23.10.2023, 11:18

23 – 29 Ekim haftalık burç yorumları

23 – 29 Ekim haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, sosyal çevreniz ya da dahil olduğunuz gruplardan alacağınız bilgilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Dahil olduğunuz gruplar işten elde ettiğiniz gelirler bu hafta önemli olacak. Salı günü öğle saatlerinden sonraki dönem biraz daha kendi halinizde olmak arzusunda olabilirsiniz. Pazartesi Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile beraber hayatın daha anlamlandığı bir döneme merhaba diyorsunuz. Bu dönem kendi içinize çekilme ketum olma hayatı farklı gözlerle görme etkileri olacak. Bu dönem tanıştığınız bir insan varsa bu insan hayatınızda değiştirici ve dönüştürücü özelliklere sahip olur. Mistik konularla daha fazla ilgili olabilirsiniz, cinselliğe düşkün olabilirsiniz aynı zamanda müşterek para alanlarınız da hareketli olmaya başlıyor. Bir ay boyunca para alacak verecek dengesi hayatınızda önemli olacak. Eşinizin, sevdiğiniz insanın parayla ilgili konuları hızlanabilir. Bu dönem çok harcama yaptığına şahit olabilirsiniz ya da ortak almanız gereken bir eşya varsa bu konular gündeminize yerleşecek bir ay boyunca kendi halinizde olmaya özen göstereceksiniz. İlişkiler sizi bu dönem yormuş olabilir işte bunları da düşüneceğiniz biraz kendi halinizde muhasebe yapacağınız da bir dönem olacak. Geri planda durduğunuz işlerinizde sorumluluklarınızı yerine getirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Eğer sağlığınızda ya da işinizle ilgili konularda bir problemle karşılaşıyorsanız Salı günü civarı bu sıkıntı ve problemleri önemli insanlardan alacağınız bilgilerle çok rahat bir şekilde geri planda bırakabilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcunda bir tutulma var. Bu tutulma ile beraber elinize bir para geçebilir. Mayıs ayından bu yana başlattığınız işlerin karşılığını da alma potansiyeliniz var. Eğer bir para beklentiniz varsa, para ile ilgili konularda girişimleriniz varsa bu ay tutulmasında bu işlerinizin ne noktaya geldiğini ya da kazançlarınızı arttırıp arttıramayacağınızı görebilirsiniz. Borç dengesine dikkat edin çünkü cebinize bir para girebilir ama harcamalarınız da yüksek olabilir ya da eşinizin, partnerinizin harcamaları ile ilgili olabilirsiniz. Bu dönem ikisi arasında dengeyi kurmanız çok da kolay olmayacak bu da farklı düşüncelere vereceğiniz tepkileri hızlandırabilir en çok bu hafta bu etkiye ve ağzınızdan çıkan sözcüklere dikkat edin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta göz önünde olacağınız ortamlarda olacaksınız. Toplumsal konularla ilgili olabilirsiniz, kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz, annenizin konu ve olayları gündeminize yerleşebilir. Etrafınızda dönen olaylara ve iş konularına daha fazla kendinizi kaptıracağınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Çok çalıştığınız bir dönem, gündelik hayatın ritmi sizi aşağıya çekiyor olabilir sağlıkla ilgili problemlerle uğraşmış olabilirsiniz, kendinizi ön plana çıkarmak size zor gelmiş olabilir ama Pazartesi itibariyle Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile ilişkilere daha fazla vakit ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz başka insanlarla girişilecek her tür ortaklık bu dönem ön plana çıkacak. Popüler olmak isteyeceksiniz, yalnız kalmak istemeyeceksiniz, hayatınızda bir insan varsa onun düzenine göre hareket etmek önem kazanırken zaman zaman karşı tarafın sizi manipüle etmesi çekişmelere de neden olabilir. Önemli kararlar alma arifesindesiniz. 