hızlanıyor. İş bulmak, iş değiştirmek, yeni bir projeye başlamak, gündelik hayatınızı düzenlemek, sağlıkla ilgili konularda kontrollerinizi yaptırmak için vaktiniz var. Önünüzdeki 15 gün boyunca bu alanlar hareketli görünüyor. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Ticari işletmeniz varsa eleman almak ve elemanlarınızla konuşmalar yapmak için uygun bir dönem başlıyor. Yanınızda çalıştırdığınız bir insanla aranızda oluşacak bir ağız dalaşı sıkıntıya neden olacak, söylediklerinize dikkat edin. Salı günü özel hayatınızda ise güzel etkiler altında olacaksınız.

Cumartesi günü Güneş’in Uranüs’le olan olumlu açısı özel hayatınız ikili ilişkileriniz hayattan alacağınız keyif konusunda sizi destekleyecek. Bu dönem hayata olumlu gözlerle bakacaksınız yakın çevrenizdeki değişimler hem özel hayatınıza hem de iş hayatınıza olumlu yansıyacak.

Yorumlar (0)