28 Ekim Cumartesi günü sizin burcunuzdaki ay tutulması ile beraber şimdiye kadar yaz döneminde atmış olduğunuz adımların karşılığını alabilirsiniz. Eğer doğru ve iyi adımlar attıysanız bu tutulma doğruları ve iyilikleri, güzel adımları karşınıza getirecek ama zorlandıysanız ya da doğru bir şekilde hareket edemediyseniz bu tutulmayla beraber nerede neyi yanlış yaptığınızı da çok net görebilirsiniz. Boğaz bölgesi, tiroidler, ses telleri, yutak bölgesi, boyun bu kısımlara dikkat edin çünkü tutulma zamanı bu alanlarınız fazlasıyla hassas olabilir. İlişkilere dair verilecek önemli kararlar da bu tutulma zamanı gündeminize yerleşecek ama tam da tutulma zamanı çok büyük kararlar almamaya özen gösterin. Sevdiğiniz insanla bazı noktalarda çekişmeler, farklı bakış açıları, birbirinizi anlayamama gibi etkiler devrede olacak. Hem disiplinli olmakta zorlanacaksınız hem de kendi düşüncelerinizi başkalarına dayatma ya da başkalarının size düşüncelerini dayatma etkisiyle karşı karşıya olabilirsiniz. Gerginliklerinizi çevrenizden ve sevdiğinizden çıkarmamaya özen gösterin.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler uzaklardan alacağınız haberlerle haftanız başlıyor. Bir seyahat halinde olabilirsiniz ya da gündelik işlerinizi yaparken bir yandan değişik insanlarla bir araya gelmek arzunuz yüksek olabilir. Evliyseniz eşinizin akrabalarından da önemli haberler gündeminize yerleşecek. Hafta ortası itibariyle kendinizi hem yuvanıza, ailenize hem de işle ilgili konulara vereceksiniz. Bu aralar çocuğunuzdan, aşk hayatınızdan, yaşadıklarınızdan bunaldıysanız Pazartesi itibariyle Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile çalışma ortamlarınız hız kazanıyor. Kafanızda belirlediğiniz stratejiyle, güç ve kontrol sizde olarak çalışma ortamlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir süreç başlıyor. İş arayanlarız için güzel bir alan açabilir önünüze ya da gündelik hayatınızda yapmanız gerekenleri ele alabilirsiniz, Salı günü bu anlamda sizi destekleyecek. Hem patronlarınızdan göreceğiniz güzel bir destek hem de iş ortamlarınızda yapacağınız güzel bir iş karşınıza güzel sonuçlar kalıcı sonuçlar getirebilir. Bu dönem hem sağlığınıza hem iş koşullarınıza daha fazla vaktinizi harcayacak daha çok çalışacak üretecek başkaları için bir şeyler yapmaktan geri durmayacaksınız. Çalışmayanlarsa daha çok gündelik hayatlarının ritminde hız kazanacaklar ve sağlıkları ile ilgili konulara daha fazla odaklanacaklar Salı günü bu anlamda keyifli.

Cumartesi günü parçalı bir ay tutulması gerçekleşiyor siz bu ay tutulmasını kadersel alanda yaşıyorsunuz bu yüzden şartlar ve koşullar çok fazla elinizde olmayabilir. Mayıs ayından bu yana korunduğunuzu düşünüyorsanız, geri planda yürüttüğünüz işleriniz, yurt dışı bağlantılı konular varsa burada elinize güzel fırsatlar geçtiyse bu tutulma ile bu işlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Eğitimle ilgili bir konunun sonucu ya da bir seyahatle ilgili bir görüşme yaptıysanız bu görüşmenin sonuçlarını alma potansiyeliniz de yüksek. Annenizin kardeşleri ya da partnerinizin sağlığı ile ilgili olaylar bu tutulmanın ana konularından olacak ve karşınıza beklenmedik durumlar ya da hiç kontrol edemeyeceğiniz olaylar gelebilir. Bu olaylar karşısında sakinliğinizi mümkün olduğunca korumaya özen gösterin çünkü Jüpiter de sizi bir şekilde burada koruyacak ve kollayacak. İş ortamlarınızdaki çekişmelere dikkat edin sizinle aynı görüşte olmayan kişilerle tartışmalara girme potansiyeliniz var. Beraber çalıştığınız insanlar, yanınızda çalıştırdığınız kişiler varsa tam da bu tutulma zamanı kavga etmeyin, ağzınızdan istenmedik sözlerle bir ilişkinin bozulmasını engellemeye özen gösterin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler ortak ve parasal konular ön planda olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta başında kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Daha toplumsal konularla ilgili olacaksınız, ketum davranacaksınız, kendi halinizde olmak kimseyle görüşmemek önem kazanırken Salı öğle saatleriyle itibariyle birkaç gün boyunca hayatınız fazlasıyla hareketli olabilir. Ev, aile ve yuva alanlarınızda bu dönem çok bunaldıysanız ve sıkıldıysanız Pazartesi Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle beraber artık konunuz aşk olacak. Aşk hayatınıza kendinizi daha fazla kaptırabilirsiniz. Aşk olmasa bile çocuklarınızla ilgili konular önemli olacak. Sanatsal faaliyetler, hobiler belki de sportif atılımlar bu dönem ön plana geçebilir. Bu dönem kararlı adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz hem aşk hayatınızda hem de çocuklarla ilgili konularda. Çocuk yapmayı düşünüyorsanız bu dönem bu konuların da hızlanması da söz konusu olacak. Eğitim almak, hobilerinizin üzerine düşmek ya da bir spora yazılmak anlamında Salı günü sizi çok güzel bir şekilde destekliyor. Sevdiğiniz insanla gelecek planlarınız varsa bunları hızlandırabilirsiniz önemli bazı konularda birbirinize destek olabilirsiniz. Eğitimsel işlerinizde istediğiniz sonuçlara da ulaşma potansiyeliniz yüksek.

Cumartesi günü Boğa burcundaki ay tutulması sosyal çevre alanlarınızı etkileyecek. Sosyal çevrenizde bulunan insanlar dahil olduğunuz partiler, bu alanda yaşanacak hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Mayıs ayından bu yana çevre değişikliklerine maruz kaldıysanız, arkadaşlarınızı değiştirdiyseniz ya da arkadaşlarınızın hayatında önemli değişimler olduysa ya da fırsatlar bu alandan karşınıza geldiyse bu tutulmayla beraber bu fırsatların sizin için ne kadar önemli olduğunu çok net bir şekilde fark edebilirsiniz. Önemli insanlarla bir araya gelmek organizasyonlarda yer almak ya da gelirlerinizin daha da artması gibi sizi olumlu etkileyecek bazı koşullar da devreye girebilir. Özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırmak istediğiniz bu günlerde sosyal çevrenizdeki hareketlilik sevdiğiniz insanla arkadaşlarınız arasında gerilime neden olabilir, çocuğunuza daha fazla vakit ayıramadığınızı düşünebilirsiniz kızgınlıklarınız ailenizdeki insanlara ya da sevdiklerinize karşı olabilir tam da bu tutulma zamanı sevdiklerinize karşı konuşmalarınıza dikkat edin. Kızgınlıklardan mümkün olduğunca uzak durun eğer yapamıyorsanız yaşadığınız bazı ufak tefek sakarlıklar kazalarla hayat size nerede durmanız gerektiğini nerede bazı şeylerin söylenmesi gerektiğini gösterebilir. Çevreniz, arkadaşlarınız ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi koruyun.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar ikili ilişkiler özel hayatınızdaki oluşumlar bu hafta önemli olacak. Sevdiğiniz insanın fikirlerine daha fazla önem veriyor olabilirsiniz ya da bu hafta onunla buluşmak hayatınızın merkezine yerleşebilir. Salı öğleden sonraki dönem birkaç gün boyunca parayla ilgili konular önem kazanacak. Pazartesi günü Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile evinize, ailenize daha kararlı bir şekilde odaklanıyorsunuz. Şimdiye kadar yakın çevrenizde olup biten olaylarla ilgilenmiş olabilirsiniz, sizi aşağıya çeken durum ve olaylar sizi yıpratmış ve yormuş olabilir. Pazartesi gününden sonraki bir ay boyunca evinize, ailenize daha fazla kendinizi vereceksiniz. Evinizi değiştirmek, evle ilgili girişimlerde bulunmak, evinizde vakit harcamak, sevdiklerinizi evinizde ağırlamak gibi etkiler önem kazanırken kendinizi yuvanızda daha huzurlu ve daha mutlu hissedebilirsiniz ama burada yapılması gerekenler de devrede olacak. Bütün bunlarla Salı günü çok rahat bir şekilde ilgilenebilirsiniz. Eviniz için yapmanız gereken bir harcama söz konusu olabilir evle ilgili parasal konularda önemli adımlar atılacak Salı günü ve bu adımlar da sizi uzun vadede destekleyecek.

Perşembe günü itibariyle Cumartesi günü oluşacak tutulmanın etkilerini üzerinizde hissetmeye başlayacaksınız bu tutulmayı kariyer alanlarınızda yaşayacaksınız. Burası sadece kariyer değil aynı zamanda annenizin konuları, ev hayatınız, aile hayatınız ve toplumsal konuları da barındıracak. Kalabalık ortamlarda önemli konuşmalar gündeme gelebilir annenizle ilgili olayların bu tutulma zamanı hızlandığını görebilirsiniz. Kariyer ve meslek alanlarınızda Mayıs ayından bu yana önemli şanslar ve fırsatlar elde ettiyseniz şimdi bunları değerlendirme potansiyeliniz de olacak. Bir işinizin sonucuyla da karşılaşma potansiyeliniz var ama bu dönem ailevi koşulları idare etmek çok da kolay olmayacak. Anneniz babanız arasındaki çekişmeler, ev hayatınız ve kariyeriniz arasındaki gelgitler sizi yorabilir ve öfkenizi ailenizden çıkartabilirsiniz. Pazar günü konuşmalarınıza dikkat edin hırslı olacaksınız sevdiklerinize karşı barışçıl adımlardan ziyade daha rekabetçi yönünüz ön planda olabilir bu da sevdiklerinizle aranızdaki gerilimi hızlandırabilir. Bu hafta bu tutulmayla beraber güzel şanslara sahip olabilirsiniz ama aile ve iş hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlayın.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar gündelik hayatın ritmi, koşturmalarız ve sağlıkla ilgili konular bu hafta önemli olacak. Dolaşım sistemi sıkıntılarına, damarlarla ilgili problemlere açık olabilirsiniz. Salı günü öğleden sonra özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırmak ve sevdiğiniz insanın sizden istediği bir sorumluluğu yerine getirmek önemli olacak. Pazartesi günü Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile beraber yakın çevrenize daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Akrabalar, komşular, yakın çevrenizde sizi gerçekten seven ya da yakınlarınızda bulunan sizinle iletişim halinde olan insanlara daha fazla vakit ayırmanın zamanı gelmiş bulunuyor. Akrabalar arasında kavgalar varsa bu kavgalarda arabuluculuk görevini üstlenebilirsiniz ya da size şimdiye kadar yaşanılanlardan sıkıldıysanız onların her biriyle konuşarak bu işi bitirmeleri gerektiğini onlara söyleyebilirsiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, lojistik, ulaşım, haberleşme alanında işleri olanlarsa bu dönem hızlı ve kararlı yapılarını işlerine aktarabilirler. Salı günü hem ikili ilişkiler ve hem özel hayatınızda sevdiğiniz insanı destekleyen kişilerden, yakın çevrenizdeki insanlardan güzel geri bildirimler alabilir yine sevdiğiniz insanla planlarınızı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Bu dönem verilecek kararlar bozulmayacak kararlar olacak o yüzden planlama yapmak anlamında Salı gününü kullanabilirsiniz.

Cumartesi günü Boğa burcundaki ay tutulması seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk alanlarınızı çalıştıracak. Bu alanlarınızda Jüpiter Mayıs ayından bu yana hareket etmekteydi ve size çeşitli fırsatlar ve şanslar sunmuş olabilir şimdi bu fırsatlarda neyi kullandığınızı neyi kullanamadığınızı hangi noktalarda hata yaptığınızı da çok net bir şekilde görebilirsiniz. Bu tutulma sizi geliştirecek alanlarda önemli bazı gelişmeleri de karşınıza getirecek. Bir dil kursu, eğitimle ilgili bir konu, geleceğinizi ilgilendirecek bir adım bir girişim bu tutulmayla beraber gündeminize yerleşebilir. Neye dikkat edeceksiniz? Uzak ve yakın çevreniz arasındaki anlaşmazlıklara dikkat edin. Bu dönem kendinizi geliştirmek önemli işlere kendinizi vermek isterken yakın çevrenizde olup biten kavgalar, anlaşmazlıklar, güç çekişmeleri sizi gerçekten yorabilir. Pazar gününe dikkat edin tam da bu tutulmadan bir gün sonra yakın çevrenizden bir insanla ağız dalaşına girme potansiyeliniz yüksek. Birilerini ikna etmek kolay olmazken kavga eder gibi konuşmanız kararlı duruşunuz yakın çevrenizdeki bazı insanları kızdırabilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız da dikkatli olmaya özen gösterin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler Ekim ayı sizi gerçekten zorluyor Güneş’in Güney ay düğümü ile kavuşumu Merkür Güney ay düğümü kavuşumu enerjinizi bir türlü istediğiniz gibi ortaya koyamamanıza neden oluyor ama bu hafta biraz daha keyifli etkilerle başlıyor. Aşk hayatınıza, size keyif veren konulara, hobilerinize daha fazla yer vereceksiniz. Çocuğunuzla aranızdaki bağlantılar bu hafta önemli olacak ve hem ondan yana çok güzel haberler alabilir hem de onun hayatınıza kattığınız değerin ne kadar önemli olduğunu görebilirsiniz. Güneş Akrep burcuna geçiyor Pazartesi günü parayla ilgili konular önem kazanacak. Girişimleriniz varsa 14 Ekim civarı ya da öncesinde önemli bazı girişimler devreye girdiyse şimdi artık bu girişimlerinizin karşılığını maddi yönden almak isteyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte maddi konulara odaklanacaksınız para harcamalarınızın da hızlandığı bir dönem olacak hem bir yandan harcamalarınız hem bir yandan gelirleriniz ile ilgili konular önemli olabilir. Salı günü önemli çalışma ortamlarınızda güzel bir sorumluluğu yerine getirmenin vermiş olduğu rahatlıkla güzel bir para cebinize girebilir ya da iş hayatınızda önemli bir para ile ilgili bir mevzuyu kalıcı bir sonuca bağlayabilirsiniz. Para ile ilgili adımlarınızın karşılığını alma potansiyeliniz de yüksek.

Cumartesi günkü ay tutulması müşterek para alanlarınızda oluşacak. Bir borçla ya da ödemeyle uğraşma potansiyeliniz yüksek yine miras ya da nafaka ile ilgili konu ve olaylar hızlanabilir. Maddi konularda zorlanmadığınız bir dönem Mayıs ayından bu yana karşınıza çıkan çeşitli fırsatların sonuçlarını almak üzere olabilirsiniz. Mayıs ayından sonraki dönem mirasla ilgili uğraştığınız bir mesele varsa bunun çözümü karşınıza gelebilir, nafaka ile ilgili bir konuda bir çözüme ulaşamadıysanız bu tutulmayla beraber bunların karşınıza gelme potansiyeli de yüksek. Bankadan kredi çektiyseniz bir borcun altına girdiyseniz bu dönem bu tutulmayla beraber bu konular hayatınızda daha da görünür olacak. Bazı konuları kafanıza çok takıyor olabilirsiniz ve bu aralar hayatın sizi aşağıya çektiğine dair düşünceleriniz olabilir bunlardan çok çabuk sıyrılabilirsiniz. Evliyseniz, partneriniz varsa ve parayla ilgili konularda müşterek hareket ediyorsanız parasal konularda çekişmelere açık olabilirsiniz. Yine parayla ilgili konularda cebinize girecek olan parasal konulara yaklaşımınız sinirli, gergin ve agresif olabilir o yüzden tam da bu tutulma zamanı kimsenin kalbini kırmayın sahip olduklarınızın değerini iyi bilin, harcamalarınızı kontrol altında tutun ve kimseyle mücadeleye ve kavgaya girmemeye çalışın.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler eviniz, aileniz, yuvanız önemli bu hafta ve daha fazla vaktinizi yuvanızda harcamak isteyebilirsiniz ailenize ilginizi yöneltebilirsiniz. Salı öğle saatlerinden sonraki birkaç gün boyunca özel hayatınıza, aşka, keyfe daha fazla hayatınızda yer ayırmak isteyebilirsiniz. Pazartesi Güneş Akrep burcuna geçiyor rahatlıyorsunuz, uzun zamandan bu yana gerçekten zorlandığınız bir süreçti şimdi kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızda da istediğiniz sonuçları çok rahat bir şekilde alabilirsiniz. Akrep burçlarını daha fazla konuşacağız bu dönemde siz de düşündüklerinizi harekete geçirmek ve hayatınızda yol almak istediğiniz alanlarda hızlı adımlarla ilerlemek anlamında bu dönemi değerlendirin. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir Salı günü sevdiğiniz insanın sorumluluğunu alabilirsiniz ya da sevdiğiniz insanla bir konuda hemfikir olacak ve vereceğiniz kararlarla yolunuzda hızlı ve kalıcı adımlarla ilerleyeceksiniz. Çocuğunuzla ilgili birtakım sorumluluklar varsa bu sorumluluklar Salı günü ele alınabilir.

Cumartesi Boğa burcunda bir ay tutulması var siz bu ay tutulmasını ikili ilişkiler ve özel hayat alanında yaşayacaksınız. Mayıs ayından bu yana karşınıza çeşitli fırsatlar çıktıysa birileriyle tanıştıysanız ilişkiye adım atmak istediyseniz şimdi bu tutulmayla bütün bunların sonuçlarını alma potansiyeliniz yüksek. Arkadaş çevrenizden bir insan sizden hoşlandığını söyleyebilir, sevdiğiniz insanın bu dönemde vereceği kararlar sizin hayatınızı da etkileyecek. Eğer sevdiğiniz ya da evli olduğunuz kişi daha önceden bir evlilik geçirdiyse ve bir çocuğu varsa onun konu ve olayları da bu tutulma zamanı önem kazanıyor. Sosyal çevrenizdeki insanlar, ikili ilişkiler ve özel hayatınız bu tutulmanın ana konusu olacak. Bekarsanız bu tutulma size sosyal çevrenizden bir insanı getirebilir ya da daha önceden tanıştıysanız ama henüz bir şeyler aranızda yeni yeni filizleniyorsa tutulmayla beraber artık nihai kararınızı verebilirsiniz ya da karşı tarafın adım attığını görebilirsiniz. Taşınmayla ilgili konular, ortaklaşa atılacak işler, derneklerle yürüttüğünüz çalışmalar bunlarla ilgili konu ve olayların sonuçları da karşınıza gelebilir. Hiç beklenmedik bir insanın sizi zorladığını da görebilirsiniz. Bir durumun karşınıza yeniden gelme potansiyeli yüksek olacak tam da bu tutulma zamanı. Vereceğiniz tepkilere dikkat edin çünkü bu aralar sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz çok çabuk gemileri yakabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa o insanla bazı konularda anlaşmazlıklar devreye girecek ve en çok ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı yoracak. Ev sahibi taşınma ile ilgili konular hız kazanabilir. Anneanneniz, dedeniz arasındaki çekişmelere de muhatap olabilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, yakın çevrenizden alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Koşturmalarınız hızlı olabilir, kısa vadeli planlara odaklanabilirsiniz ama Salı öğle saatleri itibariyle ailevi konular ön planda olacak. Evinizde almanız gereken önemli sorumluluklar varsa bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Eviniz için yapılması gereken bir harcama ya da ev ortamında halletmeniz gereken bir iş varsa Salı günü bunları halledebilirsiniz. Bu aralar evinizde, yuvanızda olmak sizin için gerçekten önemli. Etrafınızda olup biten olayları algılamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa burada bazı mücadeleci koşulların da devreye girme potansiyeli var. Ama bu aralar kendinizi yalnız hissediyorsanız bu aralar en çok kendinize yüklenebilirsiniz ama bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görmeniz gerekiyor. Dinlenmeye çalışın ve bu süreçte koşulları çok fazla zorlamayın.

Cumartesi günü Boğa burcunda bir parçalı ay tutulması gerçekleşecek bu tutulma sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. İş hayatınızda bir işin sonucuyla karşılaşma potansiyeliniz yüksek Mayıs ayından bu yana çeşitli işler geldiyse karşınıza bu alanlarda önemli şans ve fırsatlar yakaladıysanız şimdi bunların bir sonuca dönüşmesi, karşınıza daha olumlu fırsatların gelmesi gibi etkiler devreye girebilir. Bir işten bir haber bekliyorsanız tam da bu tutulma zamanı bu haberin gelme potansiyeli yüksek. İş hayatınızda önemli bir insanın devreye girmesiyle patronlarınızdan göreceğiniz bazı etkiler bu tutulma zamanı gündeminize yerleşebilir. İşle ilgili konularda güzel gelişmeler var ama beraber çalıştığınız insanların ya da sizin bu güzel adımlarınızı çok fazla içselleştiremeyen ya da yanınızda olmayan insanlarla da kafa kafaya gelme potansiyeliniz yüksek görünüyor. Çalışma ortamlarınızda iş hayatınızda bazı insanları çok kolay bir şekilde suçlayabilirsiniz ya da bazı insanlarla karşı karşıya gelme potansiyeliniz de yüksek. İşi bırakma, grevler ya da bir işinizin olmaması, ertelenmesi gibi durumlar karşısında vereceğiniz tepkilere dikkat edin. Bu dönem kendinize aşırı yüklenmeyin gerginliklere ve tartışmalara hayatınızda yer olmasın sonrasında her şeyin çok daha rahat bir şekilde yoluna girdiğini görebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar haftanıza maddi konular ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Para alacak verecek meselesi bu hafta önemli sonrasındaysa Salı öğleden sonra itibariyle birkaç gün boyunca daha gündelik olaylar, koşturmalar, yakın çevrenizle yapacağınız planlara vaktinizi harcayabilirsiniz. Pazartesi Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile arkadaşlık ilişkileriniz hayatınızda önemli olmaya başlayacak. Bu dönemde arkadaşlarınızla girişilecek işler önem kazanırken aktiviteler, davetler ile ilgili konuların daha da önem kazandığını görebilirsiniz. İşten elde edilen gelirleriniz konusunda mücadeleci tavrınız devreye girebilir daha fazla hırslı yapınızı ve kararlı yapınızı sosyal ortamlarda ve arkadaşlık ilişkilerinizde ya da organizasyonlarda gösterme potansiyeliniz de yüksek. Çevre değişimlerine de açık ya da çevre değişimlerini konuştuğunuz bir dönem olabilir. Salı günü yakın çevrenizden size yardımcı olacak bir insanın da desteğiyle iş hayatınızda güzel işler başarabilirsiniz. Bir işinizi onaylatmak ya da bir işinizde hızlı ilerleme kaydetmek istiyorsanız yakın çevrenizden hayatınızda etkili olan bir insandan güzel faydalar sağlayabilirsiniz.

28 Ekim Cumartesi günü parçalı bir ay tutulması var ki bu ay tutulması sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınız önem kazanacak. Mayıs ayından bu yana önemli bazı açılımlar elde ettiyseniz, âşık olduysanız, biriyle flörtleştiyseniz, şimdi burada vereceğiniz önemli kararlar devreye girecek. Çocukla ilgili konular önem kazanabilir çocukla ilgili vermiş olduğunuz kararlar bu tutulmayla devreye girecek. Sanatsal işler, kreatif alanda atılacak adımlar hobilerinize yönelik alanda önemli bazı sonuçlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu işler daha çok eğitimsel işler olabilir. Eğitimle ilgili işlerinizi başlattıysanız bu işlerinizin sonuçlarını da alma potansiyeliniz kuvvetli ama gerginlikler de var bu gerginlikleri en çok sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında yaşayacaksınız ama arkadaş ortamlarınızda bazı anlaşmazlıklar özel hayatınıza sirayet edebilir ya da sevdiğiniz insanın bazı arkadaşlarınızı sevmediğini ya da onlarla anlaşamadığını görebilirsiniz. Hıncınızı arkadaşlarınızdan çıkarmamaya özen gösterin çünkü karşı karşıya gelme potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Birinden çok hoşlandığınızı söyleyebilirsiniz arkadaşlarınız bu kişinin karşısında olabilirler ya da arkadaşlarınız sizi bu insanla tanıştırmış olabilirler ama şimdi bu ilişkiye sıcak bakmıyor olabilirler. Yaptığınız işlerle ilgili konularda sevdiklerinizden ve arkadaşlarınızdan destek almanız bu dönem çok da kolay olmayacak o yüzden hırsınızı onlara yöneltmeyin.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Pazartesi Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile gücünüzü iş hayatınızda ve kariyerinizde göstereceğiniz bir döneme merhaba diyorsunuz. Önünüzdeki bir ay boyunca üstleriniz patronlarınızla konuşmalarınız hızlanabilir, toplumsal konularla daha fazla ilgili olabilirsiniz, kararlı yapınızı kariyerinize yansıtabilirsiniz. Annenizle ilgili olaylar önem kazanabilir. Salı günü iş hayatınızda güzel bir projenin karşınıza gelmesi bu projenin kalıcı bir konuya dönüşmesi ve size güzel kazançlar sağlaması söz konusu olacak. Para ile ilgili ilişkiler Salı öğleden sonra Çarşamba ve Perşembe günleri daha fazla gündeminize yerleşecek.

Cumartesi günkü parçalı ay tutulması ev, aile ve yuva ile ilgili önemli kararları karşınıza getirebilir. Mayıs ayından bu yana evle alakalı konularda önemli bazı şanslar yakaladıysanız eğer bir yer sahibi olmak için harekete geçtiyseniz sonra vazgeçtiyseniz ya da önünüze bazı fırsatlar geldiyse şimdi bu şans ve fırsatları ne kadar değerlendirebileceğinizi ya da sonuçlarını görebileceksiniz. Para ile ilgili konular önemli maddi konular ve müşterek para alanlarınızda önemli açılımlar söz konusu olabilir. Evinize, ailenize, yuvanıza vaktinizi harcamak isterken kariyeriniz ve iş hayatınızdaki hareketlilik oradaki bir rekabet ya da halletmeniz gereken işler gündeminize yerleşecek. Ev ve iş hayatınız arasındaki dengesizliğe neden olabilir. Annenizle bu dönem konuşmalarınıza dikkat edin ve iş ortamlarınızda gerginliklerinizi patronlarınıza ya da beraber çalıştığınız insanlara yansıtmayın. Ev hayatınızdaki güzel gelişmeleri aslında olmayan bazı konuları iş hayatınızda da yansıtmayın. Gergin, sinirli olacaksınız ve kalabalık ortamlarda bu gerginliğinizi insanlara yansıtma potansiyeliniz de yüksek olabilir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar isteksiz enerjilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz ama Çarşamba ve Perşembe günleri kendinizi düşünerek hareket ederek ve hayatınızın hız kazandığını görebilirsiniz. Pazartesi Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile seyahatleriniz hızlanabilir, yurt dışı bağlantılı işler, eğitimle ilgili konular önem kazanırken hukuki alanda atılması gereken önemli olaylar devreye girebilir. Ticari birtakım girişimleriniz varsa bu girişimleriniz hızlanabilir. Akrep burcu kararlı bir yapı sergileyeceği için tam da eğitimle ilgili konularda kararlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Yabancı insanlarla çalışıyorsanız yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa burada da önemli bazı görüşmeler gündemimize yerleşecek bu planları Salı günü çok daha rahat uygulayabileceksiniz.

Cumartesi günkü parçalı ay tutulması sizin yakın çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Yakın çevrenizde önemli bir mevzu gündeme gelebilir onların hayatında önemli bir karar da devreye girebilir. İletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, lojistik, haberleşme ve ulaşım alanında işleriniz varsa bu işlerde de önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz bu sonuçlar olumsuz sonuçlar olmayacak ama çevresel çekişmelere neden olacak birtakım sonuçlar devreye girebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkinizi yakın çevrenizdeki birilerine açıklamak bu dönem önem kazanabilir ya da sizi daha az tanıyan insanların bazı tepkiler verdiğine de şahitlik edebilirsiniz. Bu tutulma zamanı önemli konularla uğraşırken ya da seyahatleriniz sırasında bazı çekişmelere açık olacaksınız. Sinirli ve gergin yapınızı kontrol etmeye özen gösterin özellikle araba kullanırken gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Bu dönem hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanın kardeşleriyle arasında da bazı gerilimler devreye girebilir. Bu tutulma aslında yakın çevrenizden gelecek güzel haberleri de gündemimize getirecek. Disipline olmaktan korkmayın eğer öğrenciyseniz bu dönem eğitim hayatınıza odaklanmayı da ihmal etmeyin. Dış ortamlardan gelen etkileri çok fazla kafanıza takmayın.

Yorumlar (0)